# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
THE CROWN’dan klip
31.07.2018

In the Name of Death.

İsveçli death/thrash metal grubu THE CROWN son albümü “Cobra Speed Venom“dan “In the Name of Death”in klibini yayınladı. Ama önce THE CROWN’ın bir fotoğrafını verelim.

Detayları da hatırlayalım.

01. Destroyed By Madness
02. Iron Crown
03. In the Name of Death
04. We Avenge!
05. Cobra Speed Venom
06. World War Machine
07. Necrohammer
08. Rise In Blood
09. Where My Grave Shall Stand
10. The Sign of the Scythe
11. Nemesis Diamond (bonus track)
12. The Great Dying (bonus track)

“In the Name of Death” klibi yayınlandı.

Albüme adını veren şarkının klibi yayında.

“Iron Crown” adlı şarkının klibi de yayınlandı.

  Yorum alanı

“THE CROWN’dan klip” yazısına 25 yorum var

  1. ismail vilehand says:

    canlıda izlediğim en iyi gruplardan biri. dümdüz, insanın ağzının ortasına vura vura METAL çalıp giden gruplardan. falan felan kem küm yok, tokadı basıp gidiyorlar. sağlam bir albüm olur umarım.

    Shameless

    @ismail vilehand, Arson Project vari mi? Bir de konseri harbiden iştah kabartıyor. Bu vesileyle diğer grupları da konsersel açıdan konuşabiliriz.

    ismail vilehand

    @Shameless, The Arson Project derken adamların canlı performansını mı kast ettin? bildiğim, sevdiğim bir gruptur ama canlıda görmedim hiç.

  2. ismail vilehand says:

    Deliriyorum 😬🔫

  3. Oğul says:

    vasat grup, vasatın altı şarkı…

  4. Karizmatik Serkannn says:

    Dizisi güzel ancak bu grup fazla abartılıyor sanki, dinlediğim şarkıda da dişe dokunur tek riff yoktu.

  5. Karizmatik Serkannn says:

    @Oğul, Yalnız değilim, böyle grupları abartmalarını hiç anlamıyorum abi yav, sırf az biliniyor diye ki baya popüler grup, böyle abartılması ne kadar komik ne kadar çocukça

  6. The Crown hakkında yorum yapmak için bence en azından “Deathrace King” albümünü dinlemiş olmak lazım.

  7. Berca B. says:

    Iron Crown’ın ana rifinden heyecanlanmıyorsanız death metal sevmiyorsunuz demektir. Korku filmi gibi rif lan daha ne olsun

  8. ismail vilehand says:

    “sırf az biliniyor diye ki baya popüler grup” şuna dünden beri gülmekten perişan olduk. Yüzüm Joker gibi oldu o derece. Hatta gündüz otobüste aklıma geldi, deli sanmasınlar diye kapşonu çekip öyle güldüm. Muazzam cidden.

    Oğul

    @ismail vilehand, abi sen övüyorsun diye açtım bir daha dinledim, bu sefer daha da midem bulandı. Senin fanınım cidden ama şu grupta ne bulduğunu çözemedim. Seni çok seviyorum iyi ki varsın.

    ismail vilehand

    @Oğul, Birisinin midesini bulandıran şeyin, bir başkası tarafından iyi bulunması durumu o kadar normal ve sık yaşanan bir şey ki, durumu organize ataklar geliştirecek seviyede içselleştirmeniz hayret verici gerçekten. Zıt fikirde olacağınız sayıda insan mı tanımıyorsunuz nedir çözemedim.

    Hani istisnasız herkesin berbat bulduğu bir şeyi sırf çıkıntılık olsun diye övüyor olsam çabanıza hak vereceğim ama Ahmet Saraçoğlu, Hakan Hakansson, Berca B. falan da mı hiç bir boktan anlamıyor yani?

    Benim midemi bulandıran ama sitede seri biçimde övülen şeylerin altına gelip sizin yaptığınızı yapsam doğacak devasa shitstorm ile site helak olur. “Benim berbat bulduğum şeyi nasıl beğenirsin?” üzerinden sonu gelmeyecek bir tartışma yaratmaya çalışmak işsizliğin über seviyesi cidden. Hani çok aşırı canınız sıkılıyorsa serbest kürsüde Messi mi? Ronaldo mu? tartışması falan başlatın ne bileyim. Elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız.

    Oğul

    @ismail vilehand, benim için senin yorumların önemli reis, ben seni takip eder, seni bilirim.

  9. Hakan Hakansson says:

    Bana İsveç metalini sevdiren gruplardan biri. Hala babalar gibi müzik yapıyorlar!

  10. Karizmatik Serkannn says:

    Biz 3 aylık Metallicacı velet değiliz, bizim camiamızda bu tarz grupları, bu tarz müziği herkes bilir. Elimden yüzlerce Thrash Metal, Death Metal albümü geçti. Bunları 9 yaşından beri aldığım piyano dersi birikimim ile yazıyorum. Bence herkesin kendini geliştirmesi sonra tekrar değerlendirme yapması daha doğru olur.

