# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
SANCTUARY yeni albüm çalışmalarına yeniden başladı
12.08.2019

Warrel’ın anısına.

Warrel Dane’in vefatının ardından yola yeni vokalisti Joseph Michael’la devam eden SANCTUARY, 2015′te çıkan “The Year the Sun Died“ın ardından yeni albüm yazımına başladığını 2016′da duyurmuştu. Warrel’ın ölümünün ardından ara verilen albüm süreci yakın zamanda tekrar başlamış.

Dane, 2015′te yaptığı açıklamada ellerinde çok sağlam rifler ve tamamlanmaya yakın parçalar olduğunu söylemişti. Daha önce ismi “Dead Again” olarak açıklanan yeni albümün adı, muhtemelen Warrel’ın vefatı dolayısıyla değiştirilmiş. Şu anda albümün adının “Transmutation” olması bekleniyor. Grup 2016′da yakptığı açıklamasında yeni albümün “The Year the Sun Died”a göre epey hızlı, eski usul thrash metal ağırlıklı olacağını belirtmişti. Ayrıca önceki albüm için yazılan ancak o albüme konmayan çok sert bir şarkının da yeni albümde kendine yer bulacağı söylenmişti. Warrel’ın ölümünün albümün karakterine ve şarkılara nasıl yansıyacağını hep birlikte göreceğiz.

  Yorum alanı

“SANCTUARY yeni albüm çalışmalarına yeniden başladı” yazısına 4 yorum var

  1. vega35 says:

    çok sağlam bir grup sanctuary onlardan kötü bir iş beklemem doğrusu umarım güzel bir albüm olur bakalım bekleyip göreceğiz :)

  2. a says:

    Çıkarttıkları albüm 1-2 parça dışında cidden vasat.. senelerin NEVERMORE fanı olarak hem albümü zevksiz buldum hem de NEVERMORE efsanesinin sonunu hazırladığı için içten içe de gıcık oldum. Yine aynı ayar albüm yapacaklar ise kendilerine “hayatlarının geri kalanında başarılar” diliyorum. Umarım dedikodular doğru çıkar da Warrel ve Jeff yanyana gelip de NEVERMORE güzel müziğiyle geri döndürürler. Yoksa vasat bir Sanctuary ile ömrünü geçirecek Warrel. :-/

  3. Bir önceki albümü biraz aşsalar bile yeter bana. Kritiğini yazdığımdan bu yana birkaç şarkı hariç dinlemedim, yakınlarda bir açayım.

  4. burak35 says:

    sabah sabah bu ne güzel haber oldu benim için anlatamam thrash metal cok farklı be yeri cok ayrı bu heriflerde güzel yapıyor sabırsızlıkla bekleyeceğim <3

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.