# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
MORBID ANGEL’dan klip
08.05.2018

Garden Of Disdain.

MORBID ANGEL son albümü “Kingdom Disdained“den “Garden Of Disdain”in klibini yayınladı.

Detayları da hatırlayalım.

1. Piles of Little Arms
2. D.E.A.D.
3. Garden of Disain
4. The Righterous Voice
5. Architect and Iconoclast
6. Paradigms Warped
7. The Pillars Crumbling
8. For No Master
9. Declaring New Law (Secret Hell)
10. From the Hand of Kings
11. The Fall of Idols

  Yorum alanı

“MORBID ANGEL’dan klip” yazısına 15 yorum var

  1. DanceWıthLucifer says:

    Steve varsa ooooooooo…
    Mikemmel

  2. Ouz says:

    Steve, Trey’den sonra Morbid Angel fanlarını mutlu edebilecek yegane adam haline geldi. Hâlâ yutuptan onun dönemindeki konser videolarına bakıyorum, adam gizli efsane tadında resmen. Kendini dine diyanete veren Pete de bu adamlarla takılsa pek güzel olacak. Bende umutlar acayip yüksek, Heretic ayarında bir şeyler gelse bile kabulüm. Formulas.. ayarında albüm yaparlarsa işte o zaman büyük olay olur.

  3. BlackWaltz says:

    Trey baba daşşağına kurban olim

  4. burak35 says:

    death metal pek dinlemem thrash’a göre daha az haşır neşirim. zaman zaman dinlediğim death metal gruplarındandır bi heyecan uyandırdı doğrusu

  5. ismail vilehand says:

    David Vincent az değil ha. Morbid Angel fanlarından ilk 4 albümü Vincent’ın vokaliyle dinlemeyi tercih edecek adam daha fazla diye, sırf konser amaçlı grup kurdu, aklı sıra Trey’li ORJINAL Morbid Angel’ı baltalıycak. Ha baltalar mı? baya baltalar bence.

    Valla ben Morbid Angel fanboyu olarak ne David Vincent’lı cover grubundan, ne de Steve Tucker’lı yeni Morbid Angel’dan şikayetçiyim. Steve Tucker’lı yeni albümü dinler, David Vincent’lı konsere denk gelirsem koşa koşa giderim. çünkü Morbid Angel dünyanın en iyi grubudur.

    P L A G U E

    @ismail vilehand, motörhead :’(

    74-76

    @P L A G U E, hayır kesinlikle motörhead

  6. camarena says:

    Büyük grup olmak çok kolay lan. Son zamanlarda popülariteni kaybetmeye mi başladın? Berbat bir albüm yapıp dikkat çek. Bir sonraki albümde de “köklere dönüyoruz” diye daha çok dikkat çek. Ben bu filmi daha önce izlemiştim.

  7. Ouz says:

    Sandoval’ın yokluğu hissediliyor ama şarkı son dönem Morbid Angel işleri arasında baya dikkat çekici. Formulas dönemlerine dönüş kıvamında.

  8. deadhouse says:

    İllud Divinium İnsanus albümündeki şarkılarla kıyaslayınca iyi şarkı. 10 üzerinden 6.

  9. hickdead says:

    şarkıyı her seferinde kalbimi yumruklaya yumruklaya dinlememe rağmen hızımı alamıyorum, kusursuz bir şarkı. sonumuz hayrolsun…

  10. ismail vilehand says:

    Heretic ve Illud Divinum Insanus’un toplamından daha güzel. Hatta çok fazla güzel. Zaten nette bakıyorum acayip iyi puanlar alıyor. Ancak bana göre albümün tek bir eksiği var, o da orta tempo yürek söken klasik MA gerilimini az bulmam. Biraz vitesi fazla yüksek bir albüm olmuş bana göre. Tabi bu başkaları için artı bir özellik olabilir.

  11. ismail vilehand says:

    bir de spotify’da olan ama hiç bi yerde gözükmeyen enstrumental albümümsü(?) bir şey var. tam olarak ne olduğunu anlamadım. muhtemelen Trey reis kendince eğlenmiş.

  12. Firat Tale says:

    Illud dan tabiki daha iyi olmus, ama ici yine de bos 4-5 kere arka arkaya dinledim ama akilda kalici sarki veya riff bulamadim, oldukca ortalama bir album olmus, sanirim artik eskisi gibi albumler cikmayacak morbid den.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.