# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
LAMB OF GOD’dan yeni klip
12.08.2016

Embers.

LAMB OF GOD, son albümü ”VII: Sturm Und Drang“dan “Embers”ın klibini sundu. Chino Moreno’nun da konuk olarak yer aldığı şarkı, Mark Morton’ın ilk çocuğunun 1 günlükken ölümü üzerine yazılmış ve Morton’a göre yazım süreci açısından hayatındaki en önemli şarkılardan biriymiş.

“Erase This”in şarkı söz videosu da aşağıda.

Grubun gitaristi Mark Morton ”Erase This”in konsepti hakkında şunları söylemişti:

””Erase This”, kötümser insanlar ve onların siz fark etmeden sizi nasıl aşağı çekebileceği hakkında. Hatta yakınınızda bu tip örnekler olabilir, ama bu insanlar kendilerine acımaktan ve kendilerini kurban olarak görmekten başka hiçbir şey yapmazlar. Bu tip enerji bir virüs kadar hızlı yayılabilir. Hepimiz insan olarak bu tip tavırlara bürünebiliyor veya bundan vazgeçebiliyoruz, ama yaşlandıkça kendimi bu duygusal durumun bana sirayet etmesini önlemek için daha çok çalışmaya başladım.”

Grubun “Overlord” için çektiği klip:

“512″ isimli parça için çekilen klip de şöyle.

  Yorum alanı

“LAMB OF GOD’dan yeni klip” yazısına 92 yorum var

  1. trollection says:

    başıma bir iş gelmeyecekse overlord’u çok beğendim lan. alice in chains mi dinledim l.o.godımı dinledim anlamadım fakat o brutali yapınca sarılasım geldi lan adama.. sen busun dedim amk. şu karakteristik sese bak, çok büyük adam gerçekten

  2. Olmamış bu ya :/ Hiçbir şekilde karşı değildim Lamb of God’dan böyle bir şey dinlemeye, eninde sonunda geleceği de belliydi. Ama Randy’nin şarkıcı olmadığı burada az çok ortaya çıkıyor. Genel olarak da fazlasıyla bayık buldum şarkıyı, ama önceki iki şarkıyı çok sevdiğimden albüm için olan dev merakım sürüyor.

  3. İlker says:

    HİÇ sevmedim ya. Yayınlanan 3 şarkıyı da HİÇ sevemedim ne yazık ki. Albüm için umutlarım tükenmeye başladı :(

    İlker

    Düzeltme: Still Echoes iyi baya.

  4. ismail vilehand says:

    Sacrament sorası Lamb of God farklı şeyler yapmak istediğinin sinyalini sürekli verdi. Wrath albümünde çok ince de olsa bazı farklılıklar tattırdı ama farklılıklar o kadar ufaktı ki, hiç birimiz sallamadık. Resolution albmünde de “farklı bişey yapıcaz” kafasında yaylı çalgılar kullanarak King Me gibi kariyerlerinin en berbat, meslek lisesi hevi metali seviyesindeki tuhaf şarkıyı yaptılar. ancak bu sefer LoG aradığını buldu bence.

    Overload uzak ara klasik LoG tarzı haricinde yapılmış en iyi şarkı. clean kısımları Alice in Chains gibi tınlıyor. ayrıca Randy’ye kızdım açıkçası, madem clean vokal işinde bu kadar iyiydi neden daha önce yapmadı diye.

    ilk 3 şarkı sıralamam şöyle: Overload > Still Echoes > 512

    bence yılın albümü olacak.

    B U R Z U M

    @ismail vilehand, bugun, 06-07-2015 ogleden sonra kadikoy de olucam dostum. O civarlardaysan, yakinsan gorusmek isterim. Ayni sekilde siteden kadikoy civarinda olan dostlar varsa cevap yazsin haberleselim bi sekilde. Hammer muzige falan ugricam.

    ismail vilehand

    @B U R Z U M, yorumunu 2 gün sonra gördüm. keşke daha önce yazsaydın. ben avrupa tarafındayım ama ramazan dolayısıyla full müsaittim. yani kadiköye gelmek sorun değildi.

    ya cidden keşke önceden yazsaydın gelirdim Hammer müziğe. hem aklımdaki bir kaç DVD vardı onları alırdım bahaneyle. hemde kalan zamanda bira çarpıştırırdık.

    sen buraya psn veya steam gibi çok fazla önemsemediğin ve sana ulaşılabilecek bi adres varsa yaz irtibata geçelim. bi daha gelirsen bende orada olmaya çalışırım.

    B U R Z U M

    @ismail vilehand, dostum deserteaglemagnum9mm@hotmail.com adresine numarani mail at , whatsap falan yardiririz. Bu arada son dakka aklima geldi aga. Swedish dostla gorustuk hatta numarasi vardi:)

  5. Ali İhsan Balı says:

    Tadı kaçmasın diye yayınlanan şarkıları çok dinlemedim ama bence LoG bu sefer devasa bir albümle geliyor. Aşırı iyi olacağını düşünüyorum. Benim pek bayılmadığım Resolution’ın ardından ilaç gibi olacak.

  6. saw you drown says:

    Overlord son yıllarda dinlediğim en ”METAL” şarkı olabilir. Az kaldı az.

  7. Bi’ ben yorum yazmadım sanırım Overlord hakkında, geri kalmayayıp bir iki cümleyle özetleyeyim. LOG’u metale ilk başladığım zamanlarda karışık biçimde dinlerdim, sevdiğim birçok şarkısı vardır, babadır.

