# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
IN FLAMES’ten yeni video
15.06.2017

Save Me.

IN FLAMES son albümü “Battles“dan “Save Me”nin videosunu yayınladı.

“Here Until Forever”ın animasyon videosu da aşağıda.

Aynı şarkı için bir de şarkı sözü videosu var.

Hatırlanacağı üzere IN FLAMES basçısı Peter Iwers Kasım ayı sonunda gruptan ayrıldığını açıklamıştı. Iwers grupla ABD turnesinde çaldıktan sonra IN FLAMES’ten ayrılıp başka hedeflere yöneleceğini belirtmişti. Bu hedeflerden biri de, Iwers’in eski IN FLAMES gitaristi Jesper Strömblad’la kurduğu ve önümüzdeki sene açıklanacak yeni grup.

“Save Me” de şu şekilde.

“Through My Eyes” da şöyle.

“The Truth”un videosu da aşağıda.

“The End” videosu da şöyle.

Grup yeni davulcusunu da açıkladı.

Daha önce RED, VAMPS, STARSET, ISLANDER gibi gruplarda çalan Joe Rickard, gruba 20 yıl katkıda bulunan Daniel Svensson’un yerine IN FLAMES’e katılan isim oldu.

“Battles”ın kapağı da şöyle.

Albüm 11 Kasım’da raflarda. İşte “The End”in şarkı sözü videosu.

Bu da “The Truth”.

Albüme dair yayınlanan videolar da şöyle.

Grup yeni DVD’si “Sounds From the Heart of Gothenburg“un ilk tadımlığını da bir süre önce yayınladı.

Kapak da şöyle:

Trailer da var.

DVD’den “Only For the Weak” performansı da şöyle.

  Yorum alanı

“IN FLAMES’ten yeni video” yazısına 67 yorum var

  1. Ömer Kuş says:

    Sonunda be. Umudu kesmeye baslamistim artik. Bakalim bi de kendimi görebilirsem bu DVD’de super olur asdf.

  2. Sample’lardan baya Come Clarity albümü tadı aldım.

    serdar91

    @Ahmet Saraçoğlu, aynı kanıdayım abi. defalarca dinledim ve uzun zaman sonra ilk kez in flames için heyecanlanabileceğimi hissetmeye başladım.

  3. deadhouse says:

    İn Flames dinleyen kaldı mı ya

  4. Kamil says:

    Ben baya baya beğendim.

  5. Wildchild says:

    Oha teaser çok iyi ya. Umarım albüm de böyle olur.

  6. Swedish says:

    Herşeye alıştım ama Anders in şu haldeki brutaline alışamadım.Keşke albümün tamamında clean atsa.Brutali başka birisi yapsa olmaz mıydı?

  7. Cattle Bilmemne says:

    Yarak gibi olmuş çünkü The Jester Race’in aynısını yapmamışlar. Anders iğrenç Jesper süper.

    Jotun

    @Cattle Bilmemne, sarcasm is strong with this one

  8. Barış says:

    Valla çok değişik bir üçlü olmuş umarım güzel geçer turne

  9. ÖNCÜL says:

    Böyle umutlandırıp mal gibi bırakmayın lütfen.

  10. burak35 says:

    hmm in flames ve yeni albüm. bi merak uyandırdı yav bekleyeceğim merakla ^_^

  11. NewWorld says:

    Bu adamların tarzlarını, kendi hayatlarında’da takıldıkları stili seviyorum. Siren Charms’ta çoğu kişinin eleştirilerine maruz kalsalarda oda iyi bi albümdü. Gelecek olan albümde iyi olacak diye düşünüyorum.

  12. den4x says:

    Hatta Everytinhg’s Gone şarkısını da yayınladılar DVDden. Anders’den yine boxer show var İŞTE GERÇEK,ÖZLEDİĞİMİZ IN FLAMES

    den4x

    @den4x, intro orgazm,ilk bir buçuk dakika çok güzel devamı vasat ama tabi ki aşırı sevdim haha. Bazı geçişleri sıkıntılı ve şarkıda bonus track havası var,albümün kalanı bu tempoda olmaz diye düşünüyorum,umarım. Kolaylıkla dinlenebilir metal şarkı yapmak en büyük marifeti adamların.
    Everything yazamamama da for

  13. Stand Ablaze says:

    Yeni albümü inanılmaz bir merakla bekliyorum. Come Clarity çizgisine geri dönerlerse daha bir hoş olur, gerçi ben her hallerini seviyorum.

