# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
Kirk Hammett’tan GOJIRA yorumu
25.11.2016

“Uzun zamandır duyduğum en iyi şey.”

Daha önce LAMB OF GOD ve MESHUGGAH’ya övgüler dizen, hatta MESHUGGAH’yla sahneye de çıkan METALLICA gitaristi Kirk Hammett, yakın zamandaki bir röportajında bu kez de GOJIRA’yı övmüş.

Hammett GOJIRA’ya dair şunları söylemiş:

“Uzun zamandır duyduğum en iyi şey. Yeni albümlerini çok seviyorum. Bence müthiş bir sanat eseri. Sert, atmosferli, hisli. Duymak isteyeceğiniz her şeye sahip; harika karmaşık ritimler, harika davulculuk, harika rifler, harika şarkılar.”

Bilindiği gibi GOJIRA METALLICA’nın altında birden fazla kez turlamış, hatta iki grup ortak promo fotoğraflar çektirmiş, çeşitli tatlışlıklar sergilemişti.

Bakın nasıl da tatlışlık.

  Yorum alanı

“Kirk Hammett’tan GOJIRA yorumu” yazısına 4 yorum var

  1. burak35 says:

    james hetfield’ın üzerindeki tygers of pan tang t-shirt’üne ölürüm. tygers of pan tang’ı senelerdir dinler ve çok severim görünce duygulandım lan. tabi bizim ülkenin bilgisiz birikimsiz boş-beleş kız düşürmek için metalci olan yada erkek kafeslemek için metalci olan poser metalcileri tygers of pan tang gibi bir efsaneyi bilmez. varsa-yoksa ayrın meydın -_- popülariteci kitle işte…

    Ahmet Saraçoğlu

    @burak35, “duygulandım lan”a kadar çok güzel gidiyordu, sonra birden agresifleştin. :) “Keşke daha çok insan bilse” desen belki birkaç kişi neymiş bu Tygers of pan tang diye merak eder grubu öğrenmeye çalışır, ama böyle suçlayıcı ve laf sokmalı yazınca gruba da bir faydası olmuyor.

    Bu yaklaşıma çok rastlıyorum, söyleyeyim dedim.

    Vertax616

    @burak35, Iron Maiden’a neden laf attın onu anlamadım. Poser olduğumu düşünmüyorum bu müziği gerçekten severek dinliyorum fakat gene de Maiden açık ara en sevdiğim gruptur. Bence de böyle laf sokmaya dayalı yaklaşım pek hoş durmuyor.

  2. yenal says:

    Alakasız bir konu ama Overkill’in yeni parçalarının süreleri paylaşılmış ve albüm ön siparişe açılmış…Bir bonus parça var.En kısa parça 3-4 dakika diğerleri genelde 6-7 dakika.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.