# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
MEGADETH’ten klip
01.02.2018

Lying in State.

MEGADETH, son albümü “Dystopia“dan “Lying in State”in klibini yayınladı.

“Conquer or Die”ın videosu aşağıda.

“Post American World” klibi de var.

“Poisonous Shadows”un 360 derecelik performans klibi de aşağıda.

Albümle aynı isimdeki şarkının animasyon videosu da var.

“The Threat is Real”ın animasyon klibi de aşağıda.

Mustaine’in albüm çıkmadan önceki yorumları da şöyleydi:

“Albümde speed ve thrash metal ögelerinin yanı sıra, şarkı yazımı konusunda yıllar boyunca devam eden gelişmemizi gözler önüne seren şarkılar da var. Albümdeki favorilerimden biri “Poisonous Shadows”. Çok dramatik bir şarkı; bir thrash metal şarkısı değil ve benim açımdan çok önemli yanları var. Bir sonraki single’ımız “The Threat Is Real” ise tam bir thrash metal şarkısı. Onun dışında “Bullet To The Brain” gibi son derece agresif bir şarkı da var. Bizim için modern bir şarkı yazımı barındırıyor diyebilirim.

Şarkılar kafamda tamamlandıkları sırada elimizde iyi bir şeyler olduğunu biliyordum, ancak Chris ve Kiko kadroya eklenince ve onlar da kendi dokunuşlarını katınca, ortaya bambaşka bir şey çıktı. Chris son derece modern bir davul makinesi. Kiko ise bugüne dek birlikte çalıştığım en geniş spektrumlu gitarist. Diğer herkesten daha fazla derinliğe sahip. Şimdiye kadar pek çok müthiş gitaristle çalıştım, ancak Kiko’nun gitar konusunda bilgisi gerçekten diğer herkesten çok ötede. Albüme hep istediğim o lezzeti ve tonu vermeyi başardığı için çok mutluyum.”

Albümün detayları şu şekilde:

01. The Threat Is Real
02. Dystopia
03. Fatal Illusion
04. Death From Within
05. Bullet To The Brain
06. Post American World
07. Poisonous Shadows
08. Look Who’s Talking
09. Conquer Or Die
10. Lying In State
11. The Emperor
12. Last Dying Wish
13. Foreign Policy (FEAR cover)

Albümden “Fatal Illusion” adlı şarkı da aşağıdan dinlenebilir:

 

  Yorum alanı

“MEGADETH’ten klip” yazısına 84 yorum var

  1. Kand. says:

    Chris’e acayip benzemiyor mu ya?

  2. Kıvanç says:

    Yakışır abi.

  3. Ufuk Sönmez says:

    çok iyi oldu bence ya. kiko hem çok iyi ritm yazabilen bir gitarist, hem de farklı tarzlarda solo atabilen gerçekten çok yönlü bir isim. başlarda ben andy james felan diyodum ama andy james bence tarz olarak tavanı belli ve biraz da çeşitlilik açısından sınırlı, kısmen shredder tarzda bir gitarist. kiko ve chris adler’e kendileri olmaları izin verilirse iyi bir megadeth albümü yolda diyebiliriz.

  4. Megadeth’in artık varlık nedeni bitli ve çirkin metalci algısını kırmak oldu herhalde. Grubun yakışıklılık ortalaması %35 arttı son transferlerle, helal olsun turuncu adam.

  5. Arda says:

    Yaratıcılık, kompozisyon, çalıcılık ve çok yönlülük babında hepsinden daha iyi olduğu kesin. ANGRA’da ve solo albümlerinde ve ayrıca diğer bağımsız işlerinde yaptıkları ortada.Power, Prog, Latin, Klasik, Caz vs her tarza fazlasıyla hakim. Referans olarak ANGRA’nın Temple Of Shdows albümü batan aşağı dinlenmelidir defalarca. Benim diyen diğer Megadeth gitaristleri o tarz bir albümü baştan aşağı kompoze edemez.. Broderick, iyi eğitimli ve önüne konanı mekanik anlamda iyi çalan bir adamdı ama yaratıcılık ve çok yönlülük bakımından Kiiko Lorerio etmez. Çok net… Ama gruba damga vurması bakımından herkesin tek tercihi de Marty Friedman’dır… Bu da başka net bir veri!

  6. ahmetarkun says:

    kiko’dan chris’den hepimiz ümitli gözüküyoruz. umalım da beklediğimize değecek bişeyler çıksın

  7. Broderick’in tekniği aşırı kusursuz olduğundan baya bir göz boyadığı kesin ama Kiko’nun müzisyen kimliği, besteciliği falan diğer hepsinden ötede tabii ki. Yaratıcılık gibi konular göreceli bence, Friedman 1-2 notayla kendini belli edebilen bir gitarist, ancak tek dileğim Dave’in Kiko’ya özgürlük tanıması. Broderick gibi sadece robot olarak değil de, Kiko’nun grubun müziğine katkı yaptığı daha organik bir birliktelik olursa gerçekten ilginç şeyler ortaya çıkabilir.

