# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
NIGHTWISH vokalistinden sert SLAYER yorumu
01.12.2016

“Rezalet, inanılmaz derecede sıkıcı.”

NIGHTWISH vokalisti Floor Jansen’e sahip olduğu en metal albüm sorulmuş. Yanıt epey sert olmuş.

Genelde metal dinliyorum, bu yüzden sahip olduğum tüm albümler metal albümleri. En metaliyse SLAYER, ancak onların çok kötü bir grup olduklarını düşünüyorum. inanılmaz derecede sıkıcı. Rezalet. Görünüşe göre böyle bir açıklama yapmak pek de metal değil, ancak kişisel görüşüm böyle.

  Yorum alanı

“NIGHTWISH vokalistinden sert SLAYER yorumu” yazısına 23 yorum var

  1. P L A G U E says:

    kerry king says: eyyy Floor Jansen, sen kimsin yaaaaa???

  2. Hollandalı açık sözlülüğü… Düşüncesi ne olursa olsun, metal dünyasında başka milletten birisinin Slayer’a, Iron Maiden’a falan laf etmesi cidden sıkar, ama Hollandalı olunca ne düşünüyorlarsa aynen söylüyolar. Futbolcular falan maçtan sonra “teknik direktörümüz yanlış oynatıyor” diyo kameralara ahah.

  3. Ashroket says:

    Haksız bulunsa da garip görülecek bir şey yok bence. Ben haklı buluyorum slayerın öyle ilgi çekici şaşırtıcı bi yanı yok yıllardır aynı şey.

  4. Haberi çeşitli yerlerde paylaştık ve beklediğim gibi şimdi aşırı cinsiyetçi yorumlarla mücadele etmeye çalışıyoruz. İsteyen istediği gibi eleştirebilir ama Slayer’a laf edildi diye bir anda tecavüzcüye dönüşen barzolar da var.

  5. deatheist says:

    şu söylediklerine sinirlenebilitem vardı ama vücut hatların asuman krause’yi andırıyor. ikiniz de ata benziyorsunuz, neyini ciddiye alayım

    Elvenpath

    @deatheist, Kadının görüşüyle vücut hatlarının ne alakası var?

  6. Rağın Rol says:

    Kendi görüşürüdür tabiiki lakin rezalet yakıştırması yapmak da haddine değil kusura bakmasın.

  7. Oğul says:

    Bir jenerasyona ilham verip metal müziğin ömrüne ömür katmış işler yapan bir gruba bu kadar rahatça sallayabilmek düşünce özgürlüğü işte. Ne derse desin saygı duymak icap eder. Her ne kadar katılmayıp kendisinin bir daha hiç konuşmamasını arzuluyor olsam da. (Not: Kerry King çok büyük bir hıyardır.)

  8. Osman says:

    Attır mattır oralara girmiycem de, sen bikere Nightwish’tesin kızım tımam mı? İnanılmaz derece sıkıcı. Rezalet. Neyini ciddiye alıyım.

    Nerde o 90ların Nightwish’i.

  9. den4x says:

    Her şeyin ne kadar metal olduğunu ölçenleri rahatsız etmiş sayın Floor.Thrash metal artık acayip sıkıcı gerçekten de tek ilgi çekici grup Slayer açıkçası.
    Ve fotoğrafın sürrealitesi

  10. Yonca Çetin says:

    Kengi görüşü bir yere kadar kabul edilebilir şahsi kanaatimce. Rezalet kelimesi hoş değil, ki vokalinin aşırı sıkıcı olduğunu düşündüğüm insanlardan biri.

  11. Kamil says:

    Metallica’ya çamur(?) atma modası bitti Slayer’a çamur (?) atma modası başladı şimdi de. Tamam sevmiyorsun hanımabla, eyvallah.

    Son albüm hadi rezalet, sıkıcı falan filan. Ama Thrash/Death metal ve diğer ekstrem türlere katkısı azımsanamayacak bir grup hakkında bu kadar denyoca atıp tutmak yanlış.

    Beğenmek kişisel bir şey. Beğenmiyorsan; x’i beğenmiyorum, yaklaşımları bence doğru değil/kötü dersin. Beğenmediğin için adamlar rezalet, çok kötüler diye atıp tutmak leş bir hareket.

    Unutmadan Kerry King büyük bir hıyar ve denyodur.

  12. Raddor says:

    Floor Jansen’in beğenmemesi normal fakat böyle açıklamaların Kerry King’den gelmesi lazım normalde. köpek insanı ısırırsa normal, insan köpeği ısırırsa haber olurmuş ya, aynı öyle bi durum olmuş.

