# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
Michael Keene ile THE FACELESS’tan ayrılan gitarist arasında kavgada söylenmeyecek sözler
24.03.2018

“Şu koduğum hayatını düzene sok…”

“Çok büyük potansiyeli olan bir grup yıllar içinde itinayla nasıl yok edilir” adlı kariyerine olanca hızıyla devam eden Michael Keene ve THE FACELESS cephesinde tatsız şeyler yaşanıyor. Hatırlanacağı üzere Keene dışındaki tüm THE FACELESS üyeleri, bu şekilde daha fazla devam edemeyecekleri gerekçesiyle 20 Mart’ta THE FACELESS’tan ayrıldıklarını açıklamışlardı. Hemen kırmızı çarpılarımızı atıp olayı dramatize edelim, “bakın bu kadar adam ayrıldı yuh artık, Keene sen de utan utan” hissini artıralım.

Gereksiz yere stresli bir ortam yaratıldığı ve kendilerine iyi davranılmadığı için bu kararı aldıklarını söyleyen grup elemanlarının ayrılık açıklamalarında gruptaki diğer kişilere teşekkür ettikleri, ancak Michael Keene’in adını bir kez dahi anmamaları dikkat çekmişti. Gitarist Justin McKinney bundan böyle THE ZENITH PASSAGE’a odaklanacağını, davulcu Bryce Butler ise ABIGAIL WILLIAMS’ta devam edeceğini açıklamıştı. Vokalist Ken Sorceron da dâhil olmak üzere tüm üyeler, durumu “internet erişimi olan herkesin sebeplerini tahmin edebileceği üzere” şeklinde ifade etmişti.

Bu açıklamaların hemen ardından Facebook’tan bir paylaşım yapan Michael Keene ise aşırı derecede yetenekli ve teknik becerisi üst seviyede yeni müzisyenlerle yola devam edeceklerini ve konser iptali olmayacağını belirtmişti. Keene daha sonra Instagram’dan yaptığı paylaşımda aynen şu ifadeleri kullandı:

Öncelikle, her hikâyenin iki farklı tarafı olduğunu söyleyerek başlayayım; son birkaç ayda yaşananları ve karşılaştığım ihaneti ve saygısızlıkları bilseniz ağzınız açık kalır. Hâlâ ayakta duruyor oluşum bile mucize. Aslına bakarsanız bu yaşananlar THE FACELESS için harika bir şey. Sadece moral açısından değil, müzik ve sahnemiz açısından da. Bu yıl çok fazla turlayacağız ve bugüne dek hiç görmediğiniz bir THE FACELESS konserine tanık olacaksınız. Bunun için sabırsızlanıyorum. Ayrıca gruba yeni katılacak üyeler gerçekten de HAYVAN gibi çalıyorlar ve benimle çalışıyor olmalarından dolayı gurur duyuyorum. Harika olacak. Yakında pek çok heyecan verici duyuruyla karşınızda olacağız.

Bu açıklamanın ardından, gruptan ayrılan gitarist Justin McKenney (THE ZENITH PASSAGE), çok sert bir cevapla Keene’in ifadelerine tepki gösterdi:

Her zamanki gibi suçu üzerinden atıp şu ana dek gruptan ayrılan 18 kişiyi suçluyorsun. Grubun parasını çalıyorsun, hayranların parasını çalıyorsun. Hayranlara, sahnede gitarını adam gibi çalamıyor oluşunun benim “gerginliğimden” kaynaklandığını söylüyorsun, halbuki asıl sebep şu: sen bir eroin müptelasısın ve hiçbir zaman gitar çalışmıyorsun. Konserlerde “Spiraling Void”un solosunu bilgisayardan veriyorsun, ödeme almadığın için grubun ekipmanını satıyorsun ve THE FACELESS menajeri EJ Shannon’ın gönderdiği parayı eroin almak için kullanıyorsun. Öylesine kafayı buluyorsun ki uçakları kaçırıyorsun. Evet anen, sana ihanet ettik dostum… Şu koduğum hayatını düzene sok ve yaptığın saçma sapan şeylerin sorumluluğunu üstlen.

  Yorum alanı

“Michael Keene ile THE FACELESS’tan ayrılan gitarist arasında kavgada söylenmeyecek sözler” yazısına 8 yorum var

  1. hickdead says:

    gerçekten en sevdiğim gruplardan biri olduğu için değilde sırf michael’in milleti nasıl bezdirdiğini anlayabilmek için birgün faceless’a gitarist veya vokalist olarak dahil olmak istiyorum. evet ben bir çılgınım

    Ahmet Saraçoğlu

    @hickdead, mükemmel bir kariyer planı, sonuna kadar destekliyorum.

    Aaron

    @hickdead, baya baya saha çalışması :)

  2. şeyh hulud says:

    Drum machine indir + full indir + tam indir + crackli indir + hemen indir

  3. kenibıl says:

    OÇ keene, kırk yılın başı bizim buraya geldiler, bilet aldık heveslendik, ve tahmin edin nooldu: KONSER İPTAL EDİLDİ.

    dünyanın en antipatik grubu kesinlikle, 3 kuruşa muhtaç olursun inşallah alagavat michael seni…

  4. firat tale says:

    yakinda overdose haberini aliriz sanirim michael in

  5. murat sabuncu says:

    Yalnız başlığa konu “kavgada söylenmeyecek sözler” sadece ayrılan elemanlar tarafından söylenmiş sanki, Keene’in ifadelerinde çirkin ya da hakaretvari bir söz göremedim şahsen?

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.