# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
Haneye tecavüzden ve polise saldırıdan tutuklanan, evindeki cephaneliği havaya uçan ve evi yanan CANNIBAL CORPSE gitaristinin evinden çıkan silahların listesi açıklandı
19.12.2018

Uzaylı istilasına hazırlık.

CANNIBAL CORPSE gitaristi Pat O’Brien 10 Aralık akşamı 19.00 civarında kendi evinin çok yakınındaki bir eve gitmiş, ev sahibi kadını iterek zorla eve girmiş ve tüm ısrarlara rağmen evden çıkmamış, bunun üzerine ev sahipleri polis çağırmış, polis geldiğinde 53 yaşındaki O’Brien’ı arka bahçedeki çitlerin arkasında saklanırken bulmuştu. Ardından O’Brien elindeki bıçakla polislere doğru koşunca polisler taser ile elektrik şoku vererek O’Brien’ı etkisiz hâle getirmiş ve tutuklamışlardı. Bunlar yeterince tuhaf değilmiş gibi, tam bu sırada O’Brien’ın yakındaki evinde bulunan çok miktarda cephane patlamış, askeri tipteki alev makinelerinin etkisiyle evde büyük patlamalar olmuş ve alevler büyüdükçe büyümüş, Hillsborough County İtfaiyesi yangını bir saatte söndürebilmişti.

Bu olayın ardından tutuklanan, akli dengesinin yerinde olup olmadığından emin olunamadığı için duruşmaya anti-intihar giysisiyle getirilen O’Brien, birkaç gün önce 50.000 Dolar’lık kefaletin ödenmesiyle serbest kalmış. Bu süreçte, O’Brien’ın olay gününde ailesini aradığı, onları “istilaya” karşı uyardığı ve “uzaylıların geldiğini” söylediği öğrenildi.

Bu olayın ardından polis O’Brien’in evinden çıkan her şeyin listesini yayınladı.

- 50 pompalı tüfek (birinin namlusu yasa dışı şekilde kesilerek değiştirilmiş)
- 10 yarı otomatik tüfek (içinde birkaç AK-47)
- 2 Uzi
- 20 tabanca
- 2 alev silahı
- 1000′lerce mermi
- Mermi kemerleri
- İrili ufaklı pek çok başka silah
- 3 kafatası

  Yorum alanı

“Haneye tecavüzden ve polise saldırıdan tutuklanan, evindeki cephaneliği havaya uçan ve evi yanan CANNIBAL CORPSE gitaristinin evinden çıkan silahların listesi açıklandı” yazısına 69 yorum var

  1. ali says:

    Baba ne yaptın ya?!? Eski Efesli Tyler Honeycutt’tan sonra şimdi de Pat Baba! Kafalar çiçek!!…

  2. Meth O’Brien?

    74

    @Ahmet Saraçoğlu, kesinlikle

  3. Ayrıca gerçekten de 10 yıldır PA’da yazdığım en acayip haber başlığı.

  4. Ouz says:

    İstemsiz olarak bir an tarihe baktım 1 Nisan mı diye.

  5. Crackedbrain says:

    Yok gta vice city 😀😀

  6. Berca B. says:

    Sdffkfk bu ne ya b-movie senaryosu gibi. Biraz gore elementler olsa tam klip malzemesi var hatta.

  7. Belendithas says:

    ”What the actual fuck” diyesi geliyor insanın. Böyle bir şey ancak GTA, daha da absürtleşirsek Just Cause ya da Saints Row’da olabilir.

  8. Osman says:

    Bu ne abi Cannibal Corpse bile progresife kayıyor. Bu yeni single bildiğin progresif death metal.

  9. Godless Killing Machine says:

    Meth olayı olsa bence Webster çoktan kovardı bunu. Cannibal gibi gore bi grubu metalde mainstream yapacak profesyonellikte adam siktir ederdi gibi geliyor bana. Olay da Florida’da olmuş bu arada. Şaşırtıcı değil alayı kırık lavukların. Evdeki o emanetleri pastaneden poğaça alır gibi almıştır. Harbiden merakla bekliyorum ne çıkacağını.

  10. LifeHunter says:

    That’s so metal!

