# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
BELPHEGOR’dan klip
01.03.2018

The Devil´s Son.

BELPHEGOR, yeni albümü “Totenritual“dan “The Devil’s Son”ın klibini yayınladı.

“Baphomet” klibi de Ocak sonunda yayınlanmıştı.

Detaylar da şöyle.

01. Baphomet
02. The Devil’s Son
03. Swinefever – Regent Of Pigs
04. Apophis – Black Dragon
05. Totenkult – Exegesis Of Deterioration
06. Totenbeschwörer [Instrumental]
07. Spell Of Reflection
08. Embracing A Star
09. Totenritual

“Baphomet”in konser klibi yayınlandı.

“Apophis – Black Dragon”un şarkı sözü videosu şöyle.

“Baphomet”in şarkı sözü videosu da var.

Davul kayıtlarından bir video var.

Grup geçtiğimiz Ekim ayında da, yeni albümde yer alacak şarkılardan “Totenkult – Exegesis Of Deterioration”a çektiği performans klibini yayınlamıştı.

  Yorum alanı

“BELPHEGOR’dan klip” yazısına 49 yorum var

  1. Mehmet Ali says:

    Asla hakkettiği alakayı görmeyip Yolun sonundan/ölümden dönen Helmuth’u Conjuring den sonra üretmeye devam etmesi ve Belphegor’un yeni albüm haberi vs. işte bu iyi haber…

  2. PesteNoire says:

    İşte beklediğim bi haber normalde blood magick necromance ayarında bi albüm istiyodum.Ama klipteki parça baya ilgimi çekti umarım albüm çıkınca daha güzel tadlar alırız.

  3. Agrypniæ says:

    Şu “yeni albüm şimdiye kadar ki en sert albümümüz olacak,en duygusal albümümüz olacak” vs. gibi soylemler ticari yorumdan baska bisey degil.

    deatheist

    @Agrypniæ, aslında onların kendi yazdığı şarkıları nasıl duyduğuyla biz dinleyicilerin nasıl duyduğunun kıstasının aynı olduğunu düşünmüyorum/zannetmiyorum. elbette bu tarz söylemlerde pazarlama kaygısı yok demiyorum ama bi şarkının/albümün yazımını üstlenmek, kaydetmek ve tüm bunlar olurken binlerce şey yaşamak ve yaşadığın şeyleri ortaya çıkan sonuçla bağdaştırmak vs. gibi bir sürü etmen var böyle açıklamalarda bulunmalarına yol açacak. bizim sıradan veya başarısız olarak nitelendirdiğimiz bazı şeyleri bile sanatçıların allandıra pullandıra anlatması bana garip gelmiyor o yüzden.

    Bir Dinleyici

    @Agrypniæ, Belphegor hariç de.

  4. ismail vilehand says:

    bu nasıl bir şeytan sevgisidir arkadaş. merakla bekliyorum.

  5. ismail vilehand says:

    Morbid Angel öykülenmeli, sikmeli sokmalı işemeli sıçmalı harika bir şarkı. nefis.

  6. Ouz says:

    Tükürme olayına olan öfkelerini bu albümle çıkaracaklar sanırım ve gayet iyi yapacaklar. Son birkaç albümdür bu heriflerin bu kadar ciddi olduğunu hiç görmedim. Hem karanlık hem kan kusturmalı hem ultra satanik. Albüm bence süpsüper olacak.

    Ahmet Saraçoğlu

    @Ouz, işte aradığım metal: karanlık, kusturmalı, satanik.

    Ouz

    @Ahmet Saraçoğlu, Bugünü saymazsan şafak 20. Sonra gelsin kusmuklar, karanlıklar, şeytanlar. Belphegor’un hiç şakası yok bu defa. Keçileri ağıllara kapatıp kendilerini okült ritüellere vermişler, çok belli. Suratlarında patlayan tükürüğün intikamını çok pis alacaklar. Albümü dinlerken nazar boncuğumu ve cevşenimi hazır edicem, ne olup ne olmamak var.

  7. ismail vilehand says:

    akşamları eve gelirken BİM’e uğrayıp Dost Yoğurt almıyor olsam bu albüm yüzünden satanist olabilirdim. üst düzey şeytancılık söz konusu.

