# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
ANATHEMA’dan yeni şarkı
31.03.2017

Springfield.

ANATHEMA yeni albümü “The Optimist“i 9 Haziran’da çıkarıyor.

Albümün, ANATHEMA’nın bugüne dek çıkaracağı en karanlık, en zorlayıcı ve en beklenmedik müziklerden bazılarını barındıracağı söylenmiş. Grup albümden “Springfield” isimli şarkıyı yayınladı. ANATHEMA bu şarkıyı OPETH’in altında çıktığı Wembley konserinde kapanış şarkısı olarak da çalmıştı.

Bu da trailer.

  Yorum alanı

“ANATHEMA’dan yeni şarkı” yazısına 11 yorum var

  1. den4x says:

    başıma bir şey gelmeyecekse anathemayı acayip seviyorum ve heyecanla bekliyorum

  2. northern says:

    anathema sevilmez mi yahu. en azından metal tarihine geçmiş iki klasik albümleri var. ayrıca her metalci ergenin hayatından bir şarkısıyla da olsa illa ki geçmiştir bence. ha daha sonra bu ergenlerin büyüyen ve her şeyi bilen üyeleri tarafından acı bir şekilde küçümsendiği de olmuş, “o karı beni niye terk etti metal” gibi etiketler yapıştırılmıştır vesaire. olsun.

    kingdom’dan tut untouchable’a kadar şarkı yazımları hep belli bir seviyenin üstünde bence anathema’nın. hatta açıp dinleyelim.

    https://www.youtube.com/watch?v=jrYRSXpIknE

  3. deusexmachina says:

    kapak şahane. en karanlık şarkılarda optimist adlı albümde yer almalıydı zaten. eski çılgın günlerinden ses ver anathema!

  4. Raddor says:

    lisedeyken hoşlandığım bi kızla mesajlaştığım sırada bir yandan da Anathema dinlemenin verdiği gazla kıza açılmışlığım var. ama neler neler yazıyorum. Anathema öyle bir moda sokuyor ki veriyor coşkuyu ben de ergen halimle iyice gaza gelip yazdıkça yazıyorum; şöyle seviyorum da böyle ölüyorum da.. kız için nehirleri durdurup, gökle yeryüzünü çarpıştırıyorum mesajlarımda. bir yanda Anathema, bir yanda hoşlandığım kız ve ben. duygularım zincirleme kimyasal tepkimeyle nükleer ebatta öyle büyük bir patlamaya yol açıyor ki ortaya çıkan enerji o dönem ülkemizdeki emo akımına, depresif sıtayla’ların ortaya çıkmasına sebep oluyor.

    neyse işte bu grubun da böyle bir anısı var bende. kız tabi ki de reddetmişti. o yüzden siz siz olun sakın hoşlandığınız kişiye anathema’yla yaklaşmayın. zaten mesajla açılmak nedir, oldu olacak dumanla söyleseymişim.

    deadhouse

    @Raddor, Anathema yanlış seçim. Anathema yolladığın zaman kadın doğası ”bu beni taşıyabilecek kadar güçlü değil” diye düşünüyor. İndie bir grup yollasaydın reddedilmezdin fksjdk

    Raddor

    @deadhouse, sahiden bu aralar kızlar indie’ye ve kore dizilerine takmış vaziyette nedense.

    deatheist

    @deadhouse, hahahahahh anathema’nın yanı sıra my dying bride ve melankolik iskandinav grupları da çok tehlikeli hocam o konuda ya. çok sevmeme rağmen en beteri de my dying bride bence. my dying bride dinlerken sevgilime yakalansam nası kotarırdım bilemiyorum skdkkfk

  5. deadhouse says:

    Güzel müzik yapıyorlar ama almayayım ben. Yeni tarzlarından hoşlanmıyorum. Progresif yöne doğru kaymaları işime gelmedi. Nerde One Last Goodbye’lar, nerde Fragile Dreams’ler…

  6. Blashyrkh says:

    Son 2 albümü pek sevemedim zorlamıştım kendimi ama ıhh. Accuk kafa şeylerle gelseler.

  7. Bende Saklı Kalsın says:

    Distant Satellites’tan sonra iyi geleceği kesin. Bu saatten sonra mucize yaratmalarını ya da eskiye dönmelerini beklemiyorum zaten. Yalnız bi ara eski elemanları toplayıp eski şarkıları da çaldıkları Resonance Tour’a çıkmışlardı(https://youtu.be/9YShd2x_NuM). Yine öyle bir şey yapıp kapsamında buralara da uğrasalar gözüm açık gitmeyecek.

  8. Özgür says:

    Albüm ortamlarda. İlk dinlemede son 10 yıldaki en kötü albümleri intibası oluştu bende. Üzülüyorum şu hâllerine de neyse, seveni de var.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.