# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
FIT FOR AN AUTOPSY’den 3 gitar playthrough videosu
08.04.2017

Heads Will Hang, Iron Moon, Black Mammoth.

Bir önceki albümü “Absolute Hope Absolute Hell“i 2015′te çıkaran FIT FOR AN AUTOPSY yeni albümü “The Great Collapse“i de 17 Mart’ta çıkardı.

1. Hydra
2. Heads Will Hang
3. Black Mammoth
4. Terraform
5. Iron Moon
6. When The Bulbs Burn Out
7. Too Late
8. Empty Still
9. Spiral

“Black Mammoth” klibi şöyle.

“Heads Will Hang” adlı şarkının klibi de yayınlandı.

Bunlar da gitar playthrough videoları.

“Heads Will Hang”.

“Iron Moon”.

“Black Mammoth”.

  Yorum alanı

“FIT FOR AN AUTOPSY’den 3 gitar playthrough videosu” yazısına 12 yorum var

  1. deatheist says:

    kapak çok iyi. ama asıl merak ettiğim; acaba son albümde ki soundla mı devam edecekler yoksa farklı bir yol mu izleyeecekler? her türlü varım gerçi

  2. deatheist says:

    thy art is murder’ın son şarkısı, şimdi bi de bu şarkı.. hayat güzel yemin ederim

  3. ismail vilehand says:

    yine çok Gojira olmuş. ama baya güzel yani. kötü bişey demeye dilim varmıyo.

  4. ismail vilehand says:

    klip, şarkı sözleri, albüm kapağı, şarkının kendisi, soundun eziciliği her şey o kadar şahane ki anca bu kadar olur. Gojira’nın artık bu kadar sert müzik yapmadığı da düşünülünce benzerliğe çemkirmeye hiç gerek kalmıyor.

  5. x23 says:

    bugun albumu dinlerken icimdeki organları gozlerimin onunde kıyma makinesinden gecirislerini izler gibiydim. oyle daraldım ki icime kustum. (wtf) hellbound ta travellers sarkısında bosluguna bıraktıgım, absolute hell de ghosts in the river inda kafamı duvarlara gomdugum dunuz, naptınız siz.

  6. deadhouse says:

    Gojira’nın Tribute grubu mu bu?

  7. Gojira çakması ama haberde ki şarkıyı beğendim.

  8. ismail vilehand says:

    Evet, Gojira çakması falan aman müthiş güzel bir albüm bence. “hadi bu dünyayı kapatıp gidiyoruz, artık boku çıktı.” olayını müthiş hissettiriyor adamlar. Çok karamsar bir albüm. Öyle böyle değil.

    “insanlık yok oluyor.” temalı karışık bir soundtrack albümü yapsak, bu albümden en az iki parça kendine yer bulur. bir önceki albümden çok daha fazla sevdim ama onu dinlediğim kadar sık dinlermiyim emin değilim.

    çok büyük depresif bir albüm cidden. hani sözleri sıfır anlasanız bile besteler nakavt ediyor adamı.

  9. deatheist says:

    grupla ilk kez son iki albümlerinden birini dinleyerek tanışsaydım büyük ihtimalle ben de gojira çakması olduklarını falan düşünürdüm herhalde ama ortada beni rahatsız eden bir şey yok açıkçası. ben grubun soundunda ki gojira esinlenmesinin hem grubun kendi adına, hem de çoktan kendi kuyruğuyla beslenmeye başlamış olan deathcore adına oldukça hayırlara vesile olduğunu düşünüyorum. (çakmalık dedin mi aklıma the faceless’ın in solitude şarkısında ki extol – storms of disillusions referansı geliyor aman allah muhafaza hahahsdjjf)

    albümü bir kaç kez çevirdim ve şimdilik bir önce ki albüm kadar beni gaza getirdiğini, etkilediğini söyleyemem. yine de pişman olacağım şeyler söylememek adına biraz daha dinledikten sonra yorum yapsam daha iyi olur.

  10. ismail vilehand says:

    Empty Still büyük sıkıntı ya. öyle böyle değil. albümün başından beri süren karamsar havanın en dibe batıp patladığı an şarkının 4:15 sonrası. yankılanan vokaller falan komple camı çerçeveyi indirtir. çok acayip.

  11. Bu arada albüm grubun ilk haftasında en çok satan albümü olmuş ki bunu da hak ettiler. Önceki albüm ilk haftasında 2.700 satmış, yeni albüm 4.100′e çıkmış. Adamlar resmen deathcore’un medarıiftiharı.

    Bugüne kadar da kimsenin “deathcore’un medarıiftiharı” diye bir tabir kullandığını sanmıyorum.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.