  14. P L A G U E says:

    Yarrrak gibi olmuş afedersin…

  15. Kamil says:

    In Flames’in her albümünü seviyorum; bazısını çok, bazısını az, bazısını daha da az.

    Artık In Flames’i alternatif rock grubu (ya da artık her ne olarak görüyorsanız) olarak kabul edip öyle bakmak lazım bence.

    Şarkı son 3 albümün karışımı gibi olmuş. Gitarlar çoğunlukla Sense of a Purpose’ı ve kalan kısımlar da son 2 albümü andırıyor. Çocuk korosu şeysi de güzel olmuş bence.

    Şarkı gayet dinlenebilir olmuş. Ben oldukça beğendim. Albümün genel havası böyle olacaksa ben umutluyum. Eski In Flames romantizmini bir kenara bırakıp bakılacak olursa bence güzel.

  16. Ouz says:

    “Bizim eskilerimizi seviyorsanız yenilerimize zinhar bulaşmayın” demişler bir kez daha.

  17. Ugur says:

    “The End” güzel.
    “The Truth” -özellikle nakaratı- muhteşem.

    Yıl olmuş 2000+16 artık şu eski yeni muhabbettini bıraksanız diyorum.

  18. Wildchild says:

    Dinleme kardeşim zorlayan yok. Aç Clayman, Colony takıl bak keyfine. Kimse sana bu yeni şarkıları sevmek zorundasın demedi değil mi? Ben çok sevdim mesela evet yeni In Flames’i eskisi kadar sevebiliyorum ve böyle binlerce IF fanı var.

    Ouz

    @Wildchild, Sözün banaysa ona göre yanıt vereyim, değilse yine ona göre yanıt vereyim.

    NewWorld

    @Ouz, Şurda haber altına bile bu tarz açıklamalar yazıyorsunuz ya ! Sizlere selda baycan dan Yuh şarkısını yollama isteğim geliyor..
    Eleman doğru söylüyor ! yen şarkıları sevmeyen clayman dinlesin..
    Ayrıca Şarkılar Taş gibi..

    Ouz

    @NewWorld, Pardon, ne tarz açıklamalar yazıyorum? Kimseye küfür ettiğim yok hakaret ettiğim yok. “Yuh” şarkısını hak edecek hırsızlığım dolandırıcılığım da yok çok şükür, sanırım senin kafan biraz karışık ya da istek yaptığın şarkının sözlerini pek bilmiyorsun.

    Eleman yalan söylüyor demedim yazdığımı okursan, ‘Sözün banaysa ona göre yanıt vereyim, değilse yine ona göre yanıt vereyim.’ dedim.

    Wildchild

    @Ouz, Sözüm sana ya da x bireye değil yani genel bi’ kanıya. Sana olsaydı alıntılardım. O albümler orada duruyor dileyen açabilir adamlar sürekli aynı yönde gidecekler diye bi’ kaide yok öyle bi’ istekleri de yok. Bu muhabbet ta Come Clarity’den beri var ortada, ve gitgide can sıkıcı bir hal alıyor. Yani fikrini sunmakta özgürsün yine de tabii ama hoş durmuyor artık.

    deadhouse

    @NewWorld, @Wildchild, Neden bu kadar tahammülsüzsünüz ya? Suç mu İn Flames’in müziğini eleştirmek. Yıl 2016 olmuş denmiş bir de. 2016 olunca eleştirilemiyor mu? Bana göre de her haberin altına ”bu grubu eleştirmeyin artık” tarzı yorumlar gelmesi can sıkıcı. Ama müdahele etmiyorum.

    Tahammül sahibi olmalıyız diye düşünüyorum. İsteyen istediği grubu eleştirebilir.

    Nox

    @deadhouse, +1

    Göte göt demek de suç oldu artık. Olmamış kardeşim işte bu nedir? The truth’un girişi komedi. Uyduruk pop şarkılarına benziyor.

    NewWorld

    @deadhouse, tahammülsüzlük değil ! Tam aksine sadece saygı gösterip ona göre değerlendiriyorum. Kimi ? Grup üyelerinin yapıtlarını. Yorum yapmak isteyen istediğini yazar , fakat ; eski şarkıları öyle yok şu albüm bundan daha güzel vs söylemler bana komik geliyor. Beğenmeme düşüncesine sahipsen detaylı yaz ve eleştirin. 2 satır yazıp eskiler yeniler diye ayırmak saçma, detay yaparsan belki insanlarda ona göre yorum katabilir. Aksi halde ergen tarzı kapak yorumlar basit ve ucuz ! Yaş olmuş 32 bu tarz bi alıntıyada karşılık vermek istemem fakat saygım var. Laf dalışına girmeyeceğim. Hadi , Sevmeyen dinlemesin !

