# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
FLOTSAM AND JETSAM’dan yeni şarkı
08.01.2019

Control.

Thrash metalin köklü isimlerinden FLOTSAM AND JETSAM yeni albümü “The End of Chaos“u 18 Ocak’ta çıkarıyor.

İşte detaylar.

01. Prisoner Of Time
02. Control
03. Recover
04. Prepare For Chaos
05. Slowly Insane
06. Architects Of Hate
07. Demolition Man
08. Unwelcome Surprise
09. Snake Eye
10. Survive
11. Good Or Bad
12. The End

“Control”ün şarkı sözü videosu yayınlandı.

“Demolition Man” klibi yayında.

Albümden “Recover” da yayınlandı.

  Yorum alanı

“FLOTSAM AND JETSAM’dan yeni şarkı” yazısına 13 yorum var

  1. Raddor says:

    Ben bu grubun Newsted’li ilk albümü dışında hiçbir işini dinlemedim. Daha çok vakit ayırmalı mıyım, değer mi bilmiyorum. Traşçılar genelde ikinci albümü de çok över, bakmak lazım herhalde.

    ENİS

    @Raddor, Ben de senin gibiyim.Zaten iyi olsalardı mutlaka bir yerlerde okur ve dinlemeye alırdık.F&J de maalesef tek atımlık iyi bir albüm yapan gruplardan.Exodus gibi, Testament gibi.Yalnız bu tip grupların hep ilk albümlerinin iyi olması en acemi zamanlarına denk gelmesi ilginç.Para kazandıkça ün arttıkça müzikalite düşüyor sanki

    ENİS

    @ENİS, Ayrıca yıllardır yazılı olmayan bir kural vardır benim için,bir albümde şarkı sayısı 10′u aştığı anda gereksiz şarkı sayısı da artar:) Ronnie James Dio nun da bu konuda 9 şarkının ideal olduğunu okumuştum yıllar önce

    Kaan

    @ENİS, İlk albümler grubun ve türün ilk heves döneminde adanmış bir ruhla yapılır. İşin içine Biz iyiyiz, 3 yıl geçti albüm çıkarmamız lazım, dinleyici sever mi, satar mı, satış firması nasıl ister kaygıları girince müziğin ruhu uçar gider. Arkadaşlar katılıyorum sizlere.

    Raddor

    @ENİS, @Kaan, ya evet ilk albümlerin ruhu bir başka oluyor katılıyorum. Hatta bu nedenle bir grubu ilk albümden dinlemeye başlarım ama sonraki işleri de çöpe atmamak lazım hemen :) Dün gece bu grubun ikinci albümünü dinleyip bayağı beğendim. Herkese tavsiye ederim :) Bir de Testament ve Exodus’un tek atımlık olduğuna katılamıyorum maalesef. Özellikle Testament’a. The Gathering albümleri en sevdiğim thrash metal eseridir, ki sekizinci albümdür. Onun dışında Practice, Ritual, New Order, Dark Roots, hatta son albümleri bayağı iyi işler. Bazılarını The Legacy’den bile çok seviyorum.

    Kaan

    @Raddor, Grup çok yetenekliyse sayı vermemek gerek, ilk 4-5 albüm bile iyi olabiliyor, ama sonra mutlaka düşüş oluyor. 80 lerin dev gruplarında 1990 gibi son iyi albümler çıkar , sonrası pek bir şeye benzemez. Yazdığın gruplar ve emsalleri için bu geçerlidir. Örn: testament için souls of black son iyi albümdür. The ritual kötü mü, değil ama bir önceki albüme göre resman çöküş başlar.
    Flotsam ve Jetsam ın ilk 2 albümü iyidir, 3. sü rezildir, sonra zaten toparlanamamıştır. Overkill , evet hep iyi albümler çıkarmıştır ama zirve – Horrorscope tan sonrasını dinlemeye ne gerek vardır. Slayer için Season in the abyyss son şaheserdir sonrası hemen çökmüş bir daha beste bile yapamamışlardır. Megadeth desen yine öyle. Metallica dan söz etmeye gerek yok. Bazen istisna da olur. Örneklerimize tam uysa da 1990 dan sonra rezil albümler çıkaran Anthrax ın 2016 albümü For All Kings muhteşem bestelere sahip bir albümdür. Yani bazen şaşırtabilirler.

    Raddor

    @Kaan, Evet katılıyorum. O noktadan sonra da, yani zirve noktasından düşüşe geçtikleri yerde grubun karakterli olması bir nebze olayı kurtarabiliyor. Çünkü mesela Slayer, Season in the Abyss ile bozuyor ama Slayer karakteri, Slayer’ın Slayer olma özlelliği başka grupta olmadığı için yine onları dinlemeye devam edebiliyoruz bir şekilde. Yani Slayer’ımız gelince Exodus değil Slayer dinliyoruz:) Ya da Exodus’umuz geldiğinde Exodus dinliyoruz her ne kadar eskisi gibi olamasalar da. Ama işte Flotsam’la Jetsam’da bu karakteri bulamadığım için vasata düştükleri ilk yerde dinlemek için bir sebep göremeyeceğim doğru. O yüzden çok önemli ya bence bu karakteristik sound olayı.

    Mehmet Yüce

    @ENİS, Testament ve Exodus gibi tek atımlık gruplar mı? Bu türü sevip sevmediğin konusunda emin misin? Neyin kafasıyla böyle bir şey söyleyebiliyorsun anlayamıyorum.

  2. Kaan says:

    Bu ne biçim bi kapak be gözüm, son yıllarda kazandığın tüm ciddiyetini yitirdin, otistik godzilla ile…Oysa ki hem müzik hem kapak konusunda gittikçe ilerliyordun. Bir çuval inciri berbat ettin Flotsam ve Jetsam.

  3. hf says:

    ben yayınlanan şarkıları beğendim. bundan önceki albümü de çok beğenmiştim. ama istikrarlı değiller, my god albümünden sonra çıkardıkları 4-5 albüm pek iyi değildi.

  4. Firat Tale says:

    kapak Diablo 1 den alinmis galiba

  5. Control baya iyi olmuş.

  6. immutable says:

    müzik iyi olsa da vokaller olayı benim için bitirdi. beğenmedim, beğenemedim. ayrıca o kapak nedir ?!

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.