# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
KRISIUN Bangladeş’te tutuklandı
11.05.2017

“Vize mize sallamadılar.”

Dünya turnesindeki Brezilyalı death metal grubu KRISIUN, Bangladeş’teki Hazrat Shahjalal Uluslararası Havaalanı’na indikten sonra valizlerini beklediği sırada gelen polisler tarafından tutuklanmış ve Bangladeş vizesi taşıyan pasaportlarına da el konmuş.

Grubun konuyla ilgili açıklaması şöyle:

“Bir konser vermek üzere Bangladeş’e geldik ancak ne yazık ki yetkililer bunu iptal etmeye karar verdiler. Bu organizatörün suçu değil, kimsenin suçu değil, konseri iptal etme kararı yerel otoriteler tarafından verildi. Konserin tüm biletleri satılmıştı, buradaki herkese destekleri için teşekkür ediyoruz. Günün birinde geri döneceğiz!”

KRISIUN’la birlikte turlayan NERVOCHAOS’un konuya dair açıklaması da şöyle.

“Dakka’daki Hazrat Shahjalal Uluslararası Havaalanı’na iner inmez güvenlik yetkilileri yanımıza geldi ve bagajlarımızı aradı. Aşırı derecede muhafazakâr bir ülkedeydik ve hiçbir açıklama olmadan pasaportlarımıza el kondu. Konser iptal edildi ve Brezilya’dan aldığımız Bangladeş vizeleri de tümüyle yok sayıldı. Dakka’daki Brezilya konsolosu Maximiliano Arienzo’ya ve diğer konsolosluk çalışanlarına çok teşekkür ediyoruz. Tutukluluğumuz sona erdi ve turneye Japonya ve Güney Kore ile devam edeceğiz. Bu olaylardan dolayı Moğolistan, Çin, Vietnam ve Malezya konserlerimiz iptal oldu. Bu talihsiz durumdan dolayı, sıkıntı verdiğimiz herkesten özür diliyoruz, umarız yakın zamanda tekrar buraya döneriz. Teşekkürler.”

  Yorum alanı

“KRISIUN Bangladeş’te tutuklandı” yazısına 2 yorum var

  1. PesteNoire says:

    Yıl 2017 ve halen yaptığın müzik yüzünden tutuklanabiliyorsun …
    Aynı şeyi Nergal de yaşamıştı.

  2. Ouz says:

    Şaşırmak istiyorum, şaşıramıyorum. Organizatörler hiç mi tahmin edememişler böyle bir şeyin olacağını, hakikaten ilginç.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.