# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
INTER ARMA’dan yeni albüm detayları ve şarkılar
06.03.2019

Sülfür İngilizce.

Sludge/death/black/post-metal grubu INTER ARMA yeni albümünü 12 Nisan’da çıkarıyor.

Albümün adı “Sulphur English” ve detayları şöyle.

01. Bumgardner
02. A Waxen Sea
03. Citadel
04. Howling Lands
05. Stillness
06. Observances Of The Path
07. The Atavist’s Meridian
08. Blood On The Lupines
09. Sulphur English

Albümden “Citadel” adlı şarkı yayınlandı.

Bu da “The Atavist’s Meridian”.

  Yorum alanı

“INTER ARMA’dan yeni albüm detayları ve şarkılar” yazısına 18 yorum var

  1. şeyh hulud says:

    Paradise Gallow’la birlikte içinde binlerce grubun yüzdüğü (bir kısmının da müzik veya kariyer anlamında içinde boğulduğu) o karanlık bulamaçtan ellerini dışarı çıkartıp isimlerini duyurmayı başardılar. Bundan sonra nereye gidecekler merak ediyorum.

  2. Yine kapkaranlık bir albüm geliyor, 12 dakikalık kâbus The Atavist’s Meridian da yayınlandı. Özel bir grup olduklarını düşünüyorum.

    Ahmet Saraçoğlu

    @Alper Demiroğlu, sağ ol, onu da ekledik.

  3. 9yearsago says:

    Single harika. Müthiş. İnanılmaz. Harika.

  4. ismail vilehand says:

    Yılın albümü olmaya aday. Kusursuz.

  5. ismail vilehand says:

    Evet evet, çok net yılın albümü. Bundan daha iyi bulacağım bir albümün çıkma ihtimali çok düşük. Her ayrıntısı aşırı üst düzey.

  6. şeyh hulud says:

    Bu albüm hepimiz aşar. Siz kaçın, ben kendimi feda edicem.

    Adamların içine DSO girmiş.

  7. Bu hafta çok yoğun olduğum için dinleyemedim, incelemesi önümüzdeki hafta sitede olacak. Acayip merak ediyorum.

  8. deadhouse says:

    Yorumlar iştahımı kabarttı. Büyük beklentilerle dinleyeceğim.

    deadhouse

    @deadhouse, 2 kez dinledim henüz. Tıpkı kapaktaki gibi “albüm yanıyor”

  9. deadhouse says:

    @deadhouse, Oha kardeşim! Bu nasıl bir öfke, nasıl bir nefret, nasıl bir isyan. Zalimsin Inter Arma. Uzun zamandır bu kadar bütünlüklü bir albüm dinlememiştim. Grup metal müzik mirasını arkasına alıp bu tarihin özetini sunmuş gibi. Albüm tek bir şarkıdan oluşuyor hissini taşıyorsunuz dinlerken. Dinleme şansına erişememiş kişilere şunu söylemek gerek: Ilk dinlemeden itibaren albüm sizi esir alıyor. İşiniz falan varsa dinlemeyin. Gerçekten üzerinde çok fazla çalıştıkları belli. Bir albümün temposu hiç mi düşmez arkadaş. Bu tempo hem duygu yoğunluğu içeriyor hem de yüksek teknik müzikalite içeriyor. Orgazm gibi bir şey bu. Daha çok şey söylenir bu albüm için! 10/10

  10. deadhouse says:

    Albümde Swans etkisi göze çarpıyor. Bazı şarkılarda belirgin derecede hem de. Özellikle de Howling Lands. Zaten bir grup kendine Swans gibi bir oluşumu rehber edinmişse o grup vizyonerdir.

    Raddor

    @deadhouse, Swans da ne acayip gruptur ya. Birbiriyle tür olarak alakasız pek çok müzisyeni etkilemişler, etkilemeye devam ediyorlar.

    deadhouse

    @Raddor, Müzik grupları ikiye ayrılır. Swans’dan etkilendiklerini kabul edenler ve etmeyenler :D

    ismail vilehand

    @deadhouse, O şarkıyı ilk dinlediğimden beri “Lan bu bildiğin Neurosis.” diyordum, senin yorumunu okuduktan sonra taşlar yerine oturdu. Zaten Neurosis’in en büyük ilham kaynaklarından birinin Swans olduğunu düşününce, senin dediğin daha doğru oluyor.

    Bir de Citadel, Gateways to Annihilation sonrası yapılmış en iyi Morbid Angel şarkısı. Covenant-Domination dönemi Morbid Angel lan bu bildiğin. Aksini iddia edenin en sevdiği grup Leprous’tur.

    Geçen yıl, sene sonu listeme yazdığım ilk iki albümün toplamından daha iyi bir albüm. Ama cidden içine girmesi aşırı zor. PA tayfasının büyük bölümüne tavsiye etmiyorum. Cidden dinleyip kafa yormayın, aşırı emek istiyor. Gerek yok.

    deadhouse

    @ismail vilehand, Aşırı zengin albüm ya. Keşfet keşfet bitmiyor. Büyülü bir şey.

  11. P L A G U E says:

    Adamlar tüm sikis kategorilerini zip formatiyla bu albüm içine sıkıştırmışlar, üzerimizde deniyorlar…ayıp değil mi aq? Insan gibi güvendik dinlemeye başladık. Başımıza bunlar mı gelecekti?

    Not: yayınlandığı günden beri hunharca dinleniyor, daha çoooooook uzun süre tazeliğini korur bu eser. Müthiş…

  12. Berca B. says:

    Ben hiç post metal insanı değilim. Müziğin riflisini melodilisini seviyorum, böyle atmosfere abanan hali bana genelde sıkıcı geliyor. Inter Arma’yı da hep duysam da hiç dinlememiştim, muhtemelen türler arasında sludge yazmasa yine dinlemeyecektim.

    Ama tövbe bismillah bu nedir arkadaş. İlk dinleyişte “hmm enteresan” diye dinlerken şimdi 3. günde vay amk ne albümmüş be diye dinliyorum. Yukardaki arkadaşların dediği gibi bi acayip, soğan gibi katman katman bi müzik resmen, her dinleyişte şaşkınlığım ve hayranlığım artıyor.

    Son olarak Ahmet’in bugünkü makalesine de istinaden, metalin ve böyle düzgün ortamların olması ne güzel şey lan. Normalde belki yakınından geçmeyeceğim bir albümü sırf bir kısmını tanıdığım, bir kısmı ise benim için tamamen text’ten ibaret birkaç insan övdü diye açtım ve belki de 30 yaşından sonra yepyeni, uzuun uzun araştıracağım bir tür keşfettim. Sağolun varolun.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.