    Berca B.

    @Karizmatik Serkannn, yani diyorsun ki senelerdir beste yapan, albüm çıkaran, enstrumanlarında uzmanlaşan The Crown değil, bu albümleri basan şirketlerdeki insanlar değil, senelerdir bu albümleri satın alan insanlar değil, bu sitede şarkıyı beğendiğini söyleyen insanlar değil, youtube’da like basan 843 insan değil, kısaca kimse değil, 9 yaşından beri piyano çalan birikimli, Karizmatik Serkan bu işten anlıyor ve geri kalan herkesin kendini geliştirip sonra tekrar değerlendirme yapması gerekiyor öyle mi? Doğru mu anlamışım?

    Karizmatik Serkannn

    @Berca B., Hayır demek istediğim farklı, sen inanılmaz yetenekli bir müzisyen olabilirsin ama sırf para kazanmak için veya yaratıcılığın olmadığı için kötü albüm yapabilirsin. Ayrıca kişi kendi eserini değerlendirirken tamamen açık fikirli olamaz. Albümü basan şirket parasına bakar, konser vs. gelirine bakar kimse o bu albüm muhteşem diye basmıyor bunun tarihte örneği çok bazı gruplar çok şahane albüm yapsa bile plak şirketleriyle anlaşamamış vs.
    Sadece ben anlıyorum demiyorum sadece herkes bir kez daha değerlendirmeli bence

    Berca B.

    @Karizmatik Serkannn, babacım Justin Bieber muamelesi yaptığın grup death metal yapıyor yapma allasen, kim death metal’den para kazanmış ki the Crown bu albümleri sırf para kazanmak için yapsın, özellikle 2018′de. biz çok fazla içli dışlı olduğumuz için herkes dinliyor, bu adamlar da para kazanıyor sanıyoruz heralde ama death metal dediğimiz tür aşırı aşırı niş bir alt tür.

    tezini çürüten bu kadar seven, dinleyen insan varken senin kurman gereken tek cümle şu bence: “bu grup benlik değil.”

  11. Berca B. says:

    Bu arada One Man Army and the Undead Quartet’in de ne süper bir grup olduğunu yad etmiş olalım. 21st Century Killing Machine acayip sapık bir albüm.

    Godless Killing Machine

    @Berca B., sanki yıllar önce kaybettiğim arkadaşımı tekrardan bulmama vesile oldun moruk. Sinan Çetin gibi adamsın.

    Berca B.

    @Godless Killing Machine, eyvallah ama o şeref the Crown’un, ben de yıllardır dinlemiyordum bu haber sayesinde aklıma geldi, güzel bir gece dayağı oldu. Albüm ilk çıktığında da bunaltı’da baya övüyorduk sanki, şaka maka 12 sene geçmiş.

    Ahmet Saraçoğlu

    @Berca B., Mine for the Taking şarkısının hastasıyım ben de.

  12. kenibil says:

    Lindstrand geri dondukten sonra cikardiklari album Death Is Not Dead afedersiniz sik gibiydi. Umarim bu sefer saglam bir albumle karsilasiriz.

  13. kujeste says:

    Ben bu herifleri hep şu sepultura cover’larıyla hatırlıyorum nedense. Sepultura’nın gazını düşünün, hatırlayın ve 4 le çarpın.
    https://www.youtube.com/watch?v=3isaRumdHuQ

    Biraz da death race king açarsam gidip deri caket alabilirim.

  14. kspsml says:

    Deli gibi at the gates spamladığımız yıllar, Tompa’yı araştırıyorum diğer projelerine falan bakıyorum derken nightrage ve the crown vokallik yaptığını öğrendim. İlk o zaman crowned in terror albümüyle tanıdım. Halen dinlediğim bir albümdür ve world below da albümdeki favorimdir. Her neyse elemanların diğer albümlerini de İsveç ten babam çıksa mantığıyla dinledim ama Tomba dan sonra kolay olmuyor beğenmek. Zaten bu tompa yüzünden nightrage diğer albümlerini de beğenmiyorum ya neyse….Çıkan tüm albümleri de crowned in terror albümüyle kıyaslarım. Çoğu albümü bence de çok aman aman seviye de değil hani tutup da telefona atıp yolda belde dinlemem kısacası.

    Bir diğer durum da bence isveç metalin de öyle çok büyük bir kapladığını düşünmüyorum abilerin (sevene de saygımız sonsuz). Gecenin 1 de oturup bu adamlara da yorum yapıyorsak bu adamların muhakkak birşeyleri de doğru yaptığı anlamına gelir buda bir gerçek.

    Albüme gelirsek klip gelecek vadediyor umarım güzel olur.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.