  11. Rashid says:

    Bir anlık zannettim ki, ben artık Türkçe anlayamıyorum. Bu nasıl bir olaydır lan :D

  12. Kamil says:

    Sebebi neydi ki?

  13. Vacant Planets says:

    Death metale de böyle heyecanlı olaylar lazım, hep black metal olmaz ki.

  14. necrobutcher says:

    ateş buz içtiği yüzünden belli zaten. ampul aramaya girmiştir eve

  15. deadpig says:

    sevdiğim herifler ya hastalıktan gider, ya intihar eder ya da sapıtır. birileri forumlarda boşanma sonrası kafayı sıyırmış gibisine bişiler yazmış. acaba doğru mu bilmem de adam harbi çıldırmış galiba.

  16. backmind says:

    doğru anladığımdan emin olmak için üç defa okudum sanırım. hayrola dayı, ne yedin ne içtin yahu?

  17. Gutturalos says:

    Bu zombici – gorecu tayfada oluyor böyle şeyler. Vakti zamanında Zombicilerin babası Mortician’dan Will Rahmer taksiciyi bıçaklamaya kalkmıştı. Şimdi Pat O’Brien ev basmış. Evi patlamış vs. Bu tayfada oluyor böyle olaylar. Chris Reifert gör bunları gör. Aksiyon bekliyoruz :)

  18. g0rext6cy says:

    kavga hatalı sollamadan.

  19. atilla says:

    başlığı ilk okuduğumda dumur oldum. bu uyuşturucu denen pislik insanlığın baş belası!

  20. Kaan says:

    Bok yoluna gitmiş. Bari tam teçhizat çıkıp etrafı dağıtsaydın da cephaneliğin işe yarasaydı.

    şeyh hulud

    @Kaan, bence de, o kadar item topluyorsan sağlam bir last stand yapıp gidecen.

    Kaan

    @şeyh hulud, :)) Kesinlikle

    Baris

    @Kaan, ne kadar “akıllıca” bir dilek ve onun destekçileri.

  21. LifeHunter says:

    Bende diyorum bu abi nereden tanıdık geliyor, zamanında Chuck’a tribute yaptıydı.

  22. Bu haberin başlıklarını her güncelleyişimde kendimi aşıyorum.

  23. Bu arada Pat O’Brien denince aklıma gelen bir detayı da yazayım, adam hayvan gibi iyi gitarist falan ama, Cannibal’ın “Centuries of Torment” DVD’sindeki bir röportajda konuşurken “Bir ara NEVERMORE DİYE BİR GRUPTA çalmıştım” demişti, acayip uyuz olmuştum ahah.

    Adam bunu dediği sırada Nevermore “Dead Heart in a Dead World”, “Enemies of Reality” ve “This Godless Endeavor”ı çıkarmış, doksanlardaki ününü katlamış, 2000′lerin en hızlı yükselen gruplarından biriydi.

    “DİYE BİR GRUP NE DEMEK LAAAAAĞĞĞNN!!!” diye dellenmiştim.

    ali

    @Ahmet Saraçoğlu, Hocam o videodaki cümleyi çok net hatırlıyorum. Ben de ilk başta bayaa sinir olmuştum ama sonradan düşününce (1) “a band called X”‘in Amerikalıların çok sık kullandığı ve pek “inferiority” taşımayan bir kalıp olduğunu, (2) öyle olmasa bile Cannibal Corpse ile kıyaslandığında CC fanlarının Nevermore’u bilmeme ihtimalleri olabileceğini düşünmüştüm. Belki sen haklısın ama adamcağız zaten düşmüş bir de ben vurmayım:)

    Ahmet Saraçoğlu

    @ali, tabii dediklerin doğru zaten. CC hayranlarının Nevermore’u bilmemesi doğal bir şey, ama yine de uyuz olmuştum. Mesela Iced Earth’te çalsaydı “a band called Iced Earth” demezdi büyük ihtimalle. Inferior gördüğünü sanmıyorum ben de.

  24. Bir de 50 pompalı tüfek kısmına takıldım. İnsan şöyle bi 25-30′dan sonra “ya aslında yeter la bu kadar” demez mi yahu? Der gibime geliyor. Dememiş.

