# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
REFUSED yeni albümünü yayınladı
21.10.2019

5 de klip var.

İsveçli punk rock grubu REFUSED yeni albümü “War Music“i birkaç gün önce yayınladı.

Detaylar şöyle.

1. REV001
2. Violent Reaction
3. I Wanna Watch The World Burn
4. Blood Red
5. Malfire
6. Turn The Cross
7. Damaged III
8. Death In Vännäs
9. The Infamous Left
10. Economy Of Death

Albümden eşşek yüküyle de klip yayınlandı.

  Yorum alanı

“REFUSED yeni albümünü yayınladı” yazısına 7 yorum var

  1. killyourselfchuck says:

    5 müzik videosu nedir amk. grindcore grubudurlar da şarkı süreleri kısa diye öyledir diyordum, adamlar baya baya isveçli punk çıktı.

  2. atilla says:

    bu grup efsanedir (cidden). zamanında aşmış işler yapmışlar. kısa bir araştırma yapın ve dinleyin derim.

    sleepless

    The Shape of a Punk to Come albümleri ortalığı karıştırmıştı zamanında. New Noise parçası çok değil 1-2 sene sonra paylayacak nu metal soundunun blueprinti sayılabilir hatta ama nu metalden bahsetmek isteyen kim (: Summerholidays Vs. Punkroutine ve Liberation Frequency şarkılarını tavsiye ederim ben gruba giriş için.

    Bu arada eskiden Shape of.. u çok dinlememe rağmen bir önceki çıkardıkları albüme birkaç kez denememe rağmen ısınamadım, yeni albüme ise hiç bakmadım. Zaman verip dinlemeye değer mi acaba, yorumu olan varsa alırım.

  3. Berca B. says:

    Şu zamana kadar albümden 2-3 parça dinliyip duruyodum ama bugün albümün tamamını dinledim sonunda, albüm cidden ateş ediyo. 2016′da çok fazla baba grup albüm çıkardı ama genel kalite olarak benim için 2019 2016′yı solladı artık, pes ediyorum.

  4. den4x says:

    bu abiler cyberpunk 2077 oyununun soundtrackinde de yer alıyormuş bir dolu diğer sanatçı ile birlikte. cyberpunk kafası punk rock ile benzerdir, bu yüzden heyecanlıyız gibisinden laflar ediyorlardı dün game awards’da yayınlanan videoda yanlış anlamadıysam.

  5. Rust in Peace. says:

    Dün bu adamları dinliyordum, Cyberpunk 2077 dolayısıyla görüp oradaki şarkılarını sevdim, birden tanıdık geldi sonra dedim haa pa’da bu grubun haberini görmüştüm galiba. Açtım baktım evet onlarmış. 2 hafta sonra farkettim. Cp2077 için yaptıkları benim bildiğim 5 şarkıları var ve hastası oldum hepsinin. Eski albümlerine üstünkörü baktım onlar da hoşuma gitti. Bu grup vesilesiyle punk piyasasına gireceğim galiba

  6. çaksu says:

    Ben bu olayı UNUTTUM! Oysa reunion haberini duyunca içim cıngıldamıştı. Yıllar olmuş haha. Rust in Peace in yorumu olmasa yine hatırlamıcam.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.