# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
PRIMORDIAL yeni albümünü halka açtı
30.03.2018

Exile Amongst the Ruins.

İrlanda’nın gururu PRIMORDIAL yeni albümü “Exile Amongst the Ruins“i çıkardı. Buyurun.

Detaylar.

01. Nail Their Tongues
02. To Hell or the Hangman
03. Where Lie the Gods
04. Exile Amongst the Ruins
05. Upon Our Spiritual Deathbed
06. Stolen Years
07. Sunken Lungs
08. Last Call

“Exile Amongst the Ruins” klibi de yayınlandı.

“To Hell or the Hangman” klibi de var.

Albümden “Stolen Years” da önceden yayınlanmıştı.

  Yorum alanı

“PRIMORDIAL yeni albümünü halka açtı” yazısına 5 yorum var

  1. markusulf says:

    iste bu güzel haber özletmişlerdi kendilerini..parça güzel ama fazla durağan geldi umarım bu da o “nefes aldirmalik” parçalardan biridir

  2. Başer Çelebi says:

    Primordial’ı çok seviyorum. Adamlar her seferinde nasıl başarıyorlar bilmiyorum ama müziklerini her dinlediğimde gerçeklikten uzaklaşıp, hayal dünyamda bir gemide abuk sabuk dalgalarla mücadele veriyorum.

  3. Swamphony says:

    Aynı zamanda çalış süresi olarak en uzun albümleri de bu olacak (65:33) ve yayınlanan şarkı da albümün en kısa şarkısı. Benim de umudum bu görece kısa şarkının albümün yoğun havası içindeki bir ”sakinlik” olmasından yana, bakacağız artık. İsmiyle müsemma olduğu üzere son şarkı yine epikliğin zirvesini zorlayacak gibi duruyor, sanırım 2007 albümlerindeki ”No Nation On This Earth” şarkısından beri bu geleneklerini bozmadılar. Heyecanla beklemedeyiz.

  4. Glymur says:

    Segmentini bozmayan ender metal gruplarından.. Sanırım son albüm biraz daha eskiye dönük olacak, bariz doom etkisi baskın görünüyor çünkü. Umarım “The Gathering Wilderness” tadında olur, bekliyoruz..

  5. bitlimetalci says:

    “To Hell or the Hangman” beklentimin altında kaldı maalesef. Parçanın tek heyecan verici tarafı Primordial’da yeni arayış hissi vermesi oldu. Bu grubun özelliği genellikle 6/8′lik ölçü kullanırken burada 4/4′lük ölçü ve adeta Killing Joke’vari bir hava hissettim. Ama yeniliğin getirdiği heyecan parçayı dinlerken biraz hayal kırıklığına dönüştü. Klibi izlerken parçanın ortalarına doğru içimi kaplayan “eee hadi artık birşey olsun” duygusu son 2 dakikaya girilirken “hakem hadi bitir maçı aloou”ya doğru evrildi. Bilmiyorum, belki 3-4 dinlemeden sonra biraz ısınırım ama bir “As Rome Burns”teki hışmı veya “The Babel’s Tower”daki o iç titretici, boğaza yumru çöktürücü hissi alamadım. Albümün ikinci parçası olması da bu açıdan biraz riskli olmuş sanki. Yine de albümün genelinden beklentim yüksek olmaya devam ediyor, ilk yayınladıkları “Stolen Years” da beklediğimden farklıydı ama bence oldukça iyiydi.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.