  25. Berca B. says:

    Babacım sen Metal Slug mısın ya, tek başına bu kadar silahı napıcaksın arkadaş? O kadar istila var diyosun, bari eşe dosta ver bikaç tanesini. 50 pompalı cidden nedir ya?

    Bu arada arkada okul müsameresi gibi dizilmiş mahkumların olduğu ortam da baya sürrealmiş.

    şeyh hulud

    @Berca B., @Ahmet Saraçoğlu, Duyarlı ve sorumlu vatandaşlık örneği söz konusu burada bence. İnsan o kadar silahı kendi için almaz. Uzaylı saldırısı durumunda bütün mahalleliyi silahlandırarak bir sinerji, direniş ruhu yaratmayı hedefliyor olabilir.

    Bize garip geliyor ama Amerika’da çok da alışılmadık şeyler değil herhalde. GTA serisindeki Ammu-Nation reklamlarında bolca dalga geçilen bir konu. San Andreas’daki Ammu-Nation tezgahtarının dediği geliyor aklıma hep “Cultists are everywhere”

    Ahmet Saraçoğlu

    @şeyh hulud, @Berca B., site takipçilerinden Godless Killing Machine ABD’de yaşıyor, o daha detaylı yorum yapacaktır. Ben 1 sene Kanada’da okudum ve pek çok ABD’li arkadaşım, tanıdığım oldu. Amerikalılar gerçekten bambaşka bir dünyada yaşıyorlar. “ABD’liler salak” muhabbetini neredeyse makul ve anlaşılır kılacak düzeyde fazla uyarıcıyla birlikte çok acayip, paranoyak, adeta hissiz, robotlaşmaya yakın kafalara girebiliyorlar.

    Pat’in de böyle bambaşka kafalar, uzaylılar, yok bilmem nelerle uğraşması çok tuhaf bir şey değil aslında. Scientology’sinden Mormon’una, Yehova Şahidi’nden bilmem nesine adamların kafası 100 yıldır hem medya hem din hem siyaset hem kapitalizm vs. ile inanılmaz düzeyde yıkanmış, aptal olmuş durumdalar.

    11 Eylül saldırısından 1 yıl sonra Amsterdam’da ABD’li bir kızla tanıştım. Kız sırf müslüman ülkeden geldiğim için onu öldürme ihtimalimin, hristiyan olan herhangi birinden daha fazla olduğunu söylemişti bana. Müslüman olmadığımı, herhangi bir inancım olmadığını söylememe rağmen bir garip bakıyordu beni gördüğünde.

    Birkaç gün sonra tesadüfen kızı Amsterdam Hayvanat Bahçesi’nde gördüm, el sallayıp “Hi” dedim. Onu takip ettiğimi, ABD’li olduğu için bir yerde kıstırıp öldüreceğimi falan sanmış olacak ki beni görür görmez selamıma karşılık vermeden koşarak kaçmıştı. Baya koşarak kaçtı kız ahah.

    Yukarıdaki haberde polis evden çıkanlar arasında saymasa da, Pat muhtemelen haplanmıştır. Bir madde kullanmadan bu kadar paranoyaklaşması bence mümkün değil. Sonuçta on binlerce insanla aynı ortama giren, Uzak Doğu’sundan Hindistan’ına, bilmem neresine kadar turlayan ve sürekli tanımadığı bir sürü insanla aynı ortamda olmasını gerektiren bir mesleği var. Bu kadar yabanileşmesi, milletin evine saklanması falan normal değil.

    Yine de “Uzaylılar geldi” muhabbetinin de o ABD’li kız gibi zamanla oluşan bu tarz kalıtsal bir manyaklığın sonucu olabileceğini düşünüyorum.

