# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
Dave Mustaine bugüne dek MEGADETH’te çalan tüm gitaristleri en iyiden en kötüye sıraladı
12.07.2017

Ahahaha.

Dave Mustaine inanılmaz bir insan olmayı sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde MEGADETH’in bu sene başında aldığı Grammy Ödülü’nün MEGADETH’e değil de kendisine verilmesi gerektiğini söyleyen Mustaine’in Nisan sonunda attığı bir tweet haber konusu oldu. Mustaine tweet’te bugüne dek MEGADETH kadrosunda yer alan tüm gitaristleri en iyiden en kötüye şeklinde sıralıyor.

1. Kiko Loureiro
2. Marty Friedman
3. Glen Drover
4. Chris Poland
5. Al Pitrelli
6. Mike Albert
7. Chris Broderick
8. Jeff Young

 

Listedeki isimlerden Mike Albert’ın hiçbir MEGADETH albümünde yer almadığını ve sadece 1985′te bir süreliğine Chris Poland’ın yerine konserlerde çaldığını hatırlatıyor, dolayısıyla da Mustaine’in böyle bir ismi grubun 3 stüdyo albümünde, 2 konser albümünde, bir de Big Four DVD’sinde yer alan Chris Broderick’in önüne koymuş olmasına dikkat çekerek, Broderick’in ayrılık sürecinde Mustaine’i baya bir kızdırdığı sonucunu çıkarıyoruz.

Her ne olursa olsun, çok ama çok acayip bir insansın Dave… Öyle böyle değilsin.

  Yorum alanı

“Dave Mustaine bugüne dek MEGADETH’te çalan tüm gitaristleri en iyiden en kötüye sıraladı” yazısına 27 yorum var

  1. Bloodshot says:

    Denyo

  2. İlker says:

    Glen Drover’ın 3. sırada olması da bir o kadar komik.

  3. 33 yaşındayım says:

    hastasıyız

  4. Gariban says:

    Marty nin 1. Sırada Olmamasi ve chris poland in 4. Sırada olması Dave’in andropoza girmiş olma ihtimalini akla getiriyor

  5. doosrock says:

    ayıp olmasın diye kiko’yu 1. yapmış.
    onun da gönlünden friedman geçiyor.

    biliyorum dave.
    sen de istiyorsun.
    nazlanma kızıl yarim,
    al marty’yi, sevenler kavuşsun!

    aprilethereal

    Hadi Kiko’ya ayıp olmasın diye 1. dedin. Broderick’le de sorun yaşadın diyelim. Ama Glen Drover 3. sırada olması ne alaka reis?

    hen

    @aprilethereal, çünkü glen’le sorun yaşamadı.

    https://www.youtube.com/watch?v=u_FwV2Oc3Bc

  6. ismail vilehand says:

    ulan yemin ediyorum kahkaha attım hahahahaha. müziğini hiç sevmiyorum ama bomba adamsın Dave.

    Gazapkulu

    @ismail vilehand, Peace Sells But Who’s Buying
    Rust in Peace
    Countdownd to Extinction
    Youthanasia
    Hani bütün kariyerlerini bir kenara koyuyorum.
    Şu dört albüm nasıl sevilmez?
    Neyse,zevkler ve renkler diyelim.

    ismail vilehand

    @Gazapkulu, öyle dediğime bakma, Peace Sells’i ve Rust in Peace’i baştan sona ağzımla dını nını diye çalarım. sadece yaklaşık 10-15 senedir açıp bir Megadeth albümünü baştan sona dinlemedim. Dave’in vokalini aşırı sevmiyorum, yoksa 10 numara gitarist.

    Osman Gümüş

    @Gazapkulu, ben de üç beş parçasını dinlemiştim çok eskiden, adamın sıfatından mıdır nedir hayatımda bi daha dinlemeyeceğim tek grup.

  7. ELTHUAD BRONGAK says:

    Chris Broderick 7. sırada mı :D

    Chris’in şu anda dünyada cebinden çıkartamayacağı gitarist yok…

    Bahadır

    @ELTHUAD BRONGAK, var. sonny landreth. sıkar biraz.

  8. günhan says:

    Adam resmen huysuz ihtiyar. Tam Eski Datça kafalarını yaşıyor.

  9. deatheist says:

    bu ne yawho çıldırıcam hahahahsdaasd lan o değilde chris gruba dahil olduğu zamanlar güya o zamana kadar ki en iyi megadeth gitaristiydi ne oldu da sondan bir öne düştü. beyimizin kızgınlığı taze demek ki hala hahah

    circleperspective

    @deatheist, hep aynısını yapıyor, her yeni gitaristler aldıgında onu calıstıgı en ıyı kısı veya gordugu en ıyı gıtarıst ılan edıyor. daha sonra gıdınce bır sonrakını lıste bası edıyor. mustaıne’ e grammy yaramadı, zaten bos bogaz ıyıce acıldı su aralar.

