# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
WALLS OF JERICHO davulcusu kamyonetinde 297 kilo marihuana ile yakalandı
29.10.2019

O_o

WALLS OF JERICHO davulcusu Dustin Schoenhofer 23 Ekim’de Oregon’da kamyonetinde 297 kilo marihuana ile yakalanmış.

Trafik kurallarını ihlal ettiği için tesadüfen durdurulan Schoenhofer’in kamyonetini arayan polis yaklaşık 300 kiloluk marihuanayı görünce Schoenhofer’i tutuklamış. Schoenhofer Ohio’ya gittiğini ve araçta marihuana olduğunu bilmediğini söylemiş. Polis Schoenhofer’i marihuana taşıma, bulundurma, ticaretini yapma gibi bir dolu iddiadan, 45.000 Dolar kefaletle Klamath County Hapishanesi’ne koymuş.

  Yorum alanı

“WALLS OF JERICHO davulcusu kamyonetinde 297 kilo marihuana ile yakalandı” yazısına 6 yorum var

  1. Ya ahahaha inanılmaz bir fotoğraf.

  2. killyourselfchuck says:

    bu nasıl bir adalet sistemidir amına koyim. böyle milyonlarca hikaye var amerikada. adam bilmem nerede, kiminle, bir şekilde yasa dışı bir iş yaparken yakalanır sonrada ben bilmiyorum valla der ve hapse girer. kefaret parasını öderse siktir olup gider, ödeyemezse 16 yıl hapis cezası alır ama 8 yıldan kısa sürede aşırı kalabalıktan dolayı çıkar gider.

    ayrıca 300 kg ne mk YUH

    pvnk

    @killyourselfchuck, kefalet duruşmalara geleceğini maddi olarak garanti edip aradaki süreyi yatmamaya yarıyo moruk. he parası olmayan onu da yapamıyo tabi ama para verip suçu sildirmek gibi bişey yok

    killyourselfchuck

    @pvnk, biliyorum. bu şekilde yazmamın sebebi bu tarz kefalet işlemlerinde çok ama çok yüksek bir oranda kefaletini ödeyen kişi zaten mahkemeye çıkar çıkmaz iki üç duruşma içerisinde ya beraat ediyor ya da kaçıp gidiyor. yoksa tabii ki adam para ödedi diye sicili temizlenmiyor, kalıyor öyle.

    asıl problem yargılanan kişi her ne bok yediyse kefaletini ödediği taktirde mahkemeye kadar aradaki süre zarfı içerisinde kafasına göre takılabiliyor olması. kaç kişi böyle kimlik değiştirip şehirden şehre, ülkeden ülkeye kaçtı amerikadan. adamların sistemi gerçek bir bullshit.

  3. neography says:

    @killyourselfchuck, hocam lütfen 300 değil sadece 297 kilo

  4. Eric E says:

    İçiciyim desin yada Tayyip’in yeğeniyim desin yırtar.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.