    Siyah forma

    @Ahmet Saraçoğlu, çok doğru kardeşim.neredeyse bütün amerikalılar aptaldır. bana göre amerika’dan çıkan 3 adam vardır:biri Edgar Poe,diğeri Chuck Palahniuk bir de Stan lee.gerisinden güzel sabun olur.
    anlattığın hikaye cidden kafamı bozdu! bu amerikalılar kendilerini harbi bi bok sanıyorlar. ülkenin dini islam diye herkese bombacı mülayim çekiyorlar. cahil pezzolar! Türkiyenin,Anadolu kültürünün -arap- olmadığından habersizler.
    -Ulan arap teröristin zçtığı bok yüzünden Türk insanını yaftalamak şuna benziyor; Venezuela veya Colombiya da işlenmiş bir terör suçu benzeri iş yüzünden, ben gidip İsveçli birine ‘onlarda hristiyan sende hristiyan, o zaman sen teröristsin!’ dememle aynı yani…
    her neyse sonuç olarak amerika ve oluşturduğu bu düzen, Dünyanın ve insanoğlunun kurtulması gereken bir kanserdir.

    şeyh hulud

    @Ahmet Saraçoğlu, metallum’daki girdi bu haberden sonra yapılmadıysa silah koleksiyonu yaptığı önceden biliniyormuş zaten.

    deadhouse

    @Ahmet Saraçoğlu, Irak savaşıyla ilgili ciddi bir belgeselde röportaj yapılan bir amerikalı, ciddi ciddi amerikalı askerlerin ıraklılara yardım ettiğine inanıyordu ve kilisede onlar için dua ettiğini söylüyordu.

    Kaan

    @Ahmet Saraçoğlu, Ahmet Saraçoğlu’na Taliban muamelesi yapmışlar ya :) oha dedim yani :)

  26. HaNNibaL says:

    Rahatsız herif ya kafayı sıyırmış :))

  27. Yorumlar da en az haber kadar komik ve absürt, Metal Slug’ı görünce kahkaha attım haha. Kafatası çıkmasının hiç garip karşılanmaması olayın boyutunu özetliyor.

  28. OblomoV says:

    Dumurlardan dumur beğeniyorum, yuh be kardeşim! Akli dengesi yerinde değil muhtemelen ya da ayık gezmeyeli epey olmuş.

  29. azroth says:

    Adam resmen “ölüm metali” nin hakkını vermiş =)

  30. HaNNibaL says:

    Ben uzaylılar kısmını okumamışım daha yeni gördüm hahahahah tam delirmiş

  31. Odvin Draoi says:

    Maçka yolları taşlı,
    geliyor armut başlı

    https://hizliresim.com/nQgXNa

  32. Godless Killing Machine says:

    @Siyah forma, neredeyse bütün amerikalılar aptal falan değildir, 330 milyon insanın yaşadığı aptallarla dolu bir ülkedir. hayatınızda tanıyacağınız en zeki ve en aptal insanları amerika’da tanımak mümkündür. ama hayatınızda tanıyacağınız en büyük manyaklara herhalde amerika’da rastlarsınız orası kesin.

    buranın coğrafyası genelde düz. avcılık aşırı yaygın. 100 kişi başına 120 silah düşüyor, türkiye’de ise 100 kişiye 16.5. amerika’nın en yakın rakibi sırbistan ise 37. fark böyle olunca o silahların o aptalların eline gitme olasılığı da tavan yapıyor. kadın kız çoluk çocuk (özellikle kırsalda yaşayanlar) demeden herkes silah atıyor. hafta sonu oldu mu benim facebook komple ormanda atış, geyik vurma videoları falan doluyor. hayvan gibi güzel bi kızla tanışıyorsun mesela, muhabbet ilerliyor, pompa muhabbeti yapacağına pompalı tüfek muhabbeti başlıyor geçen onu vurdum bunu vurdum diye. o jennifer lawrance, o jessica chastain oluyor sana sedat peker.

    sadece silah değil, ben sadece samuray kılıcı toplayan bi eleman tanıyorum. 2 dakika muhabbet edince ”bu herifin hayatının bi döneminde bi okula rastgele girip 50 tane çocuğu öldürmemesi çok ufak bi ihtimal” düşüncesi kaçınılmaz olarak beyinde yer ediyor öyle bi psikopat.

