# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
KALMAH’tan klip
31.08.2018

Take Me Away.

Fin melodik death metal grubu KALMAH yeni albüm detaylarını açıkladı. Albümün adı “Palo” (“Ateş”) ve işte aşağıda.

Detaylar.

01. Blood Ran Cold
02. The Evil Kin
03. The World Of Rage
04. Into the Black Marsh
05. Take Me Away
06. Paystreak
07. Waiting in the Wings
08. Through the Shallow Waters
09. Erase and Diverge
10. The Stalker

“Take Me Away” klibi yayınlandı.

“Blood Ran Cold” klibi aşağıda.

  Yorum alanı

“KALMAH’tan klip” yazısına 13 yorum var

  1. MetaLstorM says:

    Davul kayıtları bitmiş.Sabırsızlıkla bekliyorum albümü.Kesin yine süper bir albüm gelecek.Bu adamlar kötü bir albüm yapamaz .

  2. MetaLstorM says:

    çok uzun bir bekleyişin ardından albümle ilgili bilgiler geldi ve bir de The Evil Kin adlı parçayı yayınladılar

    https://www.youtube.com/watch?v=122UaxwXuw4

  3. orias says:

    5 yıldır bekliyorum şahsen nihayet yeni bir şeyler geldi (ettiğim küfürleri mi duydular acaba)tabi ki güzel olmuş

  4. MetaLstorM says:

    Adamlar bizi Ancestor dönemine kadar götürmek istemiş.Zaten şarkının açılıştaki gitar riffi direkt olarak Ancestor’un ilk demosunun ilk şarkısından alıntı.Şarkıyı ilk başta yadırgadım sevemedim ama 25-30 kez dinledikten sonra sevmeye başladım.Klavye’nin şarkıda etkili bir rolu var bu hoşuma gitti ayrıca nakarat melodisi zaten direkt Kalmah kokuyor.Soloda süper.Sonuç olarak şarkı aslında her ne kadar kalmah standartlarının biraz altında kalıyor olsa da kesinlikle vasat ya da kötü değil ancak Kalmahtan çok daha iyisi beklenir zaten.Gerisini albüm çıkınca göreceğiz.

    6 Nisanı iple çekiyorum.

  5. Swamphony says:

    Uzun zaman olmuştu, hasret kalmıştık ama bence pek de iyi bir dönüş olmadı.

    The Black Waltz piyasaya çıktığı zaman ilk kez haberim olmuştu bu adamlardan ve o zamanlardan beri aktif bir şekilde takipçileriyim. Herkesin ”en çok” sevdiği birkaç grup vardır bu müzikte, Kalmah da benim için onlardan biri oldu zaman içinde.

    Gelgelelim şarkıya. Bana göre maalesef vasat kaldı. Kalmah her zaman için melodik death metal türündeki ”melodik” vurgusunun içini fazla fazla dolduran bir grup oldu ancak geçmişte yaptıkları işlere bakılınca bu şarkının vasatlığı ortaya çıkıyor maalesef. Akılda kalan tek yer nakarattaki melodi oldu benim için. Şimdilik Kalmah diskografisinin en zayıf halkası durumundaki Seventh Swamphony albümünün en vasat şarkısı Wolves On The Throne bile bundan daha melodik ve iyi.

    Adamları çok sevmemden dolayı 6 nisan’a dek bu şarkının albümün en vasatı olması ihtimaliyle avunacağım, umarım albümün geri kalanını dinleyince bir kez daha ”Ulan adamlar yapmış be!” diyebilirim.

  6. kalmahfanboy says:

    bildiğimiz kalmah

  7. Uzun zamandır dinlediğim en kötü şarkı.

    dice

    @Ahmet Saraçoğlu, hip hip hooray kısmı komik değil mi?

    Ahmet Saraçoğlu

    @dice, ahah, hiç şaka kaldıracak bir yanı yok bence. Koskoca bir sürü adam “abi ilk single bu olsun süper şarkı valla” kararını nasıl verdi acaba. Hayat cidden sürprizlerle dolu.

  8. Swamphony says:

    Bu şarkı ilk şarkıya göre çok daha iyi, çok daha ”Kalmah” bir şarkı olmuş. İlk 3 albümü andıran kısımlar epeyce fazla. Hades, Suodeth, Human Fates ve Heroes To Us gibi şarkıların bazı kısımları aklıma geldi dinlerken. Ama gitar sololarına özenilmemesi canımı sıkıyor, keza ilk şarkıda da bu durum söz konusuydu. Umarım albümün geneline yayılan bir durum değildir.

  9. MetaLstorM says:

    Albüm dün akşam itibariyle ortamlara sızdı.Ben de hemen indirip dinledim.Daha ilk dinlemeden köpeği oldum.Evil Kin’i yayınladıkları zaman hepimiz bir endişelenir olduk ama gel gör ki Palo,Kalmah’ın The Black Waltz’dan bu yana yaptığı en iyi albüm.12 Gauge’yi falan da geçti gözümde.Şarkılar o kadar akıllıca bestelenmiş ki.Kokko kardeşlere bir kez daha hayran kalmamak elde değil.Özellikle The Stalker adlı o parça…Gerçekten diyecek bir şey bulamıyorum.Grubun şimdiye kadar bestelidiği en iyi slow parça bence.Albümün kapanışını çok iyi yapıyor.Çok samimi söylüyorum,Palo benim için şimdiden yılın albümü.Bu albümü geçebilecek bir şey düşünemiyorum bile.

    Albümü buradan dinliyebilirsin,Spinefarm’ın kendi upload’ı: https://www.youtube.com/playlist?list=PL0cCga9fhrh2hh3orsnVw0SNOf95MFBel

  10. markusulf says:

    Valla kusura bakmayın ama son yıllarda finlandiya ve melodik death deyince aklıma tek bir grup geliyor oda Mors Principium Est.

  11. bora says:

    uzun zamandır bu kadar sıkı melodeath albüm dinlememiştim ne yalan söyliyeyim. En iyi albümlerinden biri olmuş net.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.