# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Kritikler
UNANIMATED – Annihilation EP
| 29.08.2018

DISSECTION karanlığı.

İsveç’in çok köklü ama az üretken melodik death/black metal grubu UNANIMATED 9 yıl aradan sonra yeni bir ürünle karşımızda. UNANIMATED belli ki metali hobi olarak gören bir grup. 30 yıl önce kurulan ve doksanların ilk yarısında 2 albüm çıkaran grup, sonra 10 yıllık bir ara vermiş ve 2009’da “In the Light of Darkness”ı çıkarmıştı.

“Annihilation” EP’si de aradan geçen 9 yılda sadece 21 dakikalık yeni materyal yazabilen grubun, bir nevi “dağılmadık” beyanı olarak düşünülebilir.

Grubun önceki işlerini ve özellikle de “In the Light of Darkness”ı bilenler, UNANIMATED’ın DISSECTION okulundan mezun olduğunu ve karanlık bir melodik death/black metal kırması yaptığını bilirler. Jon Nödtveidt’in öğretilerinden beslenen grup elemanları, son derece İsveç, hatta son derece Stockholm bir sound ve müzikal karakterle karşımıza çıkıyorlar yeni EP’lerinde.

4 şarkıdan oluşan EP’de grubun genel karakterine uyan ve karanlık üzerinden yürüyen melodik bir anlayış var. Bu anlayış elbette ki İsveçli pek çok melodeath grubunun sevilesi melodik karakterinden uzak; DISSECTION, AT THE GATES, EUCHARIST, LEIRS IN WAIT gibi daha tatsız, uğursuz oluşumların izinden yürüyor.

Bu tarz kötücül melodik death metalden ve elbette ki aralarda başını gösteren black metal etkilerinden hoşlanıyorsanız, UNANIMATED’ın çirkin ve gergin dünyasına adım atabilirsiniz.

Albümün okur notu: 12345678910 (6.78/10, Toplam oy: 9)
Loading ... Loading ...
etiketler:
  Albüm bilgileri
Çıkış tarihi
2018
Şirket
Century Media Records
Kadro
Micke Broberg: Vokal
Jonas Deroueche: Gitar, geri vokal
Jojje Bohlin: Gitar
Richard Cabeza: Bas
Anders Schultz: Davul
Şarkılar
1. Adversarial Fire
2. From a Throne Below
3. Of Fire and Obliteration
4. Annihilation
  Yorum alanı

“UNANIMATED – Annihilation EP” yazısına 1 yorum var

  1. Sacramentum says:

    Direk 10 u bastım. 3. Parça gruptan beklenmeyecek atmosferik bir çalışma olmuş. Grup Century Media yla 3 albümlük bir anlaşma yaptığını duyurdu o yüzden bunun devamı gelecek.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.