# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
SCALE THE SUMMIT’ten bir yeni şarkı daha
05.05.2017

Loomis’li.

Enstrümantal progresif metal grubu SCALE THE SUMMIT’te basçı Mark Mitchell ve davulcu J.C. Bryant, farklı kariyer planları olduğu gerekçesiyle geçtiğimiz Ekim sonunda gruptan ayrılmışlardı. SCALE THE SUMMIT’in kurucusu ve beyni Chris Letchford, ayrılan elemanlara iyi şanslar dilemiş ve grubun aynı hızda devam edeceğini söylemişti. Letchford yeni SCALE THE SUMMIT albümünün çalışmalarının sürdüğünü de eklemişti. İşte şimdi albüme dair somut haberler var. Albümün adı “In A World Of Fear” ve 19 Mayıs’ta piyasada olacak.

Albümde konuk olacak isimler de var. Bunlar arasında Jeff Loomis (ARCH ENEMY), Per Nilsson (SCAR SYMMETRY), Scott Carstairs (FALLUJAH) ve John Browne (MONUMENTS) var. İşte Loomis’li ve James Ivanyi’li “Cosmic Crown”.

Bu da “Royal Orphan”.

Bu da “Astral Kids”.

Bu da trailer.

Buda.

  Yorum alanı

“SCALE THE SUMMIT’ten bir yeni şarkı daha” yazısına 5 yorum var

  1. Ouz says:

    Grubun çıkardığı albümlerden belliydi bir haltlar olacağı. Şarkılarındaki eski karamsar havayı dağıtıp biraz fazla pozitif olmuşlardı son iki albümde.

    Davulcuyu bilmem de basçının şarkılar üzerindeki etkisi inanılmaz güçlüydü, umarım aynı kalibrede birileri bulabilirler. Beri yandan, ayrılan iki arkadaşın yeni işlerini de kovalamak lazım bundan sonra.

  2. furkan_sensoy says:

    Pasifagresif’in grup ayrılıklarında klasikleşen, fotoğrafta ayrılan üyelerin üstüne kırmızı kalemle çarpı çekme neden bu sefer kullanılmamış acaba?

    Ahmet Saraçoğlu

    @furkan_sensoy, haberi telefondan girdiğim için yapamadım ama aslında fotoğraftaki bir diğer eleman daha önceden çıktığından, grubu kuran esas elemanın fotoğrafıyla değiştirdim. Davulcu belli oldu, yeni kadro yakında açıklanacakmış.

  3. Ouz says:

    Kick tonu bana rahatsız edici geldi, onun haricinde albüm için beklemekte fayda var tadında bir şarkı Astral Kids. Bakalım albümün geneli nasıl olacak…

  4. Aaron says:

    John Browne son zamanlarda dinlediğim en yaratıcı melodileri -bu şekilde mi tabir edilir bilmiyorum- yazan adam. Özellikle solo albümü Yetzer Hara efso!

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.