# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
MISÞYRMING yeni albüm detaylarını sundu
28.04.2019

Algleymi.

2015′teki ilk albümü “Söngvar Elds Og Óreiðu” ile hatırı sayılır bir etki bırakan İzlandalı black metal grubu MISÞYRMING yeni albüm haberini verdi.

Yeni albüm 24 Mayıs’ta çıkıyor ve adı da “Algleymi“.

1. Orgia
2. Með svipur á lofti
3. Ísland, steingelda krummaskuð
4. Hælið
5. Og er haustið líður undir lok
6. Allt sem eitt sinn blómstraði
7. Alsæla
8. Algleymi

Albüm de çıktı, buyurun.

  Yorum alanı

“MISÞYRMING yeni albüm detaylarını sundu” yazısına 19 yorum var

  1. abarııııııı,şu Izlanda yedi bitirdi beni,svartidaudi,sinmara şimdide bunlar ,2019 çok fena bir yıl oluyor çok

  2. riser says:

    albümleri deathspell omega ile aynı gün, aynı firmadan çıkacak (24 Mayıs – Norma Evangelium Diaboli). sağlam bir albüm çıkarsalar bile DsO’nun gölgesinde kalma ihtimalleri bulunuyor.

  3. ismail vilehand says:

    Şiir gibi albüm yapmış deyyuslar. Mest oldum.

  4. riser says:

    müthiş bir emek var albümde çok belli. tarz da biraz değişmiş ama benim hoşuma gitti. akıp gidiyor gerçekten.

    bu yılın albümlerinden biri olmaya aday.

  5. ismail vilehand says:

    Asıl vurgunu Deathspell Omega’dan beklerken bunlar beni perişan etti. Benim için yılın en büyük süprizlerinden biri oldu bu. Dinlerken içim üreperiyor.

  6. ismail vilehand says:

    Og Er Haustið Líður Undir Lok tam bir ömür törpüsü yemin ediyorum. Helak oldum.

    deadhouse

    @ismail vilehand, Hardcore ve türevleri tarzı müzikler dışında (dinlemediğim için o da) senin çok övüp de beğenmediğim albüm yok gibi. Kesin çok seveceğim. Seni ölçüt alıyorum. ismail vilehand çok beğenmişse dinlemek farz.

  7. HaNNibaL says:

    Yağ gibi akıp gidiyor albüm

  8. Pasifagresif 2018 yıl sonu anketinde site okurlarının oylarıyla yılın albümü seçilen Kriegsmaschine – “Apocalypticists”in kapağına bakıyorum, kolunu havaya kaldıran adam silüeti görüyorum.

    Sonra Misþyrming – “Algleymi” kapağına bakıyorum, yine kollarını havaya kaldıran adam silüeti görüyorum.

    Sonra iki albümdeki müzikaliteye bakıyorum, yıl sonunda “Algleymi”nin listenin neresinde olabileceğine dair kafamda fikirler beliriyor. Geçen sene Kriegsmaschine’i dinleyip beğenen ve 1. yapan her kim varsa, “Algleymi”yi de mutlaka, mutlaka dinlemeliler.

    Şu anda albümün kritiği yazıyorum, burada da böyle bir algı yapasım geldi.

  9. ismail vilehand says:

    “Şu albümü bi dinliyim çıksın aradan, sonra diğer albümlere vakit ayırırım.” diyerek bu albümü açmam ve akabinde dayak yemişe dönüp günlerdir başka şey dinleyememem müzik konusundaki en enteresan anılarımdan biri olarak kalacak. Ne yaptınız ulan siz böyle?

    Ahmet Saraçoğlu

    @ismail vilehand, bende de şöyle bir durum var. Günlerdir aynı şey oluyor; albümü başlatıyorum, mesela 4. şarkıda kalkıp bir şey yapıyorum, geri oturduğumda albümü kaldığı yerden değil en baştan başlatıyorum. Sonra mesela 7. şarkıda yine bir şey için kalkıyorum, dönünce yine kaldığım yerden değil baştan başlatıyorum. Böylece katmerlene katmerlene dinliyorum günlerdir ahah. Neden böyle bilmiyorum ama dayanamıyorum, oturur oturmaz Orgia’yı tekrardan başlatıveriyorum.

    P L A G U E

    @Ahmet Saraçoğlu, @ismail vilehand, Með svipur á lofti 04:37 🍆✊🏾💦💦💦

    Ahmet Saraçoğlu

    @P L A G U E, aynen, harika. O tarz olaylar ilk albümde yoktu mesela. İlk albüm çok daha kaotik ve karanlıktı ama bu albümdeki çeşitlilik gerçekten öyle böyle değil. Adamlar daha az pisleşmelerine rağmen muazzam iş çıkarmışlar. Albüm aynı anda hem o kadar değişken hem de bütünlüklü ki bundan 10 yıl sonra bile bu albümü dinlerken görebiliyorum kendimi.

    DsO’yu henüz dinlemedim ama DsO bu sene albüm çıkarmış olmasaydı kalan 7 ayı beklemeden “Yılın black metal albümü” diye başlık atacaktım yarın çıkacak incelemeye.

    P L A G U E

    @Ahmet Saraçoğlu, açıkçası önceki albümden sonra ‘ne yapacaklar acaba’ diye düşündüğüm bir grup değildi fakat ne kadar yeni olsa da bu albümden sonra bir sonraki albumde nasıl bir iş ortaya koyarlar diye düşünüyorum. Bence bunu ďüşündürebilmek son derece önemli.

    Birde en azından şimdilik bu albümü dinlemek dso nun albümünden daha çok zevk veriyor bana. Ileride değişir mi bilmiyorum. Bakalım sende durum nasıl olucak:)

  10. Sabah 9′dan beri, 15 saattir neredeyse aralıksız çalışıyorum ve albümü en az 12 kez baştan sona dinledim. İşim bitti, az sonra yatıcam, kapatamadım hâlâ dinliyorum. Böyle bir albüm.

  11. şeyh hulud says:

    Gece bir kere dinledim dibim düştü. 2. ve 7. şarkı acayip. Daha döndürecem, 1 kere dinlemeyle oturacak albüm değil. Uzun zamandır bu kadar şaşırmamıştım bazı yerlerde.

  12. hickdead says:

    uzun süredir bir black metal albümüne ilk dinlemede vurulmamıştım. davul tonlamaları çok hoşuma gitti ayrıca. her kick vuruşunu kalbimde hissediyorum.

  13. Alondate says:

    Süphanallah. Bu ne böyle??? Sitedeki yorumlar ile görüp dinlemeye başladım. Yok artık. Muhakkak sene sonunda herkesin listesinde olacaktır bu album belli oldu. Hangi şarkıdan bahsedeyim bilemedim.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.