# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
Vinnie Paul’ün uykusunda kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği açıklandı
23.06.2018

23 Hzziran’da hayatını kaybeden eski PANTERA, DAMAGEPLAN ve HELLYEAH davulcusu Vinnie Paul’ün, uykusunda geçirdiği bir kalp kriziyle hayatını kaybettiği açıklandı. 54 yaşındaki Paul, annesi ve Dimebag’in yanına gömülecek.

Doksanların ilk yarısında PANTERA ile yaptıklarıyla efsane davulcular arasına adını yazdıran Vinnie Paul; sayısız davulcuya ilham vermiş, pek çok grubun sound’unun şekillenmesine ön ayak olmuştu.

Kardeşinle birlikte huzur içinde yat Vinnie…

  Yorum alanı

“Vinnie Paul’ün uykusunda kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği açıklandı” yazısına 18 yorum var

  1. Sabah sabah çok üzüldüm cidden. 20 küsür yıl öncesi aklıma geldi; “Vulgar Display of Power”ı satın aldığımda CD kitapçığında bageti ters tutarak objektife doğrulttuğu fotoğrafı gördüğüm an… Çok yazık oldu.

    Crackedbrain

    @Ahmet Saraçoğlu, Aynen çok yazık oldu. Sevdiğim müzisyenler birer birer gidiyor bu hayattan. Haberi ilk duyduğum an revolution is my name klibinde alevli bagetlerle çalışı geldi gözümün önüne…

    Salata

    @Ahmet Saraçoğlu, Ölüm nedeni daha açıklanmadı mı? Açıklanınca ekleyin lütfen hocam.

    OblomoV

    @Salata, Anladığım kadarıyla kalp krizi sebebiyle uykusunda vefat etmiş. Dimebag Darrel’ın yanına gömülecekmiş. :(

  2. eskiblackcilardan says:

    Uzuldum cidden uzuldum.Once Dimebag sonra bu.

  3. Ouz says:

    Pantera sonrası projelerini hiç takip etmedim ama lise yıllarımdan itibaren bana metali ve davul dinlemeyi/izlemeyi sevdiren adamlardan biriydi. Umarım 2018′in son acı haberi bu olur. Metal dünyasındaki yaprak dökümünün son bulması dileklerimle.

    Huzur içinde yat Vinnie. Şıkır şıkır kick’lerinle, zillerinle coşturduğun Becoming’i bu defa senin için dinleyeceğim.

  4. deathshead says:

    Dağıldıklarını hala sindiremediğim tek grup Pantera. Kim ne derse desin aşmış bir grup. önce dimebag şimdi vinnie…çok yazık çok acı bir hayat hikayesi gibi.

  5. oroborus says:

    epeydir bir ölüm haberi böyle koymamıştı. huzur içinde yatsın.

  6. SA says:

    Çok garip ya. Hayat tarzımı değiştiren ve bundan sonraki hayatımın şekillenmesinde büyük rol oynayan, gençliğimin ilk dönemlerindeki sıkıntılı zamanlarımda sürekli kulaklarımdan içeri girerek hep yanımda olup bana arkadaşlık eden grubum, PANTERAM. Panteradan sonra en sevdiğim gruplar yine hep panterayı anımsatan death metal grupları. Bu haberi okumak okadar garip geldi ki. Yaşlandığımda bile hala çok özel bir yerde olacak grubum…

  7. Raddor says:

    Vay be metal dinlemeyen insanlar şu hayatta Vinnie Paul’un ve Dimebag Darell’ın varlığından habersiz yaşadılar ve öyle devam edecekler. Bu açıdan biz metal dinleyenler aslına bu sayede iki efsanenin de varlığından haberdar olmuş, müzikleri eşliğinde onların ruhlarına dokunabilme şansına erişerek ödüllendirilmiş olduk. Her ne kadar ben Dimebag’i o öldükten çok sonra keşfetsem de fark etmez. Yarın öbür gün Vinnie ile de yeni tanışan pek çok kişi olacak elbet fakat onların bize bıraktıkları ölümsüz eserler sayesinde onlar da aynı şansa erişebilecekler. Neyse çok fazla duygusallaşmak istemiyorum. Üstteki milyon kere seyrettiğimiz Domination videosu eşliğinde kafayı gözü kırmak istiyorum. Bize kattıkların için teşekkürler Vinnie, huzur içinde yat.

  8. northern says:

    şu dünyadan bir abbott biraderler geçti. gerekenden çok çok kısa sürdü fakat silinmez imzalarını da bıraktılar. (bu arada domination’ın açılış rifi de doğrudan maiden – sea of madness)

  9. LifeHunter says:

    Ulan sadece Rex ile Phil kaldı geriye. Şaka gibi…
    Abbott kardeşlerle küs gitmenin verdiği pişmanlık ile nasıl yaşayacak Anselmo çok merak ediyorum.

  10. circleperspective says:

    Hayır, hayır, hayır!!!!!!!!!!!!!

  11. SA says:

    Ben şimdi robb flynn dan yine gündeme düşmeye çalışacak, kamera önünde uzun uzun konuşacak açıklamalar bekliyorum

    cotard delusion

    @SA, ahahah avenged sevenfold’un hellfest’te bu vefatı nasıl istismar ettiğini yazacaktım ki şunu da gördüm iyi oldu unutmuştum bu fırsatçı piçi de.

    fanboi

    @cotard delusion,

    ortada nasıl bir istismar var anlayamadım. bu adamların idollerinden birini konser başında anmaları ve zaten amacı ustalara/krallara duydukları saygıyı göstermek olan bir şarkıyı, hail to the king’i, kendisine ithaf etmeleri mi istismar? kendileri zaten onlarca kez söyledi pantera’dan nasıl etkilendiklerini ve onlara duydukları saygıyı. burada art niyet aramak yersiz oluyor bu durumda.

  12. atilla says:

    bir erken ölüm daha. 2 efsane kardeş geçip gitti bu dünyadan. aradan seneler geçmesine rağmen pantera hala herkes tarafından anılan bi grup (metal tayfa olsun, rock sevenler olsun, müzisyenler olsun hatta hiç metal dinlemeyen birçok insan bile bilir pantera yı). adamlar gerçekten çok etkileyici ve kalıcı işler koymuşlar ortaya. bu kadar sene geçmesine rağmen ve gruptaki isimler başka başka projelerle uğraşmasına rağmen pantera unutulmuyor. bu cidden kolay bir şey değil. hep keşke dağılmasalardı yeni şarkılar albümler yapsalardı derdim kendi kendime. zaman nasılda geçiyor… bir de bu ölümler olunca…

  13. Ashes of the Wake says:

    Metal camiasının en sempatik isimlerinden biriydi. Çok üzüldüm ve şaşırdım. Huzur içinde yatsın.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.