# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
İntiharlı SHINING’den konser albümü
01.12.2016

20. yıl turnesi.

SHINING yakında çıkacağı Avrupa turnesindeki tüm konserleri kaydedeceğini ve ilk konser albümünü 2017′de çıkaracağını açıkladı.

Turnede gruba TAAKE ve SLEGEST eşlik edecek.

  Yorum alanı

“İntiharlı SHINING’den konser albümü” yazısına 8 yorum var

  1. Monstrum In Animo says:

    bide Türkiye’ye gelin be…

  2. 77QX says:

    Shining bir ara konser de artık konser aslında Taake’in mi yoksa Shining’ mi bilmiyorum ama aynı bu konser gibi yanında eşlik ediyordu sanırım sahnede ikisi ellerinde mikrofon birden Taake mi yoksa Shining mi kulağına yaklaşarak birşey dedi sonra anında onaylandı kafa sallaması ile ve birden Taake Shinig birbirlerinin aletlerini avuçlayarak sevişmeye başladılar hatta bir diğeride elini kafasının arkasına atıp iyice bastırıyordu izleyiciler ıslıklar falan derken 5-10 saniye sonra ayrılıp dinleyicilere satanist bir bakış atarak çığlıklara başlamışlardı, videosu YouTube’da bulunabilir. Zamaında yoksa gay mi araştırdım ama muhtemelen şu kadınla değil de erkekle birlikte olmak sözde lord’a daha fazla ve ters şekilde karşı gelmektir böylelikle homoseksüellik daha satanist bir ritüel mavrası mı diye de sanırım satanizm mavrası çıkmıştı. Bu homoseksüellik ciddi anlamda meşhur kvlt bazı tarikatlarda.

    kujeste

    @77QX,
    nödtveidt ve faust’un öldürdüğü gey insanlar bu yorumu beğenmedi.

    77QX

    @kujeste, Biraz daha açabilir misin anlayamadım demek istediğini.

    TAAKE

    @77QX, hoest u tanırım.pırlanta gibi çocuktur,onu hep Kvarforth ibnesi bozdu,dikkat edersen hoest yeni sevgilis olmuş liseli kezban gibi geri geri dururken Kvarforth adeta bademcik ameliyatı yapıyor,hoest un sarhoş olmasından faydalanmış kaşar azgın kaşar

    77QX

    @TAAKE, Valla bro bana sorsan bende Hoest derim kuşkusuz bu depressive bm arabeski ile uğraşamam da ben bir ara Hoest’e röportaj da bu durumu sorduklarını hatırlıyorum izlemiştim o da eğer yanlış hatırlamıyorsam durumu satanizm mavrasına yormuştu hatta altta ki yorumları da okumuştum millet gay olmasından ziyade olayı ona yormuştu. Çünkü o derece bir sarhoşluk olduğunu düşünmüyorum konser nasıl devam edecek aq

    Küçük Zenci

    @77QX, O videoyu biliyorum insanı saniyesinde dünyadan soğutacak kalibreye sahip.

    Canımızı sıkan Hoest oldu kendisini delikanlı bilirdik. Kvarforth’a gelince kendisi yüzde 1500 oranında şov peşinde koşan biri. Gözümde Ajdar Anık’tan farkı yok. Kvarforth denen değişiği çok fazla ipleme derim.

  3. 77QX says:

    Kvarforth’i ne ipleyeceğim hayatımda dinlemem etmem bende sizin gibi ulan Taake de mi aq demiş afallamştım görünce yoksa deathly Taake adamıyız. Aq Hoest’i o kadar cool bir grup ismine sahip ki söylemesi bile ayrı bir zevk.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.