# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
HUNTRESS vokalisti Jill Janus intihar etti
18.08.2018

Huzur içinde yat.

HUNTRESS vokalisti Jill Janus, uzun süredir mücadele ettiği psikolojik sorunları sebebiyle intihar ederek hayatına son verdi. Janus intihar etmeden kısa bir süre önce Instagram hesabından şu fotoğrafı paylaşmıştı.

Jill Janus’un psikolojik sorunları daha önce de gündeme gelmiş ve grubun dağıldığı iddiaları ortaya atılmıştı. Aşağıda, 2015 yılında girdiğimiz haber metnini de görebilirsiniz.

28 Eylül 2015:

Jill Janus önderliğindeki HUNTRESS, çıkardığı 3 albümün ardından bugün dağıldığını açıkladı. Açıklamayı yapan Janus, bipolar bozukluk, şizofreni gibi rahatsızlıklarla boğuştuğunu, üstüne bir de rahim kanseri ameliyatı olmasıyla birlikte sahnede performans sergilemenin kendisi için çok zor hale geldiğini ifade etmiş.

Kendi başına müzik yapmaya devam edeceğini de ekleyen Janus’a geçmiş olsun diyor, acil şifalar diliyoruz.

Yukarıdaki haberden kısa süre sonra, grubun gitaristi Blake Meahl yeni bir açıklama yaptı ve HUNTRESS’ın dağılmadığını açıkladı.

Vokalistimiz Jill Janus dün gece bir açıklama yayınladı ve büyük sağlık sorunlarıyla baş edemediğini söyledi. 4 ay önce rahminden çok büyük bir ameliyat geçirdi. Bu ameliyat ve psikolojik rahatsızlıkları dolayısıyla zamana ihtiyacı var. Bipolar kişilik bozukluğu, şizofreni ve kişilik bölünmesinden muzdarip ve bunlar son zamanlarda giderek arttı. Dünkü açıklamanın da bu sorunlardan kaynaklandığından eminim. Aralık ayında HUNTRESS olarak BLACK LABEL SOCIETY ile birlikte turlayacağız. Anlayışınız ve desteğiniz için teşekkürler.

  Yorum alanı

“HUNTRESS vokalisti Jill Janus intihar etti” yazısına 5 yorum var

  1. ismail vilehand says:

    “şöyle güzel, böyle taş.” diyerek hatuna nazar değdirdiler. rock/metal sahnesinin ballandırılan hatunlarını hiç bir zaman beğenmedim ama cidden kendisi bıldırcın gibi hatundu ve bu yüzden çok göze geldi. umarım en yakın zamanda sağlığına kavuşur.

  2. intihar etmiş ablamız. yarım saat önce grup resmi sayfasında açıkladı. yazık oldu.

  3. deadpig says:

    Hiç dinlemediğim, adını bile duymadığım bir grup ve sanatçı…ama okudukça haberleri merakım arttı oturup iyi bir araştırma görevi çıktı. bu arada çok trajik bir durum. müzisyen intiharı kim olursa olsun çok üzücü ve kötü etkiliyor. Bu yoruma sana ne oluyor giren çıkan mı var gibisine düşünen olabilir, ben müzik konusunda fazla psikolojik rahatsızlık sahibiyim.

  4. Serkan says:

    Toprağı bol olsun. Bu arada bu hafta Annihilatorun ilk albümü Alice in Hell’de vokal yapan Randy Rampage, Jonathan Davis’in eşi Deven Davis ve Aretha Franklin de vefat etti. Bol ölümlümlü bir hafta oldu.

    Kaan

    @Serkan, Randy Rampage’ in öldüğünü buradan yeni okudum. Gece gece yıkıldım. Alice in Hell albümü ve vokali benim için kutsaldır.
    W.T.Y.D. Randy ! Öbür taraf gittikçe güzelleşiyor.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.