# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
DEATHSPELL OMEGA yeni albüm detaylarını ve bugüne kadarki ilk klibini sundu
03.05.2019

AAAAAAAAAAAAAAAAAA

Son albümü “The Synachy of Molten Bones“u 2016′da çıkaran Fransız black metal grubu DEATHSPELL OMEGA yeni albümünü sürpriz şekilde duyurdu. Albümün adı “The Furnaces of Palingenesia” ve 24 Mayıs’ta ortamlarda.

1. Neither Meaning nor Justice
2. The Fires of Frustration
3. Ad Arma! Ad Arma!
4. Splinters from Your Mother’s Spine
5. Imitatio Dei
6. 1523
7. Sacrificial Theopathy
8. Standing on the Work of Slaves
9. Renegade Ashes
10. Absolutist Regeneration
11. You Cannot Even Find the Ruins…

Grup albümden “Ad Arma! Ad Arma!” adlı şarkıyı da bugüne kadarki ilk klibiyle birlikte yayınladı.

  Yorum alanı

“DEATHSPELL OMEGA yeni albüm detaylarını ve bugüne kadarki ilk klibini sundu” yazısına 21 yorum var

  1. SA says:

    ilk dinlediğimde, önce böyle bir şarkı yayınlayıp sonra ters köşe yaparak albümün tamamıyla kesin daha sert şekilde bildiğimiz DsO olur diye düşündüm. Ama sonra yayınlanan şarkının 3. şarkı olduğunu, süresini falan görünce albümün geneli de böyle olabilir gibi geldi. Son albümün tavizsizliğinden sonra daha yavaş DsO gider mi emin değilim.

    Ben sıradaki albüm, The Synarchy of Molten Bones albümünün daha epik versiyonu olsa çok güzel olur diye düşünüyordum.

    Bu arada 24 Mayıs diye duyurulmuş ama yarın çat diye yayınlanırsa şaşırmayın. Ama daha yavaş bir albüm olacaksa eğer aniden yayınlamaktansa duyurulan tarihe sadık da kalabilirler. Bakalım ne olacak.

  2. şeyh hulud says:

    The Synarchy of Molten Bones 6 yıl sonra çıktığı için hiç aklımın ucundan bile geçmiyordu DSO’nun albüm çıkarması gibi bir ihtimal, dün gece şok oldum.

    DSO klip yapınca ayrıca şunu da merak ediyor insan: acaba klipteki fikirler de gruba mı ait, yoksa Dehn Sora denen eleman kendi başına mı takılmış.

    “Recorded live and mixed on all analog gear” diye bir bilgi de var bazı yerlerde, ne kadar doğru bilmiyorum.

  3. Mardukcan Belphegorgil says:

    başarılı. bu arada Palingenesia nerenin kazası la

  4. Özgür says:

    Belki de bu sitede tuhaf karşılanacak bir yorum yapıyorum ama önceki işlerine göre daha dinlenebilir geldi bana. Listeye aldık bakalım.

    McLorand

    @Özgür, katılıyorum. En azından 1-2 dakika senkronu tutturuyorlar da beraber çalıyor elemanlar.

  5. \m/ says:

    Klip çok başarılı. Bence de daha dinlenebilir bir şarkı olmuş. Nedense o eski albümlerdeki ürperti hissi oluşmadı bende ki bu hissi ilk yaşadığımda gruba vurulup bu nasıl müzik lan demiştim. Belki dayak yerim ama gruptan hiç haberim olmasa ve bu şarkıyı dinleseydim grubun diğer işlerini dinlemeyebilirdim. Umarım dinledikçe fikirlerim değişir

  6. hickdead says:

    leş metalin orta tempo olanıyla pek aram yoktur ama şarkıya bayıldım.

    müzikleri bir yana, ben bu adamların gizemini de çok seviyorum; mikko aspa dışında gruptan kimse ortamlarda gözükmüyor. davulcuları var mı? varsa kim? davulları programlıyorlar mı? o da bilinmiyor. istikrarsız zaman aralıklarıyla yeni albüm haberi verip kısa süre sonra albümü yayınlıyorlar. prodüktörlerinin carpenter brut olduğu söylentileri dolanıyor (ki bu hayli ilginç) ama belli değil falan. değişik şeyler yani.

  7. Emre says:

    DSO durduk yere ilk klibini yayinlayacak bir grup degil. Klibin konusuna ve sarki isimlerine bakinca DSO’nun evriminin yeni bir asamaya geldigi anlasiliyor. Metafizikten sosyal konulara geciyorlar. Belli oranda Mgla sularina giriyorlar da denebilir. Koktenci bir uygarlik elestirisi bizi bekliyor goruldugu kadariyla. Bu asamada yeni bir DSO roportaji bekliyorum.

