# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
CAVALERA CONSPIRACY yeni klibini sundu
18.11.2017

Spectral War.

Cavalera biraderler dördüncü CAVALERA CONSPIRACY albümünün kaydına başladıklarını Mayıs sonunda açıklamışlardı.

Albümün adı “Psychosis” ve 17 Kasım’da piyasada olacak. Hatta oldu bile.

İşte içerik.

01. Insane
02. Terror Tactics
03. Impalement Execution
04. Spectral War
05. Crom
06. Hellfire
07. Judas Pariah
08. Psychosis
09. Excruciating

“Spectral War” klibi şöyle.

İşte ilk single “Insane”in kapağı.

Ve “Insane”in şarkı sözü videosu.

  Yorum alanı

“CAVALERA CONSPIRACY yeni klibini sundu” yazısına 29 yorum var

  1. Şensoy says:

    Cavalera biraderler dördüncü CAVALERA CONSPIRACY albümünün kaydına başladıklarını açıkladılar. Biz aşağıdaki videonun yalancısıyız.

    Ahmet Saraçoğlu

    @Şensoy, ahah manşet koymayı unutunca otomatik olarak ilk paragrafı koyuyor.

  2. deadpig says:

    gelsin ya dinleriz….cavalera iyidir

  3. NewWorld says:

    Anlaşılan cavalera kardeşler albüm kapağı için paint tasarımından vazgeçmiş :) . Son zamanlarda gördüğüm en iyi tasarımlardan. Albümde ise kesin 2-3 taş parça olur.

  4. doosrock says:

    sepeltura’nın son albümü gayet daş gibiydi
    bakalım halil pazarlama aş napcak…

  5. ismail vilehand says:

    Sepultura son albümdeki bütün şarkıları tokat delisi yapar. cayır cayır.

  6. Ne Soulfly ne de CC’nin daha önce böyle sertleştiğini görmemiştim, çok iyi.

  7. Ouz says:

    Cavalera kardeşlerin bu defa hiç şakası yok. Blunt Force Trauma gazında bir şey geleceğine kesin gözüyle bakıyorum artık.

  8. Raddor says:

    Çok iyi lan dinlerken kafayı duvara bodoslama çakasım geliyor, o kadar iyi!

  9. deadhouse says:

    Ölürse varlığı hiçbir şekilde hissedilmeyecek mainstream metal müzisyenleri arasında ilk 3′te olmak kötü. Şarkı kötü değil ama bu kalitede şarkı yapan bir sürü grup var.

  10. Raddor says:

    O değil de ne zamandır içimde kalmıştı. Sanctuary şarkısının 2.05′i;
    https://www.youtube.com/watch?v=J7xiABDM5qI&feature=youtu.be&t=2m5s
    İlginç şekilde buna çok benzemiyor mu?
    https://www.youtube.com/watch?v=BPG4XBD7YSg

    Yeni albümde de böyle esintiler olacak mı bakalım.

  11. ismail vilehand says:

    işten gelince uyudum, gece yarısı Aosoth, Electric Wizard ve bu albüm spotify’a yüklenecek doya doya dinleyeyim diye. Aosoth ve Electric Wizard hayvan gibi albüm yapar, Cavalera biraderler ise geceyi kurtarsın derken, büyük göt oldum. gecenin albümü budur.

    uzak ara en iyi Cavalera kardeşler albümü, Soulfly’ı da sayarsak, Conquer’dan beri en iyi Max’li albüm, Sepultura mı? hiç kale almaya gerek yok.

    bu albümden haberi olduğu halde, hala daha “sipiltiri sin ilbim riitstin biri in iyisi” diyenler kumda oynasın. Cavalera biraderler yardırmakla meşguller çünkü.

    Firat Tale

    @ismail vilehand, hadi ya onyargiliydim bu gruba karsi kanim bir turlu isinamadi bu kadar iyi diyorsan bir kulak verelim

    ismail vilehand

    @Firat Tale, sıfır beklentiyle dinledim ve çok beğendim. ilk dönem Sepultura gibi ilkel death/thrash metal ve Max Cavalera’nın az bilinen şahane projesi Nailbomb karışımı bişey olmuş.

    Catafalque

    @ismail vilehand, Nailbomb ne zamandan beri az biliniyor? Dorock’ta bile klibi dönen bir grup.

    ismail vilehand

    @Catafalque, bunları okuyanlar tarafından az biliniyor. normal şartlarda Max Cavalera ile alakalı bişeylerin az bilinmesi imkansız.

    ismail vilehand

    @Catafalque, ama bi düşündüm de haklısın. “az bilinen” yerine “az kıymeti bilinen” desem kendimi daha iyi ifade etmiş olurdum.

    Catafalque

    @ismail vilehand, He böyle dersen katılırım :) az kıymeti bilinendir.

    Firat Tale

    @Catafalque, ben bilmiyordum Nailbomb’u :)

  12. Catafalque says:

    Off bu arada off ki ne off süper geldi. Tutunacak bişey ararken hem de.