    ama bence tüm bunların ötesinde silahlanmaları normal. çok değil 150 sene önce bu ülkenin toprağının hemen hemen tamamı vahşi ve çorak yerlerdi. kızılderilisi var, meksikalısı var. dev gibi memleket, başına bir şey gelince polisi arayayım gelsin falan da yok o zamanlar. kendilerini korumak için silahlanmışlar. yani ben silahlanmaya öyle karşı bi insan değilim ama 50 tane pompalı, ak-47′ler falan bunların bireysel bi silahlanma şekli olduğunu sanmam. denildiği gibi kafayı kırmış, bi rus ya da uzaylı istilası için ne olur ne olmaz diye saklamıştır kendi mantığında. bizde tarih boyunca hep devlet vardı, otoritesi hep insanların ensesinde olmuştur. öyle ya da böyle hep bir organizasyon, örgütlenme var. amerika’da ise silahlanma, devletin uzunca zaman varolmaması/etkisiz olmasının direk sonucudur. o silahlar insanların mevcudiyetini korumak için varlardı. şimdi başka bir yere evrildi.

    nasıl ki türkiye’nin kendine has sapıklıkları varsa buranınki de bu. bu kadar vahşi kapitalizmin mutlaka bedelleri olacak.

    LifeHunter

    @Godless Killing Machine, Elini öpeyim üstat çok güzel açıklamışsın.

    Siyah forma

    @Godless Killing Machine, Abi kendileri gittiler o topraklara çöreklendiler,kendilerini korumak için değil, yerlileri zamana yayarak bi güzel kırmak için silahlandılar.yani sadece aptal insanlar değil, caniler bir yandan da..Sen orada yaşıyorsun herhalde daha iyi bilirsin de,amerika diyince aklıma tek bir iyi şey gelmiyor.

    Godless Killing Machine

    @Siyah forma, dostum söylediğin doğru, çöreklendiklerini inkar eden bir amerikalı da hiç görmedim. ama kızılderilileri kırma işi çok zaman önce bitti. çok kısa bir araştırmayla silahlanmanın kızılderililerle alakası olmadığını göreceksin zaten.

    https://www.npr.org/2016/01/05/462017461/guns-in-america-by-the-numbers

    sadece 2010-2013 arası üç senede ülkedeki silahlanma iki katına çıkmış, 5.5 milyondan 10.9 milyona. absürd bir şey bu. öncesinde rakamlar hep belli seviyede nispeten kontrol edilebilir seviyelerde seyrediyor. aynı linkte evlerde silahlanmanın düzenli olarak azaldığını (insanların mülklerini korumak için silaha daha az ihtiyaç duyduğu olarak da okunabilir) görüyoruz. adı üstünde bireysel silahlanma. mülk olayı ayrıca çok önemlidir, şehirler harici çoğunluk kendi arazisinde müstakil evinde yaşar.

    florida ise değişik bi eyalettir. amerika’nın tatil eyaletidir. çoğu insan denize girilen bizim ege’dekiler gibi klasik tatiller için oraya gider. psikopatı boldur, en çok cinayet olan üçüncü eyalettir. o denyolardan biri de bizim severek dinlediğimiz bi müzisyen, ama en nihayetinde oranın insanı.

    amerika diyince aklına tek bir iyi şey bile gelmemesi normal. türkiye’de burayla alakalı lehte ya da aleyhte insanların bildiği şeylerin hemen hepsi yanlış. ama yaşasan bayılırdın bence.

    deadhouse

    @Godless Killing Machine, Vahşi kapitalizm demişsin. Öncesinde de tarihsel olarak açıklamışsın olayı. Kafam karıştı. Muhtemelen ikisinin de payı vardır. Peki sence hangisinin payı daha büyük? Devletin uzun bir zaman etkisiz olmaması mı? Kapitalizm mi?

    Kaan

    @Godless Killing Machine, Ayrıntılı bilgilendirme için teşekkürler.