    Ugur

    @deadhouse, Bu tarz tartışmalara artık girmemeyi tercih ediyorum fakat direk benim söylediğimi alıntıladığın için cevap hakkımı kullanayım dedim.

    Reroute to Remain in çıkış tarihi 2002 yanlış hatırlamıyorsam.14 senedir aynı şeyler konuşuluyor.14 senedir aynı grubu, aynı konudan dolayı eleştirmekten bıkılmadı.Eleştirilir elbette, ben de Rusted Nails i ilk duyduğumda bu ne lan demiştim; fakat yarrak gibi olmuş demek, popçu oldular yea tepkisi vermek -bana göre- çocukça bir trollük aktivitesidir.He yok 14 senedir yeni bir Whoracle bekleniliyorsa bu kadar naif olmamınızı tavsiye ederim.

    Göte göt denir de 14 senedir bu göte zaten göt deniyor sizin söylediklerinizde yeni birşey yok.

    deadhouse

    @Ugur, Büyük ihtimalle kimse Whoracle tipi bir albüm beklemiyor ve herkes de In Flames’i 2002′den önce ve sonra olarak değerlendirmiyor. (temel ayrım bu olabilir) Mesela ben en az bir 4′e ayırıyorum. 2014 öncesi In Flames bile var bana göre.

    Ama cidden In Flames’in ilk 4 albüm ayarında bir müzik yapma ihtimali olduğunu düşünenlerin var olduğunu sanmıyorum. Sadece siteminiz bu yaklaşımıysa evet bence de gereksiz ve oldukça hayalci bir istek.

    Wildchild

    @deadhouse, Burada sıkıntı şu In Flames’in yeni albümlerini beğenmeyebilirsin, bence kötü de diyebilirsin buna kimsenin itirazı olamaz, tamam ama pop yapıyorlar artık deme ya yıl 2016 bak 2002 arada 14 sene var. R2R’den beri yapılan yorumlar hep aynı tarz aynı üslup insanlar bıktı bunları görmekten. In Flames dinleyen kaldı mı demiş biri evet kaldı niye kalmasın? Şu site açıldı açılalı In Flames hakkında yapılan yorumlar belli algıdaki insanlar tarafından tamamen aynı. Aralıksız 3 albümdür ” Bu grup benim için bitti popçu bunlar artık böhöhöh ” yorumları geliyor e kardeşim bittiyse dinleme niye zorluyorsun yani boşuna goygoy yapacağına dinlememek ya da eski albümleri dinlemek senin için daha sağlıklı olmaz mı diyoruz sadece. Biz seviyoruz ve dinliyoruz ona göre yorumlarız albümleri.

    saklanan saman

    @Wildchild, ay çok güzel ya.

    “bir zamanlar da Whoracle dinlerdik abi efsane zamanlardı neyse açsana bi Kadebostany” falan derken pasifagresif’e baktım ve hala ortamlarda in flames – opeth tartışıldığını gördüm.

    Pazarda kaybettiğim annemi bulmuş gibi sevindim.

  19. ÖNCÜL says:

    İki şarkının da gideri var. Son albümden daha iyi olur umarım.

  20. Cattle Bilmemne says:

    Yorumları çay eşliğinde okumayı seviyorum. Penny Dreadful’dan bile daha dramatik tartışmalar var.

    NewWorld

    @Cattle Bilmemne, Hahaha Eva Green’ hangimiz ?

    Cattle Bilmemne

    @NewWorld, Pentagram avatarlı bir kardeşimiz vardı, o Eva Green. Sen Sör Malcolm’sun.

  21. burak35 says:

    yayınladıkları parça güzel olmuş ben beğendim

  22. Carolus rexx says:

    Her ne kadar tadimliklari çekici gelse de ben bu işin bir yaniltma olduğunu düşünüyordum ve the truth bunu kanıtladı.

    Şarkının başı ne öyle arkadaşlar? Yani aranilan sey bu soundsa in flames albümü falan beklemeye gerek yok. Bu sound adana’da sıradan bir düğünde gelin ve Damat dansindan sonra çalınan bir şey birkaç düğün videosu izlemeniz yeterli. Anders ve arkadaşları da sanırım youtube’da böyle bir videoya denk gelip ilham aldılar diye düşünüyorum.

