# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
CRADLE OF FILTH’ten yeni albüm trailer’ı
19.08.2017

Cryptoriana – The Seductiveness Of Decay.

CRADLE OF FILTH üretkenliğine devam ediyor. Grup yeni albümü için yakın zamanda yazım sürecine başlamış ve albümü 2017 Eylül’ünde çıkarmak istediğini açıklamıştı.

Grup yeni albümü “Cryptoriana – The Seductiveness Of Decay“in kapağını da geçtiğimiz ay sunmuştu. Albüm 22 Eylül’de piyasada olacak.


1. Exquisite Torments Await 02:15
2. Heartbreak and Seance 06:24
3. Achingly Beautiful 07:02
4. Wester Vespertine 07:29
5. The Seductiveness of Decay 07:38
6. Vengeful Spirit 06:00
7. You Will Know the Lion by His Claw 07:22
8. Death and the Maiden 08:48

Albümden “You Will Know The Lion By His Claw”un şarkı sözü videosu yayınlandı.

Albümün ilk single’ı “Heartbreak and Seance” da aşağıda.

Trailer’lar da şöyle.

CRADLE OF FILTH son albümü “Hammer Of The Witches“ı geçtiğimiz sene çıkarmıştı.

  Yorum alanı

“CRADLE OF FILTH’ten yeni albüm trailer’ı” yazısına 27 yorum var

  1. Zudviz says:

    İyi bir ses sisteminde dinleyemedim bunu henüz, o yüzden albümün soundu hakkında yorum yapamıyorum. Hoş olan veya bildiğimiz Dusk’ın atmosferini bozmayan birtakım farklılıklar var. Çok gerekli miydi bu albümü çıkarmak bilemiyorum. Bana kalsaydı, Cruelty, Godspeed gibi etkileyici albümleri sürekli çıkaramadıklarına (ve çıkaramayacakları zaten belli olduğuna) göre, Dusk’taki tarzda atmosferizmi olan albümler çıkarsalardı, daha “kült” ve kalite bakımından istikrarlı bir grup olurlardı. Bunu Belki 15-16 senedir de düşünürüm, özellikle Midian çıktıktan sonra düşünmeye başlamış, ivmeleri düştükçe “keşke” demişimdir çokça. (Gerçi Midian’ın davulları kabul edilir olsaydı iş değişirdi.)

  2. burak35 says:

    her ne olursa olsun celtic frost varken cradle of filth asla tercih etmem doğrusu…

    P L A G U E

    @burak35, celtic frost ile cradle baglantisini nasil kurdun da bu yorumu yazdin?

    Ahmet Saraçoğlu

    @P L A G U E, ben de bunu yazmaya girmiştim, önce sen yazdın.

    Sacrifist

    @burak35, Ben de her zaman kebabı balığa tercih etmişimdir.

    Cattle Bilmemne

    @burak35, Gelin size bir kız arkadaş yapalım diyorum dinlemiyorsunuz. Ondan sonra ben çok trve’yum diye sinirli stresli dolanıyorsunuz bütün gün.

    mysh

    @Cattle Bilmemne, Abi bu senin sevgili olayın ne? Bir yazıp aydınlatsan bizim gibi sert müzik dinleyip sevgilisi olmayan garibanları. Yani şey mi demek istiyorsun yoksa yanlış mı anlıyorum; bizim bu kadar gaz olmamızın altında yatan sebep, sevgilimizin olmaması ve düzenli bir boşalma periyoduna sahip olmamamız. Yani eğer birer sevgili yaparsak o bu gazı alır ve biz mutluluğun dibine vuran kelebek adamlar olarak dream pop falan dinleyip herhangi trve bir söyleme girmeyiz. Bu da dolaylı yoldan ülkedeki kişi başına düşen gayri safi indie rock grubu sayısında görece bir yükselişe sebep olacağı için ülkedeki ön yargı ve ötekileştirme sorunlarının çözümünü sağlar ve bizler çağdaşlaşma yolunda bir adım daha atmış olmanın verdiği iç huzuru ile geleceğe güvenle bakar ve atamızın yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam ederiz?

    Cattle Bilmemne

    @mysh, Takribi 65-70 senemiz var, bu süreyi birkaç IP adresini hayat gayesi belleyip, söylenen her lafa (Buradaki anahtar kelime ”her”. Yani ecnebilerin literally dediği cinsten ”her”) sayfalarca karşı görüş yazıp, hiçbir yere varmayacak tartışmaları sündürmek yerine gelin boş zamanlarımızı yeni bir dil öğrenerek, yahut en azından sanatın farklı alanlarıyla da etraflıca uğraşarak geçirelim. Hem zaten metal müzik dinlemeyi seven insanlar olarak nispeten azınlıktayız, elimizden geldiğince ”her ne olursa olsun celtic frost varken cradle of filth asla tercih etmem doğrusu…” gibi alakaya çay demleyen yorumlarda bulunup, kendimizi heavy metal dinlemeyen insanlara öcü gibi göstermeyelim. Her gün en azından bir kez saçımızı yıkayalım, hijyenimize özen gösterelim, bu topluluğu insanlara ancak bu şekilde kabul ettirebiliriz. Velhasıl biraz sakin olalım, olaylara ılımlı ama aynı zamanda mantıklı açılardan bakalım. Gök kuşağı işeyen insan ile çiftleşme dönemi gelmiş evcil hayvanlar gibi evin orasını burasını tırmalayan somurtkan ve sinirli insan modeli arasındaki kayıp halka olabilecek potansiyele sahibiz. Ben sizlere inanıyorum.