  8. 34as avcılar söğütlüçeşme says:

    başta ghost açtım sandım

  9. P L A G U E says:

    Albüm Sikior…şimdilik başka bişi demek istemiyorum…iyi günler öptüm sçs kib bye ufff snne be slk…

  10. P L A G U E says:

    1523……………way aq………….bu saatte kafam hafif iyi oldu, bakalım geceye kadar neler olur…

  11. Emre says:

    Tam dusundugum ve burada da yazdigim gibi bu DsO’nun metafizikten toplumsal konulara gectigi album oldu. Ancak klibi yanlis yorumlamisim. Ben mevcut duzenin bir elestirisi diye dusunmustum. Halbuki kendi ideal duzenleriymis o. DsO, “Si Monvmentvm…” oncesindeki donemde verdigi ilk roportajinda acik acik irkci oldugunu soyluyordu. Ben o albumun yarattigi kopus sonrasinda irkciliktan anti-humanizme gectiklerini umuyordum, ancak bu son albumle aciga cikti ki yaptiklari sey irkciliklarini derinlestirmek, ona boyut katmak olmus. Her sey cok acik. Bu album onlarin manifestosu. Topluma karsi cikmiyorlar. Onun demir yumrukla duzenlenmesini savunuyorlar. “DsO gizli orgutu”nun devrimci yeniden dogus programi kabaca soyle:
    Eski dunyayi yikmak lazim. Bunun icin bir temizlik gerek. Bu da silah yoluyla gerceklesecek. Kitlesel katliamlar yapilacak. Ara bolge diye bir sey kabul edilmiyor. Yeni duzeni kabul etmeyen herkes dusman muamelesi gorecek. Aile kurumu yok edilecek. Yeni toplumun cimentosu aci olacak. Sistem kole emegi uzerinde yukselecek. Tek sesli, tek tip bir duzen insa edilecek…
    Henuz albumu dinlemedim ve acikcasi dinlemek icin sevkimin kaldigini da soyleyemeyecegim.

    şeyh hulud

    @Emre, o ciddiye alınamayacak kadar komik bir röportaj, hani trollemeye çalışsan ancak öyle cevaplar verilir. Orada soruları yanıtlayanın Shaxul olabileceğini okumuştum bir yerde, ne kadar doğru bilmiyorum.

    Emre

    @şeyh hulud, o ihtimali dusunmemistim. Haklisin, o roportajdaki cevaplar DsO’ya gore fazla naif.

    9yearsago

    @Emre, Tigir:Er’ib gizlice black metal grubu kurduğunu bilmiyordum.

  12. hickdead says:

    henüz uzunca bir yorum yapmak için erken ama müzikal açıdan ele alacak olursam grubun 2010 sonrası yaptığı her şeyin özeti gibi geldi bana bu albüm biraz. konsepte değinmek beni aşar zaten ama metal-archives’den sözlere baktığımda vay amına dedim. bir yukarıdaki arkadaş konsepti gayet makul bir biçimde yorumlamış zaten.

  13. ismail vilehand says:

    Bazı kısımlarda kafayı yesem de, albüm genel olarak beklentimin altında kaldı. Ha tabi konu Deathspell Omega olunca beklentinin tavan yapmasını da göz ardı etmemek lazım.

  14. SA says:

    DsO nun böyle daha yavaş ve anlaşılır hali bana albüm gibi değil de ep gibi geliyor. Albüm havası vermedi hiç. Albümü ilk dinledikten sonra Wings of Predation açma ihtiyacı duydum. Anca ozaman DsO dinlediğimi hissedebildim.

    Sözlerini okuduğumda bana da garip gelmişti. Sözlerde anlatılanlar yukarıdaki Emre isimli arkadaşın bahsettiği gibi ise daha radikal birileri çıkıp kendi düzenleri için önce davranıp DsO elemanlarının kafasını kesse komik olurdu. Arada bizim gibi normal insanlar da giderdi ama yine de komik olurdu.

  15. deadhouse says:

    Yeni kurulmuş bir grup ya da sıradan bir grup bu albümü çıkarsa yere göğe sığdırılamaz, yılın albümü olur. Deathspell Omega’ya göre ise sıradan bir albüm olmuş. Yalnız bu durum albümün vasat olduğu anlamına gelmiyor. Gayet taş gibi albüm. Ruhani boyut, avantgarde boyut artı sertlik boyutu biraz eksik kalmış sadece. Benim için hava hoş keyifle dinliyorum. Belki de D.Omega, dinleyicilerinin korkunç boyutlardaki, aşırı katmanlı müziğini artık kaldıramayacağını ve yeterli derecede zehir enjekte ettiğini düşündüğü için böyle bir albüm yaptı. Olaya sadece metal müzik albümü olarak bakarsak, salt müzikaliteye bakarsak 9, D.Omega ortalamasına göre ise 7.

    ismail vilehand

    @deadhouse, bu yoruma aşırı katıldım. Benim için de durum aşağı yukarı böyle.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.