# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
Brutal Assault Festivali’nin final kadrosu açıklandı, biletlerin %85′ten fazlası tükendi
04.06.2019

Bu sene de yerimizi alacağız.

Her yaz Çek Cumhuriyeti’nde düzenlenen 2013 ve 2018‘de kapsamlı raporlarını yayınladığımız ve 2019′da yerimizi alacağımız Brutal Assault bu yıl da yürek hoplatıyor.

3 Haziran itibarıyla biletlerin %85′inin tükendiğini de belirtelim.

BATUSHKA’nın 2017 Brutal Assault performansı aşağıdan görülebilir.

Daha önceden açıklanan DIMMU BORGIR ise birtakım sebeplerden dolayı festivale katılamayacak. Grupla 2020′deki festival için görüşmeler sürüyor.

Gerekli bağlantıları da şöylece koyalım:

Biletler:

BRUTAL ASSAULT 2019 festival pass [PRINT@HOME ticket]

BRUTAL ASSAULT 2019 festival pass [collector's design hard paper ticket]

Facebook etkinlik sayfası

Resmî site
Facebook
Instagram

Şu ana dek açıklanan gruplar şu şekilde:

ABORTED, AFTER THE BURIAL, AGNOSTIC FRONT, ALIEN WEAPONRY, ALTARAGE, ANIMALS AS LEADERS, ANNAL NATHRAKH, ANATHEMA, ANTAEUS, ANTHRAX, THE ARSON PROJECT, AU-DESSUS, AZUSA, BATUSHKA, BRUTALLY DECEASED, CAR BOMB, CARCASS, CARPENTER BRUT, CASPIAN, COMBICHRIST, THE CONTORTIONIST, COUNTING HOURS, COVEN, CROSSFAITH, CRYSTAL LAKE, CULT OF LUNA, CYTOTOXIN, ČAD, DAUGHTERS, DR. LIVING DEAD, DECAPITATED, DECULTIVATE, DEICIDE, DELUGE, DEMOLITION HAMMER, DESTRUCTION, DIABLO SWING ORCHESTRA, DISCHARGE, EKTOMORF, ELECTRIC WIZARD, ELYSIUM, EMPEROR, ENSIFERUM, ENTROPIA, ESKHATON, EXUMER, EYEHATEGOD, FORGOTTEN SILENCE, FROG LEAP, GET THE SHOT, GODFLESH, GOROD, GOST, GUTALAX, HEILUNG, HELLHAMMER – TRIUMPH OF DEATH, HEXIS, HIGHER POWER, HYPOCRISY, IMMOLATION, INCANTATION, IRON REAGAN, JINJER, JUNGLE ROT, KAMPFAR, KRAANIUM, KRISIUN, LETTERS FROM THE COLONY, LIONHEART, MALLEPHYR, MEAT SPREADER, MESHUGGAH, METAL CHURCH, MGŁA, MIDNIGHT, MONSTER MAGNET, MYRKUR, NAPALM DEATH, NECROS CHRISTOS, NORDJEVEL, THE OBSESSED, THE OCEAN, OCEANS OF SLUMBER, OF MICE & MEN, OMNIUM GATHERUM, PARKWAY DRIVE, PERFECITIZEN, PRIMORDIAL, PRONG, RAISED FIST, ROTTING CHRIST, SACRED REICH, SAOR, SHAPE OF DESPAIR, SICK OF IT ALL, SKELETAL REMAINS, SLÆGT, SLAPSHOT, SODOM, SOILWORK, TAAKE, TANKARD, TAPHOS, TESTAMENT, THERION, THY ART IS MURDER, TOSKA, UNE MISÉRE, UNFATHOMABLE RUINATION, UNPROCESSED, VAMPILLIA, VARGRAV, VED BUENS ENDE, VENOM PRISON, VIOLATOR, VIOLENT MAGIC ORCHESTRA, VOIVOD, VULVODYNIA, VUUR, WALLS OF JERICHO, WINDHAND, WOE UNTO ME, WOLFBRIGADE, WORMED, ZURIAAKE

Festival geçtiğimiz yıldan PARADISE LOST’un performans videosunu yayınladı.

Brutal Assault’u Instagram’dan da takip edebilirsiniz.

  Yorum alanı

“Brutal Assault Festivali’nin final kadrosu açıklandı, biletlerin %85′ten fazlası tükendi” yazısına 10 yorum var

  1. Godless Killing Machine says:

    Yani altta o kadar grup var, hepi topu bir tane albüm çıkarmış Batushka mı tepeye yazılmış Emperor ile beraber. Saçmalık.

    Ahmet Saraçoğlu

    @Godless Killing Machine, afiş değil bu, yeni eklenen grupları üstte duyuruyorlar sadece. Alttaki gruplar da önceki duyurularda böyle tepede duyuruldu. Zaten bakarsan alttaki grup listesi alfabetik. Kimseye hak geçmesin diye böyle yapıyorlar.

  2. necrobutcher says:

    geleneksel hangi grubun adı nasıl yazıldı şenlikleri

  3. Firat Tale says:

    ben de gidecem sanirim parayi toparlarsam,Hellfest, Grasspop vb. hem cok pahali oldu artik hem de tam metal havasini alamiyorsun. Brutal Assault Turk metalciler icin en uygun festival gibi su anda Avrupa’da.

  4. Doruk Atay says:

    Testament, Anthrax, Tankard, Destruction, Rotting Christ, Carcass babalar gibi bu müziğe yıllarını vermiş gruplar varken tabii ki ayıp olur onları Batushka grubunun yazı boyutunun beşte birinde yazmak. Detaylara takılmamak elde değil bazen. Bu cümleleri yazdıktan sonra Deicide ve Napalm Death gruplarının afişte olduğunu yeni gördüm mesela…

  5. utkanypk says:

    Direk başlığa mı yazılsa artık ‘en üsttekiler yeni açıklanan gruplar’ diye de millet ‘Voaa bilmem kim neden büyük de bildiğim kim neden altta küçük yazılmış.’ demesinler

    Ahmet Saraçoğlu

    @utkanypk, sağ üstte Bands Update yazıyor zaten, bu konu nasıl konu oldu anlamadım.

  6. Berca B. says:

    Yalnız çok fena kadro oluyor be.

  7. geblo can says:

    Boynunuz altınızda kalsın diyecem de olmayacak. Bu nasıl kadro lan şerefsizler! Gelemeyenler olarak bu şekilde ölmeyiz amk, atom bombası falan atın!

  8. cotard delusion says:

    Kadro muazzam fakat haberi henüz yapılmamış olan Hellfest’e şimdi baktım ben. Yani böyle bir line-up yanında hiçbir şeyin esamesi okunamaz. Ancak hangi birine yetişeceğiz amk diyen adamın sevmeyeceği türden bir şey.

    https://www.hellfest.fr/line-up/

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.