# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
Daha 2 yıl yeni EXODUS albümü yok
23.02.2018

SLAYER veda edince biz de durmuş sayıldık.

Son albümü “Blood In Blood Out“u 2014′te çıkaran EXODUS, yeni albümü için 2017 sonbaharında stüdyoya gireceğini duyurmuştu.

Ancak SLAYER’ın veda turnesi ortaya çıkınca planlar değişti. Vokalist Zetro’nun açıklamasına göre EXODUS yeni albümünü 2019 sonu ya da 2020 başından önce çıkaramayacak, bunun sebebi de Gary Holt’un SLAYER’la turlayacak olması. Zetro, SLAYER tamamen noktalandıktan sonra Holt’un sadece EXODUS’a odaklanacağını ve grubun bundan sonra tam kadro olarak faaliyetlerini hızlandıracağını söylemiş.

  Yorum alanı

“Daha 2 yıl yeni EXODUS albümü yok” yazısına 2 yorum var

  1. Küçük Zenci says:

    Blood in Blood out beni ters köşe yapmıştı. Kötü anlamda ters köşe ama. Steve Souza’nın gelişiyle çok iyi bir şey bekliyordum (ki kendisi çok beğendiğim bir vokalisttir ve bu adamla Tempo of the Damned gibi çok iyi bir albüme imza atmışlardı) ama maalesef kariyerlerinin en vasat albümlerinden birini çıkardılar o albümle. Tabi tek suçu buna atmamak da lazım, Gary Holt’un aklının yarısının Slayer denen boş oluşumda kalmış olması da bunda büyük etken. Gary Holt enerjisini ahı gitmiş vahı kalmış ölmüş Slayer için harcamayı bırakıp, kendi grubuna yoğunlaşırsa iyi bir şeyler çıkar çünkü Exodus devasa bir potansiyeli olan bir gruptur. Bakalım bu nasıl olacak bekliyoruz.

    Crackedbrain

    @Küçük Zenci, Sana katılmıyorum dostum son albüm o kadarda kötü degil. Ayrıca grubu tek başına bu günlere getiren ve bir gitariste göre ortalama bi hayat yaşayan gary istediği gruba geçip çalma özgürlüğüne sahip. Zaten gary i beklemelerinin sebebi ortada adam exodusun beyni

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.