    Sanırım siren charms albumunde yaptığım gibi bir kere dinleyip daha sonra goliaths disarm their davids açıp “işte olay buydu bea” diyip album hiç çıkmamış gibi yasantima devam edeceğim.

  23. sacrifist says:

    Ne kadar gereksiz bir grup oldu bunlar.Tamam artık milyonlar dinliyo sizi.Ama müziğinizin içine sıçtınız.Bu nedir ya.

  24. Melkor says:

    yine bokun içinde pişmeyi ihmal etmemişler. aferin

  25. In Flames’i 17 yıldır dinleyen biri olarak, eş zamanlı olarak satın aldığım ilk IF albümü Clayman’di. Sonrasında IF hayatta en sevdiğim 2-3 gruptan biriydi ve bu yüzden de Reroute to Remain’i ilk dinleyişte yaşadığım şoku hiçbir zaman unutamam. O albümün ardından IF’nin yapacağı hiçbir şeye şaşırmam. Bu albüm, özellikle sound açısından Siren Charms gibi olmasın da, gerekirse 4-5 tane The Truth gibi şarkı olsun razıyım.

  26. den4x says:

    The Truth acayip keyfimi kaçırmıştı benim de ama yorumlardan sonra ikişer tur daha dinledim şimdiden albüme puanım 8/10. Nakaratı harbiden güzel,elektronikli björn metal şarkı sayısı 2 3 den fazla olmazsa hoş bir albüm geliyor,sene sonu listelerinde de bir numara adayı inşallah.
    En güzel haber prodüktörlerini değiştirmeleri bu albüme dair ya.

  27. Stand Ablaze says:

    Anders hala brutal vokal yapıyor, Mikael Akerfeldt gibi brutal vokale tövbe etmemiş. Anders’a söven death metalci arkadaşlar bunu da aklında bulundursun. Olaya değişik bir açıdan yaklaşmak istedim.

    Yeni 2 şarkıyı da çok beğendim. The Truth hele arka arkaya kaç kere dinledim bilmiyorum. Siren Charms, Admininde söylediği gibi sound açısından pek iyi değildi. Bu şarkılar bir önceki albümdeki şarkılara oranla çok daha beni kendine çekti.

    Melkor

    @Stand Ablaze, anders kalemtraşı hâlâ brutal vokal yapıyormuş haha. güldürdün amk

    Stand Ablaze

    @Melkor, Son çıkmış albümde When The World Explodes’da temiz vokal mi yapıyordu? Beğenip beğenmemek ayrı mesela. Sonuçta brutal yapıyor mu yapıyor.

  28. ben says:

    Yeni şarkı olmamış abi. Lars tam mal, çalamıyor. Kirk paso waha abanmış yine. Cliff’ten sonra bittiler abi.

    Oha bir dakka…Burası orası değil lan.

    Vİ AR Vİ AR. ŞAK ŞAK ŞAK… Vİ AR Vİ AR. ŞAK ŞAK ŞAK…

  29. Vinewood says:

    The end baya iyi şarkı bence, chorus kısmı biraz sırıtıyor ama olacak o kadar. The truth’da tam radyo şarkısı olmuş genel kitleye hitap ediyor ilk 3-4 dinleyişimde bu intro ne türkçe pop gibi demiştim ama sonraki dinleyişlerimde asıl kitlenin core fanlar değil genel kitle olduğunu çaktım, tabi bu şarkıyı ilk single’a koymaları doğru bir kararmı bilemedim ama the truth’un chorus kısmı baya sağlam. Albüm’ün kalanı the end kafasında olursa baya iyi bir albüm çıkar ortaya bence

  30. ÖNCÜL says:

    Come Clarity’den sonra çıkan albümleri R2R kadar bile beğenmeyen biri olarak kaç gündür “We re, we are, we are” diye dolanıp duruyorum. Tek şarkılık bir heves olmaz umarım.

  31. den4x says:

    Davulcu Avenged Sevenfold’dan fırlamış gibi,prodüktör zaten ünlü rock gruplarından,klip desen Call of Duty virali,şarkılar falan of artık daha fazla davayı satmayın yeter bittik.

  32. thingol says:

    the truth sik gibi afedersiniz

  33. Stand Ablaze says:

    Saçma sapan savaş oyunlu kliplerini beğenmedim, tamamını izlemeye katlanamadım.