    şeyh hulud

    @ismail vilehand, bence Dost Yoğurt Belphegor’dan çok daha şeytani bir şey.

    ismail vilehand

    @şeyh hulud, bu fiyata bu kadar kaliteli ürün satmak için şeytanın ta kendisi olmak lazım zaten. o Dost Tava Yoğurdu nedir lan öyle. aman yarabbi.

    şeyh hulud

    @ismail vilehand, zaten sorun fazla iyi olması, yani şüphe çekecek kadar iyi. Kıllanıyorum yerken.

    Şahsen BİM’in gölgeler arasından gizli bir mastermind tarafından yönetildiğine inanıyorum. Adamlar sistemin her türlü açığından faydalanarak büyüyorlar.

    Ouz

    @şeyh hulud, @ismail vilehand İşin ilginci BİM’den alınan Dost yoğurtla ilgili mevzuyu geçen ayın başlarında yazdığım ve henüz yayınlanmayan bir kritikte ben de ele aldım. Ön bilgi vereyim, Dost yoğurdu yeterince bekletince ekşiyor.

    ismail vilehand

    @Ouz, yoğurt ekşimesi marka farketmeksizin olan bir şey diye biliyorum. 3-4 gün içinde bitmezse ayrana dönüştürmek en mantıklı çözüm.

    Ouz

    @ismail vilehand, Sütaş gibi büyük markaların yoğurtları ekşimiyor ve uzmanlar bağırsak florasına katkı sağlayıp bağışıklık sistemini güçlendirdiği için ekşiyen yoğurtların tüketilmesini öneriyorlar. Ekşime vurgusunu bu yüzden yapmıştım. Bir de evet, ekşimiş yoğurdu ayran yapıp içtim ve şaka gibi ama bu detay da kritikte var. :)

    deadhouse

    @Ouz, Yoğurdun ekşimesi ve sulanması lazım. Bu ikisi gerçekleşmiyorsa ve o yoğurt düzenli olarak tüketiliyorsa bağırsak, mide, kolon kanseri merhaba diyebilir.

    Ouz

    @deadhouse, Aynen, doktorlar da benzer şeyler söylüyorlar. Zaten son yıllarda kanserlerin yaygınlaşmasının arkasında da maalesef özünden epey uzaklaşan “doğal” etiketli ve vücuttaki serbest radikalleri harekete geçiren bilumum katkılı ürünler var.Aman dikkat.

    Raddor

    @Ouz, @deadhouse Şu yorum silsilesi resmen hayatımı kararttı. Dost yoğurdun ben de büyük hayranıydım. En büyük zevklerimden biriydi. Fakat ekşi yoğurt hiç sevmem ben. Ekşiyince de dökerim. Düzenli olarak tüketiyordum fakat bu “bağırsak, mide ve kolon kanseri” tüm olayı bitirdi. Neyse iyi ki okudum burayı da haberim oldu, iyi oldu.

    P L A G U E

    @Ouz, balıkesirde meşhur “özerhisar ayranı” var. Bu yaşıma kadar böyle mükemmel bi ayran içmedim. Özelligi sadece balikesirde satilmasi ve piyasadaki diger ayranlar gibi tatlımsı değil, on numara ekşimsi. Ekşi olan hersey yogurt, ayran, jelibon akar.:)

    Sonuç olarak balikesire yolunuz düşerse bahsettigim ayrandan icmeden gitmeyin. Zaten en dandik mekana otursaniz bile ayran dediginizde özerhisar gelir.

    Ahmet Saraçoğlu

    @P L A G U E, şu an Balıkesir’deyim ama Özerhisar’a ulaşım şansım yok ve beni çok üzdün.