  8. Ediz Mudul says:

    e abi yeni gruba aldığı adama “öteki gitaristlerden kötü bi adam” diyecek hali yok tabii ki de.ama yine de umutluyuz bakalım. bu arada, chris adler ve kiko lodeiro sadece albüm kaydı için mi geldiler yoksa kalıcı elemanlar mı olacaklar ?

    Emre

    @Ediz Mudul, chris sadece albüm için geldi

  9. Satanic says:

    Ya Chris’ten iyi ya da kötü tekniği olup olmamasından ziyade Dave’in yaptıkları meşgul ediyor kafamı.Hani komik duruma düşmeyeceğini bilse Chris’e daha neler neler der .Kerry king bir bu paragöz turuncu iki.

  10. ValenDrax says:

    Friedman’ı silmiş atmış herhalde Mustaine. Sadece Megadeth’e değil, metal müziğe gelmiş en iyi gitaristlerdendir Marty Friedman. Müzisyenliğine diyecek yok ama tecrübeli hemen her müzisyenin söylediği gibi kişiliği beş para etmez Mustaine’in.

  11. deatheist says:

    abi yarın öbür gün gruba ben katılsam bana bile ”şuana kadar beraber çaldığım en iyi gitarist” diyecek..

  12. gariban says:

    marty yi en iyi gitarist görmemesi saçma ama söylediğinde tutarsızlık yok “şimdiye kadar ki” dediği için e kiko da yeni girdiğine göre bir koltuk değişimi olmuş oluyor :D

  13. Erdem says:

    Çok bildiğim bir adam değil Kiko ama burada okuduklarımdan sonra vakit ayırıp yaptıklarını dinlemek farz oldu. Adler’in ne olduğu ise ortada. Ben de herkes gibi gruptaki diğer müzisyenlerin özgür bırakılmasını umut ediyorum. Sonra bi bakıyorum MegaDAVE. Çok çok daha kaliteli albümler yapabilecekken Mustane’in egosu yüzünden vasat albümler yaptılar. Umarım yeni albüm beni yanıltır. Çok umarım. Lan valla.

  14. Kıvanç says:

    Endgame kadar olsun yeter.

  15. mansonist says:

    Bu adam bıraksın yeter ya

  16. ass itch says:

    gram da olsa dave’i biliyorsam broderick’i endgame’den sonra kullanmadığı gibi adler’la loureiro’yu da kullanmaz. adler zaten megadeth’e fazla.
    bittin gözün aydın, bittin helal olsun be deyv.

  17. Berke says:

    Yalnız arkadaşlar bir şeye dikkat çekmek isterim dave artık radyo şarkısı yapmayacağım demişti.Yani super collider gibi şirket baskısı olmayacak grubun üzerinde.Yani bence super collider,daki gibi yapalım gitsin tarzı bi albüm değil.

  18. mantra says:

    Tad yok zorlama bence.

  19. Salih says:

    Ben Tornedo Of Souls hariç diğer performansları beğendim ama geri vokal nerde, Kiko nerede? Trust şarkısı geri vokal eşliği olmadan söylenmez! Chris bence daha uyumlu bir gitaristti vokal konusunda ve solo konusunda! Stand güzelmiş yanlız, önceleri arkadaki küçük ekranlar falan neydi öyle!

  20. Yasuo says:

    Bence back vocal eksikliği giderilebilir. Chris de ilk geldiğinde bu kadar vokale karışmıyordu.Ama son zamanlarında megadethi grup vitamine döndürmüştü adam (neyse hadi bidıls olsun) back vokal açısından. kiko angradayken back vokal yapıyodu sanırım ama.

  21. lopp says:

    olm megadeth nolmus lan bi bakiyim dedim dizi oyucuları her dizide oynar ya o tarz bi kadro amk

  22. Berca B. says:

    Senelerdir ilk defa bir Megadeth şarkısını beğeniyorum. Genel olarak Megadeth bana hitap eden bir grup değil ama bu şarkı akmış.

  23. Erman says:

    Kısaca: olmuş.

  24. Ben de beğendim. Standart Megadeth’in dışına çıkan olaylar var.

  25. bahadır says:

    uzun zamandan sonra megadeth yüzünden heyecanlanıyorum. gayet iyi bir şarkı.

  26. 74 says:

    hangar 18 çalalım ama hardrock gibiymiş tarzında likelayarak çalalım yapmışlar az çok dinlenebilir gibi

  27. B U R Z U M says:

    Kapak = terminator genisys

  28. Kamil says:

    Ben de beğendim ve Endgame’den sonra ilk defa Megadeth için heyecanlanıyorum.

  29. Headmaster says:

    Girişteki bağlama tarzı gitar süslemeleri acayip şekilde Black Sabbath – War Pigs’i anımsattı bende :) Güzel olmuş.

  30. Salih says:

    Beklentilerimin çok altında bir şarkı, öncelikle tam bir şarkı değil…
    Riff çeşitliliği yok, son solo Holy Wars solosu, bateri de ilerleme yok Chris olmasına karşılık ve vokal de götürmemiş şarkıyı hiç.
    İlk solo ve Bass ritimleri iyi sadece.

