# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
HELLOWEEN yeni performans videosunu yayınladı
14.09.2019

Forever and One.

Efsane grup HELLOWEEN 4 Ekim’de çıkacak yeni DVD’si “United Alive“dan “Forever and One” performansını sundu.

“Halloween” de şöyle.

“Pumpkins United” performansı da şöyle.

  Yorum alanı

“HELLOWEEN yeni performans videosunu yayınladı” yazısına 2 yorum var

  1. Raddor says:

    Oh be bunu bekliyorum ne zamandır. Michael Kiske’nin gruba dönüşü, Andi Deris’le beraber sahnelerde söyleyeceği, Kai Hansen’in de katılıp birlikte gitar çalacağı aklımın, hayal gücü sınırlarımın ötesindeydi. Fakat amatör çekimler dışında herhangi bir görüntüye ulaşamamak canımı sıkmıştı. Bu muazzam olayı da kalitesiz izlemek istemediğimden üç-beş şarkı dışında seyredemedim.

    İzlediğim kadarıyla şunu söyleyebilirim; Keeper’daki şarkıları canlıda tekrar Michael Kiske’nin sesinden duymak çok güzel. Andi Deris’in sesi onun kadar etkili olamıyordu. Çıkamayan adamı oynuyordu şarkılarda. Fakat o da dahil olduğu şarkıları çok iyi seslendirmiş. I Want Out gibi çıkması çok zor olan parçaları tamamen bizim Mikail’e bırakarak doğru karar vermiş. İkisi de iyi oldukları parçaları seçmişler. Halloween gibi ortak performanslarda da müthiş ikili olmuşlar.

    Yalnız ne kadar Michael Kiske hayranı olsam da Andi Deris’in sıcakkanlı, istekli performansını daha iyi bulduğumu söylemek isterim. Adam durmuyor, hep bir heyecan, seyirciyi eline alma isteği. Çok pozitif adammış Michael’le kıyaslayınca. Hakkını yemişim. Michael Kiske’nin yıllardan beri bildiğimiz, metale karşı bir soğukluğu var. Zaten geçmişte grubu değiştirmeye çalışıp daha sonra “Yeter metal, mütal. Hep kuru gürültü!” deyip ayrılmış yanlış bilmiyorsam.

    Kısaca Michael Kiske daha iyi vokalist, Andi Deris daha iyi frontman gördüğüm kadarıyla. DVD çıksın uzun uzun izleyeceğim. Benim için en büyük metal olaylarından biri bunların birleşmesi.

  2. OblomoV says:

    Ender rastlanan bir doğa olayı gibi izledim. Müthişmiş gerçekten. Müthiş kadro harika performans.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.