  33. Godless Killing Machine says:

    @deadhouse, hocam amerika galiba yanlış bilmiyorsam yaşayan en eski demokrasi. dolayısıyla türk devletinden çok daha yeni bir devlet olmasına rağmen çok daha eski ve köklü kurumlara sahip. şöyle anlatayım;

    çok yıllar önce ilk defa amerika’ya gelmiştim ilk gelişimdi. 21 yaşındaydım. kısaca anlatayım dil okulundaydım new york’ta, finlandiyalı bi kıza tutuldum. o allahın siktir ettiği amerika’nın çorak bi yerine gitti. dedim ben bunun peşinden gidip ne kadar yaman bi delikanlı olduğumu göstermem lazım. bi araba ayarladım geze geze giderim hesabı.

    yola çıktım ilk bi kaç saat iyi. abi zaman geçtikçe durmadan gidiyorum ama bitmiyor. amına kodumun yolu bitmiyor. yani böyle sağı solu da görmüyorsun her yer çorak toprak. bir ara artık o kadar korktum ki herhalde kayboldum. kızılderili bölgelerine (indian reservations) giriyorum, duruyorum gece yarısı etrafa bakıyorum. o yollardan kimse geçmiyor. iz yok amına kodumun yerinde ses yok aga ben hayatımda bu kadar geniş bi alanda böyle bi sessizlik duymadım. seni gelip o otobanın tam üstünde sikseler atsalar ölünü bulamazlar. dağlarda tepelerde evler. bu insanlar ne yer ne içer harp olsa darp olsa tedariğini nerden alır hep düşünüyordum. 4 günde gittim o yolu hiç unutmuyorum. aslında o kadar sürmemesi lazımdı ama ilk defa o yolları giden insan anlıyor ne kadar geniş bi memleket olduğunu türkiye’den gelen biri için. şimdi şöyle düşün, teknoloji olmayan devirlerde sıfırdan göç yoluyla gelen bir insan grubunun bu devasa kara parçasında hakimiyet sağlamasının ne kadar zor olduğunu. dolayısıyla silaha yatırım yaptılar, milisler kurdular ingilizlerle, kızılderililerle, meksikalılarla çarpışmak için. dolayısıyla ordu olarak değil, bireysel olarak kişilerin silah ihtiyacı tarihsel bir olgudur burada. bir de ayrıca louisiana purchase’ı araştırabilirsin. amerikan hükümeti kabaca bütün midwest’i, yani amerika’nın üçte birini fransızlar’dan bildiğin parayla satın almıştır. bu tarihi kısmı.

    böyle bir temelin üzerine boku ambalajlasan yedirip satabileceğin amerikan milletine silah satmak da zor değil tabi. rus işgali, kore işgali, ışid saldırısı, uzaylı işgali falan gibi tehditlerle de paranoyaklığa zaten tabiatı itibariyle meyilli olan bir milleti silahlandırmak zor olmasa gerek. çok büyük çark ya, hollywood’uyla, internetiyle.

    bir de garip bir olay var, amerikalılar tam manasıyla genciyle yaşlısıyla korku filmi hastası. 3-4 yaşındaki çocukların bile hepsi bak abartmıyorum michael myers, freddie krueger, leatherface gibi karakterleri bilirler, aileleri o filmleri izletmiştir. özellikle güneyde. bizzat biliyorum çok gözlemledim. dolayısıyla bu insanlara uzaylı gelecek, hayalet gelecek, tommyknocker gelecek, ruslar gelecek, yarrağımın kafası gelecek diyerek bile silah satarsın. komik ve saçma geliyor ama gerçek bu.

    bunlar amerikalıların aptal kısmı. akıllı olan kısmı ise bambaşka mevzu. o kısım da zaten gelmiş geçmiş en büyük ve güçlü devleti yarattı bu aptallara rağmen. buradan yola çıkabilirsin değerlendirme için.

    Siyah forma

    @Godless Killing Machine, Dostum finli kız nooldu sonuç olarak?

    Godless Killing Machine

    @Siyah forma, alay etti benle.

    Siyah forma

    @Godless Killing Machine, vay vay! demek alay etti ha o zaman sende al diyeydin sabaha kadar suomi finland perkele!!

    LifeHunter

    @Godless Killing Machine, Akıllı olan kısımdan da az bahsetsene hocam

    Firat Tale

    @Godless Killing Machine, dostum sadece ek bilgi olsun diye soyluyorum, en eski demokrasi Ingiltere’dir 1200′lerde basliyorlar kralin gucunu kismaya baslayarak, gerci millattan once Yunanlar baslatmis ama o zamandar suregelen bir devlet yok. Guzel bilgiler icin de tesekkurler.

