# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
MEGADETH’ten klip
01.02.2018

Lying in State.

MEGADETH, son albümü “Dystopia“dan “Lying in State”in klibini yayınladı.

“Conquer or Die”ın videosu aşağıda.

“Post American World” klibi de var.

“Poisonous Shadows”un 360 derecelik performans klibi de aşağıda.

Albümle aynı isimdeki şarkının animasyon videosu da var.

“The Threat is Real”ın animasyon klibi de aşağıda.

Mustaine’in albüm çıkmadan önceki yorumları da şöyleydi:

“Albümde speed ve thrash metal ögelerinin yanı sıra, şarkı yazımı konusunda yıllar boyunca devam eden gelişmemizi gözler önüne seren şarkılar da var. Albümdeki favorilerimden biri “Poisonous Shadows”. Çok dramatik bir şarkı; bir thrash metal şarkısı değil ve benim açımdan çok önemli yanları var. Bir sonraki single’ımız “The Threat Is Real” ise tam bir thrash metal şarkısı. Onun dışında “Bullet To The Brain” gibi son derece agresif bir şarkı da var. Bizim için modern bir şarkı yazımı barındırıyor diyebilirim.

Şarkılar kafamda tamamlandıkları sırada elimizde iyi bir şeyler olduğunu biliyordum, ancak Chris ve Kiko kadroya eklenince ve onlar da kendi dokunuşlarını katınca, ortaya bambaşka bir şey çıktı. Chris son derece modern bir davul makinesi. Kiko ise bugüne dek birlikte çalıştığım en geniş spektrumlu gitarist. Diğer herkesten daha fazla derinliğe sahip. Şimdiye kadar pek çok müthiş gitaristle çalıştım, ancak Kiko’nun gitar konusunda bilgisi gerçekten diğer herkesten çok ötede. Albüme hep istediğim o lezzeti ve tonu vermeyi başardığı için çok mutluyum.”

Albümün detayları şu şekilde:

01. The Threat Is Real
02. Dystopia
03. Fatal Illusion
04. Death From Within
05. Bullet To The Brain
06. Post American World
07. Poisonous Shadows
08. Look Who’s Talking
09. Conquer Or Die
10. Lying In State
11. The Emperor
12. Last Dying Wish
13. Foreign Policy (FEAR cover)

Albümden “Fatal Illusion” adlı şarkı da aşağıdan dinlenebilir:

 

  Yorum alanı

“MEGADETH’ten klip” yazısına 84 yorum var

  1. İlker says:

    verse’ün bayağı sıradan olması umurumda değil, bu albüm olacak gibi. lütfen olsun.

    İlker

    Olmuş. Evet, gönül rahatlığıyla söylüyorum ki kesinlikle olmuş.

  2. Kıvanç says:

    İlk şarkıyı da bunu da çok beğendim sağlam albüm geliyor bence.

  3. Gazapkulu says:

    intro öyle bir başladı ki Megadeth mi dinliyorum Orphaned Land mi? diye bir kafa karışıklığı yaşadım resmen :D Şaka bir yana şarkının ilk 1 dakikası çok güzeldi 3.dakikada başlayan soloda oldukça iyi,melodikti.Bunların dışında yine Asıl Megadeth kalitesinin uzağında.
    Ah be Dave,nerde Youthanasia,Cryptic Writings,Risk dönemi şahane vokalin nerede Killinismybussines Rust in Peace arası cırtlak ama ruhlu,tutkulu ses? Bir de şimdiki kabız vokal performansına bak.Hey gidi.

  4. Evil Vulture says:

    İki şarkı da müthiş. shawn drover denilen babaanne suratlı ruhsuz adam gruptan ayrılınca Megadeth kendine geldi valla

  5. Buğra says:

    İlk soloyu Erkin Koray çalıyor zannettim bir an.

    Şarkıları tarz yönünden beğensem de bende tekrar dinleme isteği uyandırmadılar nedense. Zoraki açıp dinliyormuşum gibi hissediyorum.

  6. Vicious Rattlehead says:

    Genel olarak parçaya baktığımızda parça Megadeth kokmuyor. Yani parçayı dinlediğinde “Evet bu parçayı Dave yapmış” diyemiyorsunuz elbette.

    2 parçaya baktığımızda ortaya dökülmüş işler asla kötü olarak nitelendirilecek işler değil. Aslında şimdiye kadar belki de en fazla köklere dönüş sinyali veren albüm olabilir. Ama Dave yine yeterince feyz alamamış eskilerden. Bunu neden söyledin diye soracak olursanız kendisinin eskiden yaptığı işleri dinlediği ve bunlardan yine çok etkilendiği konusunda demeci vardı. 1. parçaya baktığımızda aslında etkilendiği belli ama biraz kopyamsı olmuş ve bu Dave konusunda onaylayamayacağım bir şey. Çünkü kendisi epey yaratıcı bir zat ve bunu yaptığı önceki işlerden anlayabiliyorsunuz.Dave’in yaratıcılığının öldüğüne inanmak istemiyorum açıkçası.