    P L A G U E

    @Ahmet Saraçoğlu, askerde olmasam ayar çekerdim emin ol. Bi dahaki sefere artık👍🏿

    Ahmet Saraçoğlu

    @P L A G U E, yazlıkta bir mekâna oturdum yemek söyledim, yanında Özerhisar ayranı geldi ahah. Ya içim temiz ya da çok şansl- Yok yok içim temiz. :)

    P L A G U E

    @Ahmet Saraçoğlu, kanım dondu. Bala bak:):):):)

    Ouz

    @P L A G U E, Hobaaa bak bunu bilmiyordum, bir köşeye not aldım, umarım günün birinde oralara uğrarım ve ayran içmeden dönmem. Ekşi yoğurt, ayran ve jelibonun ben de hastasıyım. :)

    P L A G U E

    @Ouz, ekşi her daim baştacıdır:):):)

    Ouz

    @P L A G U E, İş iyice geyiğe döndü ama küçüklüğümde İzmir Kemeraltı Çarşısı’nda turşu suyu içtiğimden beridir turşu suyuna da hastayım. Yoğurtla benzer etkileri olduğu için uzmanlar turşu da öneriyorlar, söylemeden geçmek istemedim. Ha unutmadan, yaşadığım yerde şalgam suyu pek meşhurdur, onu da lıkır lıkır tüketirim affetmem. Şiddetle tavsiye ederim.

    Millet ekşiciyim diye dolaşsın, asıl ekşici biziz, ahah. :D

    Ahmet Saraçoğlu

    @Ouz, turşu suyunu çok sevmeme rağmen kendisiyle aram hiç iyi değil. Aslında onun benle arası iyi değil sanırım. Bizim evin 2 dk mesafesinde, şu Neşeli GÜnler’in falan çekildiği efsane Asri Turşucu var.

    https://www.youtube.com/watch?v=A2ORtNqmzR8

    Turşu suyu aşırı güzel, ama 1 bardak içsem bile akabindeki 1-2 saati tuvalette geçiriyorum. Böyle anında ve sektirmeden ishal yapan bir şey daha yok. Ama benimle alakalı, aynı turşu suyundan bardak bardak içen bir sürü insana hiçbir şey olmuyor. Keşke böyle bir etkisi olmasa da sürekli içsem diyorum ama olmuyor.

    Ouz

    @Ahmet Saraçoğlu, Şalgam suyunda da benzer bir durum oluyor maalesef. Benim tekniğim hafif dolu mideye yavaş yavaş içme şeklinde. Aksi durumda aynısını yaşıyorum. Bu arada böyle bir turşucuya bu derece yakın konumda olmakla ne kadar şanslı olduğunu bir kez daha kanıtladın. :)

    P L A G U E

    @Ouz, aga sen ne diosun ya. Ben 28 yil denizli de yasadim tursu suyu olmayan kokorecci olmaz, yok derlerse linc ederler. Okul cikislarinda (eskiden) tursucu gelirdi hayvan gibi kosustururduk sira kapmak icin. Zehir gibi aci tursu suyu dunyadaki en guzel iceceklerden biri olabilir. Salgam zaten genelde dolabimdan eksik olmaz. Esim ve ben gereginden fazla severek tuketiriz. Her yemekte salgam olsa hayir demem. Efsane tek kelimeyle:)

    Berca B.

    @Ouz, turşu suyunun bi özelliği de en kral Alka Seltzer’den bile daha etkili olması. Bu özelliğinden haberdar olmayan alemciler bunu mutlaka denesin, max yarım saate baş ağrısından eser kalmıyor.

    Yanılmıyosam Vinnie Paul da turne hayatıyla turşu suyu sayesinde başa çıktığını söylemişti bir seferinde.

    TAAKE

    @P L A G U E, Susurluk ayranından daha iyiyse fanboyu olurum o ayranın,zira ayran manyaklığı var ben de😀

    P L A G U E

    @TAAKE, susurluk ayranini gomer. Susurluk ayrani ayran degilmis dersin. Hakkaten abartmiyorum, durum boyle. Aha dayiya sor:)

    Berca B.

    @TAAKE, P L A G U E, semizotlu ayran denediniz mi? Denemediyseniz tarifi zor bi lezzete hazır olun:

    Malzemeler:

    -bir çorba kasesi semizotu yaprağı
    -iki diş sarımsak
    -10-12 yemek kaşığı yoğurt
    -yarım litre soğuk su (zevkinize göre biraz artırıp azaltabilirsiniz)
    -yine zevkinize göre tuz
    (bonus): biraz nane

    Su hariç malzemelerin hepsini alın, blender’da karıştırın. Daha sonra tercihen yayık sürahiye alıp üzerine suyu dökün. Her şey hikaye, dünyanın en lezzetli içeceği bu.

    ismail vilehand

    @şeyh hulud, geçenlerde yine BİM’in markası olan Simbat kuruyemişte fare kafası çıktı haberi vardı, sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.

    tam hijyensiz iş yaptıkları için ucuza sattıklarını düşünürken aklıma değişik ritüeller geldi. neden farenin bütünü değil de kafası mesela?