  31. SaLiH says:

    Act of Defiance standartının çok altında bir şarkı olmuş.
    Birt and Bruial albümünden Dead Stare, Poison Dirime şarkılarını dinleyin yeter… Chris, Shawn ve Henry neler çıkartmış ortaya bir görün!

    Umarım diğer şarkıları iyi olur…

  32. Salim Ege says:

    Gayet beğendim, çok beklentim yoktu son albümlerden sonra ama iyi bir geri dönüş olacak gibi.

  33. İlker says:

    Ben de sevdim baya. Son iki albümdeki şarkıların yüzde doksanından iyi en azından.

  34. weccer says:

    son albume oranla ben sahsen beğendim zaten heyecanlıydım bu album için artık daha da heyecanlandım

  35. kantele says:

    Dave’in sesi yeterince iğrenç değilmiş gibi bir de robotik efekt eklemişler.

  36. bora says:

    isim megadeth olmasa dünyada toplam 25 kişinin bile haberi olmaz bu şarkıdan.

  37. Gazapkulu says:

    Kesinlikle Megadethe yakışmayan bir şarkı.Çiğ bir şarkı olmuş ama olumsuz manada.
    Ayrıca Dave’in gerçekten vokali bırakması gerekiyor gibi artık.

  38. Ş. Yıldırım says:

    Bana kalırsa Dave Mustaine’in artık ”dinlenebilirlik” gibi bir derdi kalmamış (Tabi böyle bir dert olur mu o ayrı konu). Gümbür gümbür thrash yapayım, yardırayım da demiyor. Kendine mi güvenemiyor diye düşünüyorum ama geçmişte yaptığı azman işler aklıma gelince vazgeçiyorum bu fikirden. Bir de şöyle bir şey deneyeyim bakalım ne olacak kafasına girdiği çok açık. Geçen albümde de yayınlanan bu şarkıda da belirgin bu durum gayet belirgin şekilde hissediliyor. ”Megadeth olmayan ama bir yandan da Megadeth kokan işler,”. Ne çıkarsa çıksın biz bir şey yapmış olalım da demiyorlar bana kalırsa. ”Bakalım bu defa ne yapacağız, ne çıkacak elimizden, çalacağımızı çaldık yıllarca biraz keyfimize bakalım,” mottosuyla yürüyen bir Megadave.
    Ayrıca Dave Mustaine’nin sesi de acayip değişimler geçiriyor bir süredir. Hayırlısı.

  39. Efe Erdem says:

    Gayet güzel bir şarkı, bok atanları anlamakta güçlük çekiyorum. Albüm gayet progresif olacağa benziyor ayrıca, umuyoruz ki Megadeth’in AJFA’sı olacak kalitede olur.

  40. ismail vilehand says:

    hani bişey demeyeyim diyorum, ama yok yani. bu kadar kötü müziğe ve vokale konuşmamak, konuşmaktan daha ayıp bence. Mustaine’in vokali ezelden beri kötü, ona laf yok ama bu kadar da kötü duyulduğu hiç olmamıştı. tanrı kulaklarımızı korusun.

  41. egemen says:

    Hala bir Countdown To Extinction, Youthanasia, Cryptic Writings melodikliği yok. Beklemekten de yoruldum artık. Lambur lumbur girdikleri son dönem albümleri kafam almıyor artık.

  42. SaLiH says:

    Birisi şarkı için Prograssive demiş hiç duymamış olayım. Eğer Prograssive şarkı duymamış olsam Nevermore gibi grupları dinlememiş olsam diyeceğim şu olur bu şarkı için, Prograssive buna deniyorsa bırakın bu tarzda iş yok!

    Demiyim demiyim diyorum da şarkı da ruh yok bir şey yok.
    -Vokal kötü
    -Bateri de hiç ilerleme yok. (Davulcu Chris Adler)
    -Sondaki riffller den biri 13 albümünün Rast Lane şarkısının riff i ile aynı.
    -Son solo Holy Wars solosu.
    -Album kapağımı yoksa savaş oyunu görseli mi belli değil!

    Dave bi git işine ya… Act of Defiance nasıl prograsive ve trash bir albüm çıkartmış git dinle ya. Uzak değil eski adamların Chris ve Shwan yaaa.

  43. Bitchfart says:

    * Progressive hatta tercihen progresif
    * Fast Lane
    * Thrash
    * Shawn

  44. Ş. Yıldırım says:

    Ş. Yıldırım bugüne kadar çalıştığım en iyi gitarist. -Dave Mustaine.
    Öte yandan beklentilerimi arttırdı, her zamanki açıklamalardan biri olsa da. Sanırım yayınlanan şarkıdan kaynaklanıyor.

  45. İlkhan says:

    Valla en bük kıstası olan Metallica dan bile iyi kadrosu var :))

  46. Rashid says:

    “Super collider” albümündeki hiç bir şarkıya ısınmayan biri olarak şarkıyı beğendim. Belki de biraz eski tatları hatırlattığı için olabilir.

  47. kantele says:

    Intro’daki natasha atlas mı lan?

  48. Burak says:

    intro büyük ihtimal kızı electra mustaine

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.