    Bu konuya ayrı paragrafta devam edelim. Öncelikle verdiği demeci okuduğumda şunu düşünmüştüm: “Artık Dave Megadeth’i Megadeth yapan şeyi bulacak ve bunu yeni albümde önümüze sunacak.” Bilinçaltınızda belki böyle bir etki bırakmıştır bu açıklama.Peki Megadeth’i diğer gruplarda çok farklı yapan neydi? Bunun cevabını üstünkörü verirsem şunları söyleyebilirim:

    “Hem melodik hem thrash” Evet dediğim gibi çok üstünkörü. Kelimelerle anlatılacak bir mevzu değil anlayacağınız. Mesela bir Take No Prisoners dinleyin dediğimi biraz anlarsınız. Hatta ilk 4 albümü dinleyin. Orada Megadeth’i Megadeth yapan şeyin farkına varacaksınız eminim.Thrash dinleyenler çok daha iyi bilir ki Megadeth’e benzer bir thrash grubu yok. Varsa söyleyin ben de dinlerim. Ama biraz benzettiğim bir Artillery var işte. Onu da zaten severek dinliyorum.

    Hatta kimi zaman ben Megadeth’in thrash yaptığı konusunda muallakta kalıyorum. Çünkü onca thrash grubu dinliyorum ve hiçbiri Megadeth’e benzemiyor doğrusu. Ve insanlar benden Megadeth’i tanıtmamı ve tanımlayacak şeyleri istediklerinde biraz dumur oluyorum. Hani sanki aniden olan bir hatanın algoritmayı sekteye uğratması gibi işte anlayın.

    Biraz uzadı yazı farkındayim doğrusu. Ve diyeceğim şu ki umarım bu parçalar, bu albümün en kötü parçaları olur ve Dave bize sağ gösterip sol tekme atar(Ne de olsa kara kuşağı var.)

    Gazapkulu

    @Vicious Rattlehead, Bu yorumun altına imzamı atıyorum.

    Kürşat

    @Vicious Rattlehead, Duygulara tercüman

  7. Murat says:

    Parçaları beğenmeyen arkadaş(lar) dinlediklerinin neresini beğenmedi acaba bunuda bi sorsak kendilerine..megadeth fanı değilim ancak dinlerim bazı albümlerini ve ortaya çıkardıkları iş albümün sounduna davulun trampetinin tonuna kadar olağanüstü bir trash albümü bence beğenmek istememişsiniz ve beğenmemişsiniz.

  8. cayci b.c. says:

    çikolata güzeldir. mayonez de güzeldir. ama ikisi bir arada… :/
    o davullarla bu gitarlar :/
    the threat is real için diyebileceğim bu

  9. Buğra says:

    Direk Hangar 18′in şarkı trafiği kullanılmış..

  10. ruru says:

    hangar 18′in çocuğu gibi olmuş. genel olarak sound rust in peace’e benzemeye çalışmış bana kalırsa.

  11. motörizer says:

    hangar 18′e çok benziyor. bunu benden önce de belirtenler olmuş ama gene de değinmek istiyorum bu konuya. şarkının nakaratındaki riff bildiğin hangar 18′in aynısı. bir de şarkının ikinci yarısındaki solo kısmı da bildiğin hangar 18. yapı açısından bakıldığında hangar 18 etkisi bariz hissedilse de, bu şarkının kötü olduğu anlamına gelmiyor. bilakis, bence çok başarılı ve şu ana kadar yayınlanan en iyi şarkı. aslan payını ise kiko loureiro’ya vermek istiyorum. performansını çok beğendim.

  12. Aiden says:

    3 şarkıyı birden dinledim de üçü de baya kötü ya. Zaman kaybı resmen.

  13. varg says:

    Pek bir değişik şeyler, deneme gibi…

  14. Salih says:

    Fatal Illusion, The Threat Is Real gerçekten çok kötü şarkılar hatta toplama şarkı gibi… Dystopia, Hangar 18 i örnek alarak oluşturluşmuş bir şarkı ve ilk defa güzel bir şarkı diyebilirim. Kiko’nun solosu gerçekten çok iyi ama sanki gitar donu biraz daha karanlık olabilirdi. Her şey Dave’nin saçma ve bir o kadar iğrenç solosuna kadar iyi gidiyordu, sen solo yazma bence Dave!

