# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
BLACK SABBATH son konserini verdi, son şarkısını çaldı ve sahnelere veda etti
06.02.2017

Bir devir kapandı.

BLACK SABBATH, Eylül 2015′te yaptığı açıklamayla 20 Ocak 2016′da başlayacak yeni turnesinin ardından sahnelere veda edeceğini açıklamıştı. Şu ana kadarki tüm BLACK SABBATH turnelerinden daha büyük bir prodüksiyona sahip olacağı söylenen turnenin ardından, grup bir daha kesinlikle tekrar sahnelere dönmeyeceğini belirtmişti…

İşte bahsi geçen o turne sona erdi ve BLACK SABBATH, metal tarihini yazdığı efsanevi kariyerini noktaladı. İşte son şarkı, son veda.

Ozzy Osbourne, 2014 yılında BLACK SABBATH’ın son bir albüm daha yayınlayacağını ifade etmişti, ancak bu konuda sonradan resmî bir açıklama yapılmadı.

Her şey için teşekkürler, olmasaydınız olmazdık.

  Yorum alanı

“BLACK SABBATH son konserini verdi, son şarkısını çaldı ve sahnelere veda etti” yazısına 9 yorum var

  1. rorschah says:

    9 yıl filan sürer turne herhalde

  2. kavrukel nalvuran says:

    tony iommi’nin sağlığı elversin de isterlerse turneyi 20 yıl sürdürsünler. bildiğim kadarıyla kanser tedavisi devam etmekte.

  3. deatheist says:

    başta her zaman ki gibi bi fake atma durumu vardır diye düşünmüştüm ama galiba sahiden bitti. insan durumun ciddiyetinin farkına varınca bi yakınını kaybetmiş gibi hissediyor. keşke yine fake atıyo olsanız.

  4. Küçük Zenci says:

    İçim burkuldu.

  5. burak35 says:

    ilk dinlediğim heavy metal grubuydu sene 2007′di ahh be içim sızladı lan …

  6. deadhouse says:

    :’(

  7. Thingol says:

    Ben bu grubu Metallica’nın bütün şarkı sözlerinin çevrildiği çok güzel bir kitapta keşfetmiştim.Sonra Metallica’dan daha çok sevdim tabi.Onlar ne yaparlarsa yapsınlar bu müziğin en güzel en kök yanı olarak kalacaklar sonsuza kadar

  8. northern says:

    bill ward ile ne yaşandıysa çok ayıp oldu gerçekten. hiç hoş olmadı. bari son konserde çalsaydı.

  9. Murat 'HISTORIAN' KARAN says:

    Bir zamanlar Blue Jean dergisinin Heavy Jean sayfalarında gördüğüm bir haberin başlığına çok gülmüştüm: KARA SABAHATTİN’İN ÇİLESİ ÖLÜNCE BİTER. Artık hem grup, hem de hayatımın gitaristi diyebileceğim Tony IOMMI amca benim için Kara Sabahattin idi. Yukarıdaki başlığı görmemin üzerinden neredeyse 30 sene geçti ve heyhat Iommi amcanın Kara Sabahattin’i sonsuzluğa uğurlayışını görmek de varmış kaderde. En büyük ukdem sahnede Iommi ve Butler amcaları görememiş olmamdır. Gerçi Dio mızıkçılık edip tası tarağı toplayıp terk-i diyar eylemeseydi, 2010′daki Sonisphere festivalinde Metallica’nın özel konuğu olarak Heaven&Hell’i seyredip her ikisini de görebilecektim ama kısmet işte. Bu konuda içimi ferahlatan iki şey ise, 2003′de Dio ile 2011′deki Ozzy Osbourne konserleriydi. Her ikisinin sesinden klasikleri dinleme şerefine eriştim, her ne kadar Iommi ve Butler olmasa da. Evet, Kara Sabahattin’in çilesi bitti beyler.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.