    Melkor

    @ismail vilehand, @deadhouse, @Ouz, @şeyh hulud
    ooo mesele yoğurt fakat piyasada yoğurt denebilecek bi ürün yok. teyzeler dışardan günlük süt alıp yoğurt yaparak en iyisini yapıyolar. illa süt ürünü tüketmek istiyosanız direk sütün kendisini tüketin. en azından yoğurt ve peynirdeki kadar katkı maddesi yoktur

    deadhouse

    @Melkor, Piyasada süt de yok. Sütün yağını alıp tereyağı, peynir için kullanıyorlar. Çok az miktarda yağ kalıyor. Sonradan yağlandırmak için çiçek yağı, kanola yağı vs koyuyorlar.

    Ouz

    @Melkor, Mümkünse pastörize süt tüketmek lazım ama UHT komple boş kalori ve östrojen yuvası. UHT işleminden sonra içindeki proteinin ve minerallerin bir kıymeti kalmıyormuş. Beri yandan pastörize sütle de güzel yoğurt olur hatta yoğurt kültürleri filan satılıyor marketlerde. Ben uğraşamıyorum ayrı mesele ama uğraşacak olana güzel alternatif. Yine de dediğin dışarıdan alınan süt her şekilde daha iyi. Sağda solda mide bulandıracak laflar ediliyor da güvenilir adamlardan alındıktan sonra hiçbir sorun yok.

    Tüm bunların yanında Netflix’teki vegan belgesellerini izlerseniz süt ve süt ürünlerine bundan sonra pek dokunmazsınız. Dünyaca ünlü doktorlar acayip açıklamalar yapıp sütle ilgili bildiğimiz hemen her şeyin yalan olduğunu söylüyorlar, kaynakları vs. de var ve acayip şaşırmıştım izlediğimde. Belgeseller Food Matters ve Cowspiracy olması lazım. İzledikten sonra aynı kişi olmayacaksınız ama benden demesi. :)

    Rashid

    @Ouz, Son zamanlar vegan belgeselleri sayında baya artış var. Tabii ki de doğruluk payı vardır ama nedense pek inanasım gelmiyor hepsine. Nedeniyse bir anda ortaya çıkmaları. Sanki teknoloji bir anda o kadar gelişti ki, adamlar her şeyi yeni anlamaya başladı.

  8. TWoAF says:

    Yılın albümü olabilir bu albüm o kadar sağlam

  9. Ouz says:

    Böyle kliplerde oynayan hatunları nereden nasıl buluyorlar hep merak etmişimdir. Acaba grubun fanları filan mı oluyor bunlar? (Haberle ilgili bir yorumum olsun artık değil mi?)

    ismail vilehand

    @Ouz, http://bit.ly/IUtXgt gibi sitelerde binlerce bulabileceğin hatunlar. makul fiyatlar karşılığında ister nü foto çekimi yap, ister klipte oynat sana kalmış. ekmeğinde olan, sıradan yoğurt kaşıklayıp ayran içen insanlar yani.

    Ouz

    @ismail vilehand, Valla sayende bir şey daha öğrenmiş oldum. Yorumun sonunda haykırdım, itiraf edeyim. :)

  10. TAAKE says:

    Kızları sansürlemişler klipte,onun için disklike ını verdim belphocum,bana uncensoredlarla gel,Albüme gelince olmuş bence

    Ouz

    @TAAKE, YouTube’da da aynı şeyden şikayet edenler olmuş, sansürsüzü yakında gelecekmiş. Hadi yine iyisin. :)

  11. ismail vilehand says:

    Belphegor elemanları “bizi şu sitede çok konuşmuşlar.” diyerek yorumların çevirisini yaptırsalar, şoke olurlar yemin ediyorum.

    Kaan

    @ismail vilehand, Yukarıdaki yorumlarda Belphegor bir ara tamamen dışlanmış :)

  12. necrobutcher says:

    belphegor kritiğinden sonra yoğurt muhabbeti iyi gitmiş çünkü şarkı çok zehir.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.