    Ben de kisa bir donem ABD’de bulundum, dediklerinin hepsine katiliyorum, kitlesel paranoya ozellikle 2. Dunya Savasindan sonra pompalandi ve halk once Rus nukleer saldirisi, sonra baska seylerle duzenli olarak korku propagandasina maruz kaldi.

    ABD de bulundugum zamani da Florida’da gecirmistim. Sehir merkezleri ne kadar medeniyse biraz biraz cikinca baya dedigin gibi ortamlara giriyorsun, adamin nerede oturduguna baktim Tampa sehrinin kuzeyinde Northdale kasabasinda oturuyormus, yani klasik mustakil evlerin oldugu banliyo mahallesi. Burada yasayanlar aynen senin dedigin gibi evini mulkunu korumak icin umarsizca silahlanir, ayrica adamin memleketi Kentucky mis, zaten fazla soze gerek yok, bana bu kadar silahi olmasi normal geldi :)

    Godless Killing Machine

    @Firat Tale, hocam Kentucky’e allah düşürmesin ya. zerre abartmıyorum oranın insanıyla yaşayacağına iç anadolu’nun en ücra en cahil yerinde yaşa daha iyi. pat o’brien ile alakalı şimdi kafamda her şey netleşti.

  34. Godless Killing Machine says:

    bu arada 50.000 dolar kefaletle serbest bırakılmış 14′ünde. kefalet için de uyuşturucu testini geçmesi gerekiyor, yani geçmiş. ayık kafayla olmuş yani mevzu.

  35. deadpig says:

    adam deliymiş demek.

  36. Jormungandr says:

    Ehehe,kenibıl gitaristiyim,ünlüyüm,yüz tane gitarım olsun demek yerine yüz tane mühimmatım olsun demiş abartmayın arkadaşlar..

  37. Kaan says:

    Tutuklu fotoğrafındaki yüz ifadesi, “şimdi tam sıçtık” der gibi, pişmanlık akıyor.

  38. BM Kommando says:

    beyler bu kaçıncı seviye ?

  39. atilla says:

    kesin uyuşturucu kullanmıştır diye düşünüp yorum yazmıştım ama anlaşılan uyuşturucu değilmiş sebep. akıl sağlığını yitirmiş kesin (zaten bu da değilse yuh yani! normal bi insan bunları yapmaz!)

  40. Rabies says:

    Evinin arka bahçesinde gizlenmiş S-400 çıkarsa şaşırmam

  41. Depatre says:

    Metal dünyasında sıradan bir gün

  42. ali says:

    Biraz geç olacak – haber de değerini kaybetti gibi – ama bir death metal gitaristi nasıl bu kadar silahı/ekipmanı alabilecek ve 50.000$ kefalet verebilecek kadar para sahibi olabiliyor? Elbette CC ortalama bir death metal grubu değil ama eski grubu Nevermore’da kalsa adam bu silahların birini falan alabilir, kefaleti de kendisi satsa ödeyemezdi:)

    Şaka maka ortalama bir grupta çalan bir metal gitaristinin kazancı nedir, aşağı yukarı bilen var mı?

  43. Koralp says:

    Hapisten çıkmış.

  44. Ş. Yıldırım says:

    Bu haberi unutamıyorum. Sık sık girip bir daha, bir daha okuyorum. O kadar cephaneyle küçük bir Afrika ülkesi silahlanıp Emperyalizme karşı destansı bir savaş açabilirdi, bu kadar silahı fok balıklarına versen greenpeace’ten daha etkili bir direniş yaşatabilirlerdi, bu kadar silahla, ne olursa olsun uzaylı saldırısı zaten engellenemezdi. Her aklıma geldiğinde ortaya sayısız olasılık yüzünden zor anlar yaşıyorum

  45. Aura magula says:

    3 kafatasını hangi yollarla elde etti?

  46. haskovicpasha says:

    Üç adet kafatası nedir yahu?
    Ayrıca yazdıklarınız ne lezizdi..Satırlar dolusu yazsaydınız sıkılmadan okurdum..Varolun..

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.