  34. den4x says:

    Siren charms’dan daha eli yüzü düzgün bir albüm olacak gibi duruyor,yeni şarkı da iyi gayet. Yalnız Björn’ü soloya girişlerinden tanıyabiliyorsun artık,ilk notadan aha Björn solosu :) Tabi bu şarkıda solo olmasa daha iyi olurmuş.

  35. Vinewood says:

    Mixing çok kötü geldi bana, umarım çıkışa kadar tekrar düzenlerler şarkıyı gitarlar nerdeyse duyulmuyor bateri ve bass çok ön planda. Mixing düzgün olsa güzel şarkı Come clarity havası var

  36. NewWorld says:

    The end / Truth ve Through my eyes şimdiye kadar ki notum 10 üzerinde 5.5
    ben bu albümlerinden 1-2 tane playlistlerden eksilmeyecek şarkı bekliyorum.

  37. nostrum says:

    Bu kadar kötü mix yapmayı enrden öğrendiler acaba

  38. BelGarath says:

    Haberi baltalamak gibi olmasın ama knotfestte kimler varmış gibi bakınırken crossfaith diye bir grup gördüm.

    Hiç anlamadığım ve sevmediğim bir tür ama beğendim sanki…

    https://www.youtube.com/watch?v=Xz-X6eXxkV8

    (tabi benim için yeni bilen bilir belki)

  39. 77QX says:

    Ne In Flames kaldı ne MeloDeath (AtH hariç tabii) kaldı bende ama sadece şunu söylemek için uğradım. Zamanında çok küfür ettim ağıt yaktım ama şimdi bu adamları takdir edebilecek müzikal olgunluğa eriştim. Aynı çizgide ilerleyip çağa sıkıcı bir kolaj olmaktansa adamlar progresif olmayı seçip sound imzalarını değiştirdiler bu kadar riskli bir şeyi korkmadan ve piyasa dahil dinleyiciyi de siklemeden yaptılar yıllar sonra wp aq. Burada ki bütün sözler kızıma söylüyorum ama gelin anla mevzusu üzere DT’ye ithaf edilmiştir.

  40. Kamil says:

    In Flames yakında Anders ve Saz Arkadaşları olacak

  41. Coca-Cola Zero says:

    In Flames, Anders ve Björn demektir. Bu ikisinden biri ayrılırsa (Tanrı göstermesin) In Flames biter.

    Diğer elemanlar değişim halinde olabilir onlar umurumda değil açıkçası.

  42. Ugur says:

    Soilwork’te de bir Björn ile Sven kalmıştı eski kadrodan.Normaldir.Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi Anders giderse işte o zaman geçmiş olsun.

  43. Vinewood says:

    Anders ve Björn zaten asıl yazan adamlar kalanları değişebilir çok sıkıntı olmaz ancak buradaki asıl olay Jesper ile birlikte olacağı grup.

  44. Ghuleh says:

    In Flames jesper demektir in flames 10 sene can çekişip 2010 yılında bitmiştir

  45. immortal says:

    Anca bebe şarkıları yazın amk

  46. The End ve Truth çok güzel bence. Klip işi de hoş olmuş, oyun oynar gibi. Neden bu kadar bok atılmış anlamış değilim.

  47. den4x says:

    bu şarkıyı çocuğu için yazdığını düşününce “we will always be part of history” lafı interstellardaki “Once you’re a parent, you’re the ghost of your children’s future” lafını hatırlattı.
    in flames’i de albümü de seviyorum ama dinleme isteği hiç uyandırmaması biraz üzücüydü açıkçası, sebebini de bugün anladım problem grupta değil de benim beklentimde. sanatsallı duygusallı şeyler hiç çekmiyor şu zamanlarda, patır kütür yarmalı şarkılar dinlemek istiyorum sadece şu ortamda bir şekilde biriken öfkeyi akıtmak için

  48. Alper. says:

    Save Me’nin sıkıcı ve anlamsız klibi nerede, Dark Tranquillity’nin Forward Momentum’a çektiği sanatsal klip nerede… In Flames’in müziğindeki değişime alıştığımı düşünüyorum ama klip, albüm kapağı ve şarkı sözleri gibi ayrıntılardaki belirgin kalitesizliği bir türlü kabullenemiyorum.

  49. cem alpay says:

    in flames ve opeth neden hala dağılmıyor. o kadar sıkıcı müzik yapıyorlar ki.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.