  10. Burak says:

    Hadi ilk 2′yi anladık da Al Pitrelli’nin 5. olması nedir?

  11. hf says:

    trollük yapıyorsa hiç komik değil.

  12. Karizmatik Serkannn says:

    Adam haklı arkadaşlar, arada torpil geçmiş olabilir ki doğal bunu yapması, öbür türlü Marty en iyi ama ne yapalım amk elimizde bu var olur. Diğer gitaristlere de kötü dememiş.

  13. deadhouse says:

    Çocukluğuna inmek lazım.

  14. iyi kötü demiyor ki, favori diyor. broderick daha iyi olabilir ama demek ki dave reisin adamı değil

  15. Chaosophia says:

    Adam oraya ”sırasıyla en sevdiğim gitaristler” yazmış, bugüne bugün Megadeth’de çalan gitaristleri iyiden kötüye, baştan sona sıralıyorum bakın yazmamış ki ben anlamadım. Bir önceki Dave konulu habere güldüm eğlendim de yani… Yazmış olduğu tüm isimler daha önce Megadeth’de çaldığı için mi bu sonucu çıkardınız attığı tweet’den? Bu adamın dengesiz olduğunu hepimiz gördük bugüne kadar ve bu yüzden ortada bir kanıt olmadıkça olmadıkça onun sözlerini yargılamayı saçma buluyorum. Adamın ne yapacağı belli değil ki.

  16. seyyarkestaneci says:

    Broderick i neden bu kadar tutuyonuz anlamıyorum. Tamam mekanik olarak çok iyi olabilir ama Megadeth seven kitle ne zaman çok teknik oo notalar fırlıyo sağdan soldan diye Megadeth dinledi? Ki şahsımca Broderick in sound’u da bok gibidir tuşesinin sound’unu da sevmem çok dik çalıyor şerefsiz. Tabi bunlar zevkler renkler meselesi ama iyi gitarist dediğin adam yazacak kişilik oluşturacak. Broderick ne zaman bişey yazdı da oo çok güzel amma da Broderick lan şu solo şu şarkı dedik? Evet teknik anlamda dokunulamaz ulaşılamaz bi adama sallıyorum ama çok vurmayın fikrimizi belirtiyoruz. :D

  17. nondead says:

    Marty Friedman varken neyin listesi yahu iyice zıvanadan çıkmış gerçi yorumlara bakınca zıvanadan çıkan tek MegadavE değil

  18. stromer says:

    abi adam en iyiden en kötüye sıralamıyor ki. benim favorim diyor. hani kiko’yu gözünün üstünde kaşı var diye seviyor da olabilir. ayni şekilde chris broderick’i de gitaristliğiyle tamamen alakasız sebeplerden daha az seviyor olabilir. ki bu tweet’i de durup dururken atmıyor, @jaydalvarez diye bir fan “kiko marty’den beri gelenlerin en iyisi” diye bir tweet atmış, ona cevap veriyor. hani denyoluk bunun neresinde ben pek anlayamıyorum. ki bu tweet 28 nisan’dan kalma, hani grammy ile ilgili açıklamalardan baya önce.
    aynı şekilde grammy ile ilgili açıklamasında da neden megadeth’e verildi, bana verilmeliydi demiyor ki adam. ulan megadeth aldı ama ben kendi adımla alsam çok daha iyi olurdu diyor. e der tabii. direkt kendi ismiyle alsa cidden daha iyi olmaz mı? böyle düşünmek denyoluk mu? ki son cümlesi de “i guess you’ve got to keep the fire burning”. yani içinizdeki ateşi canlı tutmanız lazım. yani sürekli kendinize yeni hedefler koymanız lazım. bu şekilde bakınca da helal olsun herife, 55 yaşına geldi hala kendini motive edecek yeni hedeflerin peşinde demez mi insan?
    hani dave mustaine’i günahım kadar sevmem, denyonun önde gidenidir, ama nedense o söz konusu olunca akit gazeteciliği yapılıyor bu sitede. sırf bu yüzden sempati beslemeye başladım adama.

  19. jasonBecker says:

    Chris Poland Glen Drover’ın gerisinde kalmış tuhaf.Tam bir troll listesi.

  20. Mustaineisgod says:

    Glen drover dallamasına diyecek söz bulamıyorum, berbat çalıyor. Broderick konusunda haklı, al pitrelli’nin sadece 1 albümde yazdığı sololar duygusal ve melodik olarak broderick’i katlar. Mike Albert ne alaka, Kerry king’i de koysandın bari. Neyse Dave seviyorum seni, sen bitanesin.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.