    Maestro

    @Catafalque, Archspire’i döndürmekten vakit bulunca buna başlayacağım. Tadımlıklar süperdi. Bu yılın bodos arayışçılarına bu albümü taş gibi yenililk isteyenlere ise o albümü(Relekntless Mutation) önererek seneyi tamamlayacağım. (şimdilik)

  13. gXnn says:

    SOULFLY + CAVALERA CONSPIRACY diskografisinin en iyisi bana göre.

  14. riser says:

    yılın albümü mü geldi yoksa :-o

  15. Raddor says:

    Daha ilk şarkıdan anlaşılıyor ki bu albümde inanılmaz bir Arise olma çabası vermişler. Girişte neredeyse ‘Obsküürd bay di san!’ diye bağıracak sandım. İki albümün şarkılarını kafamızda karşılaştırdığımızda inişleriyle çıkışlarıyla birbirlerini andırdıkları hemen anlaşılıyor zaten. Ve bence işin garibi; olmuş lan! Vallahi olmuş, mükemmel olmuş. Bu kadar albüm sonra nihayet şu tadı alabildim ya, oh be!

    Demek ki hakikaten Sepultura’yı Sepultura yapan adamlar Cavalera biraderlermiş. Machine Messiah da güzel albümdü bence ama böyle fazla deneyselli meneyselliydi. Benim Sepultura’dan asıl beklediğimi tokat manyağı bir albüm yaparak Cavalera’lar vermiş oldu.

    Bence yılın en iyi Thrash (biraz Groove/Death de var tabii) albümlerinden biri olmuş. Utanmasam Nightmare Logic kadar iyi diyeceğim.

    Bu arada yine bunda da aralara horon riffleri koymayı unutmamışlar hahah, iyi olmuş.

    P L A G U E

    @Raddor, cok begenmissin, tam senlik bi albumde olmus olabilir kesinlikle saygi duyarim ama “nightmare logic” ile ayni cumle icinde kurulmasi imkansiz bi album. O kadar değil:)

    Raddor

    @P L A G U E, Nightmare Logic hakikaten inanılmaz bir albüm ya. Bence şimdiden en iyi Thrash albümleri arasında yerini buldu. Çıktığı yıl dinleme şerefine ulaştığım için kendimi şanslı hissediyorum. O yüzden evet kesinlikle abarttım. :) Nightmare Logic’in yeri ayrıdır. O albüme utanmasam Vulgar Display of Power kadar iyi derdim (haydaa). :)

    ismail vilehand

    @Raddor, şşş birader ne demek Vulgar Display of Power falan?

    şaka lan şaka. Nightmare Logic’te, Vulgar Display of Power’da, Psychosis’te iyi albümler. Nightmare Logic ve Vulgar Display of Power aynı sene çıksa ikisini kıyaslayıp Nightmare Logic’i daha iyi bulanlar illaki olurdu ama şu saatten sonra imkansız. zirve dönemini 30-35 sene önce yaşamış bir müzik türüne ait yeni bir albüm ne kadar iyi olursa olsun, geçmişteki muadillerine kıyasla zayıf görülür. normali de budur. pek itiraz edemeyiz.

    ancak şöyle de bişey var, burada pek olmasa da global anlamda dinleyiciler ve otoriteler tarafından Nightmare Logic çok uzun yıllardır türünde çıkmış en iyi albüm veya albümlerden biri olarak dillendiriyor zaten. yeni Converge çıkmasaydı benim de sene sonu listemdeki 1 numaralı albüm olacaktı Nightmare Logic. adamların şanssızlığıymış ne diyelim hahaha.

    Psychosis ise illaki yılın iyi albümlerinden biri olarak sayılacaktır, hakkıdır. benim için de öyle. ama son Sepultura albümünün bundan iyi olduğunu düşünenlerle de sonsuza kadar müzik konuşmam, tartışmam. demek ki çok ayrı dünyaların insanlarıyız. o kadar netim bu konuda.

    Raddor

    @ismail vilehand, Kelimesi kelimesine katılıyorum. Belki Converge kısmı hariç :) Ama albümün suçu yok ben nedense metalde modern sound’a, core’lara ya da breakdown’lara bir türlü alışamadım. Onun dışında “zirve dönemini 30-35 sene önce yaşamış bir müzik türüne ait yeni bir albüm ne kadar iyi olursa olsun, geçmişteki muadillerine kıyasla zayıf görülür. normali de budur.” kısmı bence özellikle doğru. Neden doğru olduğuna dair buraya 4 paragraflık yazı da döşedim fakat yarım saat, 50 kere captcha hatası alınca gözüme batmaya başladı, kendimi sorgulamaya başlayıp sildim. Bu sefer gönderemezsem burayı da sileceğim ahah bakalım olacak mı :)

  16. Ugur says:

    Ben kumda oynarım problem değil de gaza gelip yılın albümü diyenler napsın onu da bir konuşalım bence.

    “Sipiltiryi tıkit mınyığı yıpır”

    Yav he ya.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.