# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
DRUDKH’tan konuklu yeni şarkı
13.07.2017

The Night Walks Towards Her Throne.

Ukraynalı black metal grubu DRUDKH, İsviçreli tek kişilik black metal projesi PAYSAGE D’HIVER ile bir split çıkarıyor. “Somewhere Sadness Wanders / Schnee (IV)” adlı split’in detayları şöyle.

DRUDKH:
01. All Shades Of Silence
02. The Night Walks Towards Her Throne

PAYSAGE D’HIVER:
03. Schnee IV

Split’ten “The Night Walks Towards Her Throne” adlı şarkı aşağıdan dinlenebilir. Şarkıda WINTERFYLLETH vokalist/gitaristi Chris Naughton da gruba konuk oluyor.

  Yorum alanı

“DRUDKH’tan konuklu yeni şarkı” yazısına 2 yorum var

  1. Buhtunnasr says:

    Split çıkarmaktan ölecekler arkadaş, en sevdiğim gruplardan biri Drudkh ama heyecanım gittikçe azalıyor grubun yaptığı işlere karşı.

  2. Aynen doğrudur. Drudkh’a kızamıyoruz da arkadaş o değil. Bir LP yapsa sikecek yine ortalığı ama bu Split denen kanser illet oldum olası sevmedim böyle çük gibi bir-iki parça ortaya atmak. Ayrıca parçayı ilk dinlediğimde beklentim vardı ama son yaptıklarının aynısı olduğunu fark ettim ve sonda rahat bir WINTERFYLLETH etkisi olduğunu söyledim ve baktım ki zaten adamlar eşlik etmişler. Fakat şunu söylemem gerek parçada ki clean vokal kısmı Durdkh’un tarihinde bir ilktir ama mümkünse yer vermeseler eğer Saenko beni sikmeyecekse daha iyi olur. Drudkh yaşı öyle 90′lara gitmesede yıllarını vermiş kadim bir grup gibi hissetirmiştir bana hep bu yüzden çizgisini devam ettirsin hiçbir zaman sıkıcı olmayacaklardır.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.