    Aşağı yukarı bu anlama geliyor. Hayalleri için çabalayacak, başarılı bir insan olma sözü verirsen hiç tanışmadığın aile fertlerime sabaha kadar saydırabilirsin. Şu yazıyı yazana kadar çayım soğudu, umarım mutlusundur. :/

    mysh

    @Cattle Bilmemne, iste zaten zıt düstügümüz nokta çok güzel çıkmış ortaya. Ben eğer metal tayfası gerçekten bir kitleyse kimseye yaranma çabası falan olduğunu düşünmüyorum. Birde senin yaptığın; ya bunları bosverin kız arkadaşı yapın ya bu olayları bırakın yararlı isler yapın, dil ögrenin söylemi dünyanın en saçma şeyi falan bence. Her neyse respect.
    Çay için özür bu arada.

    deadhouse

    @mysh, Hepimiz tek tip olalım diyor, aykırı, farklı yorum görmek istemiyorum diyor. Özetle; arkadaş ”dünya’da aşırı sağın yükselişi” probleminden kendine düşen payı almış.

    Nox

    @Cattle Bilmemne, insanlar hayatlarını senin ideallerine göre yaşamak zorunda mı? Bu kadar şekilci olmayın yahu. Benden de sana bir tavsiye o zaman. Hepi topu 60-70 yıl ömrün var. Bu süreyi başkaları hakkımda ne düşünür paranoyalarıyla boşa harcama.

    northern

    @burak35, ikisinin de baş harfleri cf. buradan hareketle başka gruplar da listeye eklenebilir.

  3. Le Creepingdeath says:

    blackçiler bu gruptan nefret ediyor mu?

    Stand Ablaze

    @Le Creepingdeath, Yağlı saçlı olanları nefret ediyor

  4. Küçük Zenci says:

    Ööööfff sıktı artık aq zırt pırt albüm yapıyorsunuz yaptığınız albümler de bir bokuma benzemiyor. Bunu Black Metal kafasında söylemiyorum ki Nymphetamine albümünü çok seven biriyim ama Thornography albümünden sonra çıkardığınız bütün albümler yarrak gibi afedersin. Biz de burda zamanın akımından nem alıp ilk dinlenilen metal gruplarından biri olmasının verdiği nostaljiyle heycanlanıyoruz ama grup rahat bi yaklaşık 10 yıldır ölü.

    Koralp

    @Küçük Zenci, Hammer of Witches çok başarılı albümdü aslında bence.

    Riddlaeon

    @Küçük Zenci, Ben de Thornography ve Nymphetamine ile gruptan epey soğumuştum. Yeni dönemden aşırı beğendiğim de bir tek Godspeed on the Devil’s Thunder albümü var. Biraz fazla uzun ve yer yer ilgimi kaybediyorum dinlerken, ama çok sağlam albüm bence. Bu arada çıkacak albümün kapağını hiç beğenmedim. Umarım Darkly Darkly Venus Aversa gibi tırt bi albüm gelmez.

  5. Bloodshot says:

    normalde sevdiğim bir grubun kodrosunun bu şekilde tümüyle değişmesini pek sevmem. sonuçta grubun orjinalliği ve tarzı değişiyor. fakat yeni gelen gitaristler gerçekten iyi. önceki albümlerde duymadığım soloları duyuyorum. Hammer of Witches albümü iyidi, bu şarkı da baya iyi olmuş. sevdim ben. dani imajını da sadeleştirmiş (kendini siyaha boyadığı bölümler hariç :) )

  6. Riddlaeon says:

    Bana göre bu kadar akustik tınlayan davullar yerine, daha rafine ve efektli davullar Cradle’ın müziğine daha iyi gidiyor.

    Neyse, sonuçta parçayı ve klibi beğendim.

  7. Ugur says:

    Of adamlar kendilerine geldiler yemin ediyorum.Hammer of the Witches çok güzeldi.Yine aynı kadroyla kaydettikleri bu albümle süper olacak.Şarkı çok güzel çok melodik.Paul Allender’ın gidişi hayırlara vesile olmaya devam ediyor resmen.Adamsın Dani.

  8. Özgür says:

    Çıkmasına 2 aydan fazla zaman varken albüm ortamlarda yerini aldı. Suffocation da bayâ erken düşmüştü böyle.

    circleperspective

    @Özgür, abi bana anlatır mısın bu albümler nasıl oluyor da çıkmadan bir kaç gün, hafta yada ay önceden internete düşüyor, nasıl gelişiyor olaylar? hiç bir bilgim yok çünkü…

  9. Cihan says:

    hiç bir zaman didnlemidiğim ve dinlemeyeceğim bir grup ama bu çıkacak olan albumde ki Annihilator Alice in Hell coveri baya baya guzel.

  10. Larloch says:

    Cradle en iyi albümlerinden biriyle geliyor. Bu parçanın (You Will Know The Lion By His Claw) sonlarındaki Dani vokalleri, ilk zamanlarından sonraki en etkileyici vokalleri diyebilirim. Genel olarak da albüm çok iyi. Bir de The Seductiveness of Decay parçasına güzel bir klip gelmeli bence.

  11. doosrock says:

    ankaralı turgut bunlardan daha black metal.

    Ufuk Sönmez

    @doosrock, cof black metalı bırakalı yıllar oluyor, artık yaptıkları tarz “gothic extreme metal”.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.