  13. deadhouse says:

    Aklıma Bogvai pardon Mogvai geldi. Ben de Nigtvish’in yarrak gibi bir grup olduğunu söylemek istiyordum uzun süredir, fırsat doğmuş.

    Elvenpath

    @deadhouse, O zaman sorun yok.

  14. Küçük Zenci says:

    90 öncesi Slayer harikülade bir gruptu ona laf ettirmem ama şu 90 lardan sonra Slayer hakikaten hiç çekilmiyor. 90 sonrası Slayer’da toplasan 1-2 albüm iyi gerisi çer çöp hele hele son albüm Repentless mıydı neydi rezalet cidden. O kadar boktan bir albümdü ki adı bile aklımda kalmadı düşün artık. Tamam Jeff öldü, Dave şutlandı falan ama hangi kafayla o kadar rezil bi albüm çıkardılar bütün bu olaylar bile öyle bi albümün açıklaması olamaz.

  15. ismail vilehand says:

    benim gözümde Sibel Can’ın Deathspell Omega’yı sıkıcı bulmasından farkı olmayan bir haber.

  16. Zudviz says:

    @ismail vilehand, Kadın -ki tamamen nötrüm kendisine karşı- genelde metal dinlediğini söylemiş. Bir fark olmalı? Var zaten de, bunu sen de farketmelisin. Yoksa müzisyenlik ve dinleyicilik olaylarını birbirine karıştırdığından mı böyle bir yargıda bulundun? Ekstrem, veya bugüne göre ekstrem sayılmasa da zamanına göre ekstrem olan grupları dinlemeden de inanılmaz bir metal kültürüne sahip olmanıza yetecek kadar metal albümü / tarzı var. Slayer’ın farklı frekansının ve bazı parçalarının keyfini, gazını süren biriyim bu arada, ama genel olarak tam katılmasam da anladığım bir yorum. Slayer’ın tuhaf frekansı için “bana göre değil” yorumu yapmayı tercih ederdim, Floor biraz direkt girmiş.

    ismail vilehand

    @Zudviz, illaki metal dinliyodur, aksini iddia etmem zaten ama her metal dinleyen/icra eden insanı da kâle almak zorunda değilim. hele ki dünyada son metal grubu olsalar bile asla dinlemeyeceğim bir grubun vokalistini hiç değilim. benim Floor Jansen’i Sibel Can’la eşit seviyede kâle almam, onun Slayer’a yaptığı yorum kadar da sert değil bence.

  17. 77QX says:

    İki grubu da bu kadını da sallayın da beni en çok güldüren tam bir magazin haberi tavrı edasıyla seçilen şu fotoğraf oldu çok güldüm ya. Resmen haberi okuyan bu kadının “Asıl sen kimsin lan!?” edasıyla yaptığı yoruma destek olmuş.

    77QX

    @77QX, Bu arada haberde zatı geçen grubun dinleyici profil; (hayır, temsili değil)

    http://galeri4.uludagsozluk.com/111/satanizm_175147.jpg

  18. WoodenJesus says:

    Ulan Metallica ortaya müzikal bir şeyler koyabiliyor, Slayer 30 yıldır aynı şeyi çalıyor. Kirk Hammett’dan bile sıkıcılar, dinlerken gaza gelmek coşmak ayrı, ortaya sunulan şeyin başarılı olması ayrıdır. Şu ayrımın bir farkına varın, Thrash metal fanlarının AKPlilerden farkı olmaması harbi bariz bir gerçek he. Büyük gruptur, zamanında farklı bir tarafa yönelip bambaşka bir şey ortaya çıkarmış olabilirler, buna zaten kimsenin lafı yok. 80lerde Hell Awaits yada Reign in Blood tarzında albüm çıkaran bir grup yoktu, bu kadar kanlı bu kadar vahşi bir grup açıkçası görülmemiştir fakat 30 yıl boyunca bu devam edince bu başarı rezalete döner kusura bakmayın. Farklı şeyler deneyip başarısız olmak daha mantıklıdır bence. Müzikte aranan kriterin gürültü ve anırmak olması bazılarını fazla tutucu yapmış. “Sılıyır’ı kimsı rizılıt diyimiz.” Bi yürü git arkadaşım, derler. Raining Blood dinleyen 15-18 yaş kesimi bile kalmamış siz hala Slayer ya. Ulan ne isyan ettim be, ne kadar sevmiyormuşum Slayer’ı.

  19. Ahmet says:

    Nightwish kim ki Slayer gibi bir gruba rezalet diyebiliyor. Düşünce özgürlüğü falan filan tamam da sensin rezalet lan keserler adamın biyerlerini. Ama işte Slayer üzerinden prim çapaları bunlar. Ohaa Slayer a çamur atmış diyecekler.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.