  15. erkan says:

    nasıl olmuşta pasifagresif DAve Mustaine’e laf sokmadan bir Megadeth haberi vermiş
    buarada şarkının başı bi ilginçte ortasından itibaren bence güzel

  16. İbo says:

    Bence son şarkı baya kötü ya tüm şarkı boyunca tek riff kulanacaklarmış utanmasalar yakıştıramadım

  17. Cattle Bilmemne says:

    Aman Tanrım Dave’i aşağılayıp şarkının güzel olan bütün yanlarını Kiko’ya mal ettikten sonra geri kalanına Hangar 18′e benziyor diyerek prim yapılmamış… Hemen yapılmalı;

    Dave bir orospu evladıdır ve Kiko bu gruba çok fazla.

    İzninizle Drudkh ve Mgla dinlemeye gidiyorum.

    Osman

    @Cattle Bilmemne, ahahahah süpersin

  18. MetaLstorM says:

    Dystopia parçası,Fatal Illusion ve The Threat is Real parçalarına göre çok basit kalmış bence ama ben yine de beğendim.Dizmişler 3,4 tane riffi üstüne manyak sololar eklemişler o kadar.Ama bazı kısımlar cidden çok hoşuma gitti.Örneğin giriş ve o sondaki solodan sonraki outro kısmını çok beğendim.Albümü hâlâ sabırsızlıkla bekliyorum.Bende herkes gibi diyorum;şarkı harbiden hangar 18′e çok benziyor o yüzden beğendim.

  19. Kürşat says:

    Albüm malum ortamlara düşmüş.İkinci sardırışın ardından şimdilik başarılı olduğu kanısındayım.

  20. Ş. Yıldırım says:

    Albümü ben de dinledim. “dın dın dın dın dın dilülülülülü dın dın dın dilülülülü…” kendime geleyim diye Nevermore dinledim bikaç saat. Beğenenler çok çıkabilir ama bana öyle görünüyor.

    Ş. Yıldırım

    @Ş. Yıldırım, bu sabaha kadar albümden nefret eder haldeydim. Super collider da dahi bazı fikirleri sevmiş olsam da bu albümde işleme koyulmul formül hiç hoşuma gitmiyordu ve albüm bana göre aşırı derecede mekanikti. Bu sabah bir daha döndürdüm. 6. dinlemem oldu. Bazı yönlerinden hoşlanmaya başladım. Kiko nun sololarını özellikle sevdim. Klipteki suoer collider ve the system has failed göndermeleri de hoş olmuş ayrıca. Slayer’ın world painted blood için yapılan animasyon klipteki rezalet aklıma gelince bu klibi sevdim. Eski post-apokaliptik havayı yakalamaya çalışılmış, şarkı sözlerinden ve şarkılardaki ard arda gelen sololardan bu anlaşılıyor. Ve sanırım Mustaine sololarından artık hiç hoşlanmıyorum

  21. motörizer says:

    super collider’dan sonra ilaç gibi gelen bir albüm. öyle çok ahım şahım bir albüm değil ama bu kötü olduğu anlamına da gelmiyor. ortada olan müzik kesinlikle thrash. söyledikleri gibi köklerine dönmüşler ama burada biraz the world needs a hero tadı aldım. köklere döneyim derken eski şarkılara benzer eserler çıkarmışlar ortaya. dystopia ile ilgili önceden hangar 18′e benziyor diye bir yorum yapmıştım. diğer şarkıları dinlerken de gene eskilerden esintiler duydum. ama albüm kesinlikle kötü değil. özellikle kiko loureiro’yu çok beğendim. albümde hiç de sırıtmamış. chris adler ise dinlediğim bir baterist değil ama onun da performansı gayet iyiydi. sonuç olarak bakıldığında ortada ortalamanın üzerinde, ikinci bir endgame olarak değerlendirdiğim bir albüm var. beklentilerimi kesinlikle karşıladı. puan verecek olursak da 10 üzerinden 7.5

  22. Osman says:

    Şuan ikinci şarkı olan Distopia’nın sonlarındayım. Arkadaş o sololar neydi öyle resmen kulaklarımdan boşaldım amk asdas. Kiko abi ateş ediyor ateşşş!!!!

  23. Nox says:

    bu eski metalcilerin anlatacak hiçbir şeyleri kalmayınca sikko distopik temalara sarması da baydı artık.

  24. ismail vilehand says:

    yattığım yerden telefonla izlediğim için sadece tavandaki ışıkları görebildim. bu vr teknolojisinin oyunlar ve pornografi sektörü haricinde iş yapabilmesine ihtimal vermiyorum.

  25. burak35 says:

    parça harika video klibide çok güzel olmuş bence gerçekten çok ama çok güzel klip dediğin zaten böyle olmalı

  26. motörizer says:

    Şarkı da, klip de taş gibi. Başka söylenecek hiçbir şey yok.

  27. hen says:

    baya kötü

  28. Gazapkulu says:

    Klip baya iyi.Şarkı zaten yardırıyor.
    Bir de Vic’in katliama girişmeden önce Mustaine ile selamlaşması baya komik olmuş:D

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.