# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
Dave Mustaine bu sene başında aldıkları Grammy Ödülü’nün MEGADETH’e değil, kendisine verilmesi gerektiğini söyledi
05.07.2017

Kendi grubunu kıskanmak?

Dave Mustaine, MEGADETH’in bu yılın başında “Dystopia” ile aldığı Grammy ödülü hakkında, “MEGADETH olarak değil de, Dave Mustaine olarak verilseydi daha iyi olurdu” dedi.

Bunu çılgınca bulabilirsiniz, ancak geçen gün aklıma geldi; Grammy’nin MEGADETH’e değil de Dave Mustaine adına verilmesi çok daha iyi olurdu diye düşündüm. İçinizdeki ateşi kaybetmemelisiniz.

Büyük geçmiş olsun diyoruz.

  Yorum alanı

“Dave Mustaine bu sene başında aldıkları Grammy Ödülü’nün MEGADETH’e değil, kendisine verilmesi gerektiğini söyledi” yazısına 28 yorum var

  1. circleperspective says:

    VETEFE

  2. Gerçek bir ibişsin Dave.

  3. Adamın aklına hobi olarak şerefsizlik geliyo.

  4. Infirm & Morbid says:

    Friedman bu gerzeğe 10 sene iyi dayanmış

    circleperspective

    @Infirm & Morbid, +1 eşini ve çocuklarını düşünmek istemiyorum.

    circleperspective

    @circleperspective, Marty demişken; Bunu şu an Türk Gitar sayfasında gördüm, siteye eklemek istedim.

    Bu hikayeyi ilk defa okudum ve bence harika bir hikaye. Güzel bir iç hesaplaşma örneği içeriyor. Megadeth’in efsane solo gitaristi Marty Friedman’ın gruptan ayrılma sebeplerinden biri, ve hatta belki de en büyüğünü bu röportajda okuyacaksınız.

    AXS tarafından yapılan röportajda konuşan Dave Mustaine, Marty Friedman’ın gruptan neden ayrıldığı ile ilgili bir hikayeyi paylaştı. İşte o hüzünlü hikaye:

    “Marty Friedman’ın gruptan ayrılmasının önemli sebeplerinden biri 1999 yılındaki Risk albümünde yer alan Breadline şarkısının solosuydu. Bu şarkı, Marty’nin şiddetle solo yazmak istediği bir şarkıydı.

    Ve yazdı da… Fakat şarkıyı menajerlerimize gönderdiğimizde “soloyu beğenmedik” dediler. Marty bu sırada çoktan oradan ayrılmıştı, ve soloyu yeniden düzenlemeyi kabul ettik.

    Fakat ben menajerlerimize, Marty’ye onun solosunu beğenmediklerini ve yenilenmesini istediklerini söylemelerini istedim, çünkü bunun problem yaratacağını biliyordum.

    Neyse, kontrol odasına oturduk ve şarkı çalmaya başladı. Herkes oradaydı ve hepimiz heyecanlıydık. O an mutlu ve aptaldım, çünkü onların Marty’ye onun değil benim solomun yer alacağını söylediğini düşünüyordum.

    Şarkı çalmaya devam etti ve benim solom geldi. Dave Ellefson ile birlikte Marty’ye baktık, yüzünden aşağıya düşen göz yaşları vardı. O an “aman tanrım, ona söylemediniz mi?” oldum…

    Kendimi çok kötü hissettim. Bunlar her şeyi boka sardıran ufak şeylerdendi. İnsanlar bu kısımları hiç görmediler.

    Herkes bunun benim hatam olduğunu düşünüyor. Katılıyorum, bunda benim de payım var, tamam. Fakat ona söylemeyi unutan kim?“

    Dave’in söylemleri nedense bana hiç inandırıcı gelmedi. Dave gibi bir adamın menajerlerin tavsiyeleriyle solo kaydettiği fikri bana pek akılcı gelmiyor. Kendi beğenmediği için böyle bir tezgah kurmuş olma ihtimali bence çok yüksek. Yazık etmiş. Bahsi geçen şarkıyı

  5. peşinSatan says:

    Şüphesiz ki metal müzik tarihinin gelmiş geçmiş en antipatik, kibirli soytarısı. Gün geçtikçe daha da katlanılamaz bir karaktere bürünüyor. Sana prim verenin de seni sanatçı yerine koyup ödül verecek olanın da bir tarafına döşemek lazım. Yaşlanınca yatalak bir alzheimer olursun kanımca.
    Hasan Cihat Örter’in USA şubesi seni…

  6. deadhouse says:

    Bu adam yakında en-el hakk da der.

