# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
Orijinal kadrosuyla yeniden bir araya gelen DISMEMBER’ın geri dönüş konserinden ilk video yayınlandı
14.10.2019

Override of the Overture/Soon to Be Dead.

İsveç death metalinin en önemli isimlerinden efsane grup DISMEMBER 2011′de faaliyetlerini durdurduğunu açıklamış ve dinleyicilerini yasa boğmuştu. Grup 14 Ocak itibarıyla orijinal kadrosuyla tekrar bir araya geldiğini ve 11-12 Ekim’de düzenlenecek Scandinavia Deathfest için tekrar bir araya geldiğini duyurmuştu. Yeni açıklamaya göre grubun performansı profesyonel olarak kaydedilecek. Bu da olası bir DVD ihtimalini güçlendiriyor. İşte konserden “Override of the Overture/Soon to Be Dead”.

Afiş de şöyle.

DISMEMBER bu paylaşımın yanı sıra, geleceğe dair umut veren bir görsel daha yayınladı.

Grup sadece bu konser için birleşmiş gibi gözükse de, metne bakılırsa ilerisi için de planlar olabileceğinin haberini veriyor. Bekleyelim görelim.

DISMEMBER kendi adını taşıyan son albümünü 2008′de çıkarmıştı.

  Yorum alanı

“Orijinal kadrosuyla yeniden bir araya gelen DISMEMBER’ın geri dönüş konserinden ilk video yayınlandı” yazısına 21 yorum var

  1. Haberi görmemle bilgisayara koşmam bir oldu. 2019 listelerinde metal dünyasında yılın olayı kategorisinin maddelerinden biri belli oldu.

    Ayrıca içim temizmiş harbiden. Daha 1 ay önceki kritiğin sonuna “DISMEMBER seni çok özledik” yazmıştım, adamlar birleşti.

    http://www.pasifagresif.com/2018/12/lik-carnage/

  2. cotard delusion says:

    Ya bu ne güzel başlıktır, bu ne güzel haberdir. Albüm yaparlarsa ortalık yıkılır.

    Ahmet Saraçoğlu

    @cotard delusion, sadece 1-2 konser için bir araya geldiklerini sanmıyorum. ATG ve Carcass gibi tekrardan faaliyete geçecekler bence.

    Of ya aşırı sevindim akşam akşam.

  3. den4x says:

    afişe bakınca kör eden cinsten bi festivalle dönmeleri de ayrıca süper. haberi görünce direkt eletrikli testere çalışmaya başladı kafamda.

  4. Crackedbrain says:

    Acayip sevindim yaaa

  5. Ubeydullah İndiroğlu says:

    Çocukları mezbahaya alalım.

  6. hysteresis says:

    Oha süper haber. Ayrıca, şu festivale gitsem jübilem olurdu.

  7. Exclusive European Appearance yazmışlar, yani Maryland Deathfest’te falan da çıkacaklar büyük ihtimalle. Avrupa’daki tüm festivaller sıraya girmiştir şimdiden. Aynı ATG/Carcass muhabbeti olacak bence. Lütfen olsun, 2020’de buraya da getirelim.

  8. Kadro da hakkaten manyak; Demilich, Benediction falan direkt ölüm gibi festival.

  9. Sokaklar Benim says:

    Çocuğum olmuş gibi sevindim.

  10. lefthandpath says:

    ohaaa. gece gece heyecan bastı.

  11. northern says:

    yukarıdan itibaren ilk 4 grup 90′ların efsane gruplarından, hatta yanılmıyorsam nuclear assault 1980′lere kadar uzanıyor. acaba 2000′lerin ortalarından sonra kurulan ve bu bahsi geçen gruplar gibi isim yapan gruplar da 2039 yılında bu tür konserlerde böylesine heyecan yaratabilecek mi?

    deadhouse

    @northern, 2039′da kim öle kim kala. Acaba 2039′da metal müzik var olmaya devam edecek mi? Ederse genç nesilde dinleyici sayısı % kaç olur?

  12. ismail vilehand says:

    Bi saattir ekrana bakıp ne tepki versem diye düşünüyorum. Pantera gibi geri dönmesi imkansız olan gruplar hariç tek bir grubu geri getirme şansım olsaydı Dismember’ı seçerdim.

    Godless Killing Machine

    @ismail vilehand, Death?

    ismail vilehand

    @Godless Killing Machine, çok sevdiğim iki farklı şeyi kıyaslamayı sevmiyorum ama Pantera daha ağır basıyor. Death’in gelişim ve dönüşümünü daha geniş izleyebildik ama Pantera konusundaki yarım kalmışlık had safhada. Dimebag ölmese ve geri dönselerdi neler olurdu kısmı beyin yakan seviyede bir bilinmemezlik barındırıyor.

    Raddor

    @ismail vilehand, Death sanki gelişmiş, gelişmiş ve zirvede bırakmış, son albüm gibi son albüm yapmış fakat Pantera hep eksik kalmış, orada bitmemeliymiş gibi geliyor bana da. Ben de Abbott kardeşlerin ölmediği, Pantera’nın dağılmadığı bir paralel evrene yolculuk yapmak isterdim. Vay be yazarken boğazım düğümlendi.

    Godless Killing Machine

    @ismail vilehand, Chuck ölmeseydi Control Denied ile devam edecekti röportajlarında söylüyordu. Ama yine de 2019′a kadar bir kaç Death albümü de yapardı mutlaka. O albümleri dinlemek için çok şeyden vazgeçerdim.

    İki grup seç geri getireceksin deseler dünyadaki metalcilerin yarısı Death ve Pantera der galiba :D

  13. deadhouse says:

    Harika! Harika! Harika! Harika! Harika! Harika! Harika! Harika! Harika! Harika! Harika! Harika! Harika!

  14. deadhouse says:

    @ismail vilehand, Keşke doğa üstü bir şey olsa ve Dimebag dirilse ve Pantera birleşse ve çok sert bir albüm çıkarsalar. Evet. Insan bazen çok çaresiz hissedebiliyor.

    ismail vilehand

    @deadhouse, Pantera’nın bitişi temelinde iki yakın arkadaşın birbirine gücenmesi durumu olduğundan, Dimebag bok yoluna gitmeseydi (bence metal tarihindeki en saçma ve üzücü ölüm) şimdiye kadar 50 kere reuniun gerçekleşirdi.

    Anselmo’nun müzik zevkini, şuan yaptıklarını düşününce ve yanına Dimebag’i katınca insanın aklına inanılmaz şeyler geliyor. 10 senede müzik tarihini değiştiren adamlar şu yıllarda hep birlikte aktif olsalardı müzik piyasasında durumlar çok farklı olurdu.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.