  7. doosrock says:

    çükü kalkmıyo galiba, diline vuruyoşaksjnşaskn :D

  8. Peste Noire says:

    Ölene kadar egoistliği gitmiycek bu herifin.

  9. northern says:

    lars ve james bu günleri görmüş demek ki. lars da denyo ama sınırlar içinde bi denyo. bu dave tam sakat.

  10. Raddor says:

    hahah özlemişim Dave Mustaine’in bu hallerini :) Bu adamdan kimseye zarar gelmez lan. Jim Carrey’nin Liar Liar filmini getiriyor aklıma. Ne düşünüyorsa hemen söylemek zorundaymış gibi bir hali var hep. Zaten giriş cümlesi “As crazy as I am..”. Kendi de farkında aslında saçmaladığının ama n’apsın tutamıyor adam. Komşuları Mustaine ailesini akşam yemeğine davet etse ve “Deyiv Bey yemeklerim nasıl olmuş, beğendiniz mi?” diye sorsa; “Çok afedersiniz, bunun kulağa yanlış geldiğini biliyorum ama çorba tarrak gibi olmuş.” diyecek seviyede.

  11. Lefthandpath says:

    o zaman grubun ismini Dave Mustaine and the Others olarak değiştirmesi uyugun olur. O’yu da küçük yazarda kendini daha iyi hissedecektir.

    puhahahaha

    @Lefthandpath, bu afam da adnan oktara döndü iyice yeminlen :)

  12. deatheist says:

    dirk ve kiko pamuk gibi adamlar yazık vallahi bakalım daha ne kadar dayanacaklar bu denyoya

  13. darknight says:

    Az bile yapıyor :P

    Nox

    @darknight, Bu kadar malı bulmuşken bence de az bile yapıyor.

    müziğin ilhan cavcav’ı.

  14. hehe says:

    harbi efsane gitarist doğruya doğru ama bu onun gerçek bir şerefsiz evladı olduğu gerçeğini değiştirmiyor

  15. #Daveemekliolonurluyasa

  16. Salata says:

    Grubun adı Dave Mustaine ve Saz Arkadaşları olsun.

  17. CİNSEL says:

    Dave Mustaine ve geçiciler

  18. Tompa says:

    Ya bi sus be adam : )

  19. 33 yaşındayım says:

    hastasıyız

  20. Hasan says:

    Ebene atlayayım dave

  21. Chaosophia says:

    Bu adam öldüğü gün bütün o bencilliği, egosu, hırsı artık ne derseniz isimlerine… Bütün o şeyler Dave son nefesini verdiğinde onun vücudundan ayrılıp doğaüstü, alevler saçan değişik bir varlık olarak biz ölümlülerin arasında dolaşacak. Dolaşmakla da kalmayacak boş boş konuşacak.

  22. Emre says:

    mustaine’e dair bu tip haberler şaşırtmasa da kaynak belirtmek daha sağlıklı olurdu. twitter’da mı dedi, bir röportajda mı dedi? mizahi bir tonda mı, yoksa akışında yolunu bulacak bir dozda mı söyledi? bunlar da önemli ve fakat bu tip haber paylaşımlarında kaynağın en azından değinilerek belirtilmesinde fayda olacağını düşünüyorum. selamlar.

  23. melodic death metal says:

    muzik kariyeri açısından başarılı olabilir ama keşke karakter açısından da bir duruşu ve onurlu bir adam olsaydı ama bu satten sonrada fazla bir şey beklememek lazım omarım kişiliğini muziğinede aktarmaz yoksa bundan sonra megadeth olarak değilde dave mustaine olarak devam eder kariyerine

  24. Gazapkulu says:

    Bu ödülü şimdiye kadar en az üç kere almamız gerekiyordu falan dese %100 hak verirdim.
    Ancak bu açıklamanın savunulacak hiçbir yanı yok.Valla artık grubun adını “Dave the Band” olarak değiştirmenin vakti gelmiş ne diyelim.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.