    Overlord olmamış. Ortaya yargı cümlesi koyup, adam gibi yorumlamadan gitmeyi pek sevmiyorum ama söylenecek de pek şey yok. Çoğunluğun aksine Randy’nin cleanlerini beğenmedim, kalkıp bir şeylere benzetmek istemiyorum ama hoş gelmedi kulağıma. Klip de bir garip, aga saç baş dağınık clean mi yapılır jsdkfhk bari bi çekidüzen verseydin kendine.

    Tabi Overlord’u beğenmemem, albümü merakla beklediğim gerçeğini değiştirmiyor.

  8. İlker says:

    İşte bu muazzam olmuş. Yayınlanan diğer 3 şarkının toplamından çok daha fazla sevdim.

  9. psylocke says:

    bazi anlar var, kafanin icinde surekli o 2/3 saniyeyi sanki saatler surmuscesine yasarsin; mesela decapitated konserinde erkek arkadasimin sahne onundeki demirlerden atlayip kolunu parcaladigi an. her defasinda onu cikarken goruyorum demirlere ama zihnimde kolunu tutuyorum bi an, sanki dusmicek gibi oluyor ama… Randy nin olayi buyuk talihsizlik ama kendi secimiydi, bu albumle yapilmaya calisilan cok sevdigimiz uzun zaman suren dizilerin, ya da super kahramanlarin olmelerine yakin o kendilerini sorguladiklari icsel dunyalariyla bizi bogduklari sonlarina benziyor. sanirim en guzel sarkilarini coktan dinledik.

  10. İlkhan says:

    Lamb of God ı sevmeyen ölsün lan…..

  11. zinhar says:

    Kapak on numara lan! Yayınlanan şarkıların tamamı farklı tınlıyor. Bence dinleyemediklerimizle vuslata erince taşlar oturacak. Süper mi olur bilemem ama tam tadında bir albüm bekliyorum

  12. junkman afatsum says:

    Yayınlanan parçalar beni pek tatmin etmedi desem yeridir, bana göre sanırım en zayıf albümleri bu olacak!

  13. neant et rien says:

    overlord hariç diğer parçaları beğendim. bence güzel bir albüm geliyor. ama overlord gerçekten de yakışmadı. tamam abi güneylisiniz de olmadı yani sizden beklediğimiz bu değil.

    ben

    @neant et rien, Abi bunlar Richmond,Virginia’lı değil mi?

    neant et rien

    @ben, sayende virginia’nın haritadaki yerini öğrenmiş oldum teşekkürler. sırf bunların sound’u yüzünden virginia’yı yıllardır güneyde sanıyordum.

  14. Ertuğrul Bircan Çopur says:

    Bu album cikmadan sarki yayinlama olayinin boku cikti iyice sanki. Beklenti arttiracagiz ayagina album cikinca dinleyecek bir sey birakmadilar.

    Neyse Lamb of God seven bir insan degilim, bana ne de, sevdigim gruplarin onceden yayinladigi sarkilari istisnalar haricinde dinlemiyorum album tamamen erisilebilir olana kadar, albumun zevki cok daha fazla oluyor.

    Ozan H. E. Turakine

    @Ertuğrul Bircan Çopur, Aynen katılıyorum abi, albümün yarısını yayınladılar, şu süreci biraz daha kısa tutup doğrudan albüm yayınlamak bence daha mantıklı. Gruplar sanırım konserde çalmayı planladıkları şarkıları dinleyicinin aklında kalsın diye böyle erken yayınlıyorlar, iyi güzel de albümün atmosferi kalmıyor.

    Baybora Topaloğlu

    @Ertuğrul Bircan Çopur, Buna net katılıyorum bu arada ya, umarım bir an önce yok olur şu trend.

    Çağrı Tunç

    @Ertuğrul Bircan Çopur, Her gün haberini girdiğimden çok iyi biliyorum, Torche son albümünde bu olayın bokunu çıkarmıştı. Her gün Restarter’dan yeni bir şarkı paylaştılar ve albümün çıkmasına birkaç hafta kala albümdeki 10 şarkıdan 9′unu Relapse’nin Youtube sayfasında paylaşmışlardı sdfsg. Bilmiyorum kim farkındaydı ama bir hafta falan kadar Torche haberi hep üstlerde falandı sitede ahah.

  15. ismail vilehand says:

    Chino’nun girişiyle birlikte şarkı nasıl devleşiyor öyle ya. sabahtan beri 20′den fazla dinledim, çabuk tüketmemek için bırakıyorum.

  16. saw you drown says:

    Şarkı muazzam. Albümün sene sonu listeme gireceği kesinleşti gibi. İyi ki METAL MÜZİK hala var.

  17. zombikids says:

    Chino reis’e saygımız sonsuz.

  18. Garip şarkı olmuş baya, ama ikinci yarısını beğendim. Moreno da beklediğim kadar sırıtmamış, ki çok güzel söylemiş zaten. Albüm de hafiften ortamlara düşer artık zaten.

  19. neant et rien says:

    taş gibi şarkı. albümün hala malum ortamlara düşmemiş olması çok garip evvelden 1 ay önce düşerdi lamb of god albümleri çıkış tarihinden. neyse bu sene lamb of god, lamb of god’lığını yapacak anlaşılan.

  20. ass itch says:

    chino’yla olan düet akşam akşam kafayı yememe sebep oldu <3<3<3<3<3
    ama şimdi baktım da albümdeki şarkıların yarısı yayınlanmış zaten, heyecanım kalmadı gibi.

  21. On şarkıdan beşi yayınlandı ve içlerinde duyduğum anda aklımı alan sadece Still Echoes ve Embers oldu. En az Overload olmak üzere yayınlanan her şarkıyı 30 defa falan dinlemişimdir, hepsini baya sevdim ama ne bileyim, Lamb of God’ın çok daha sikerli gelmesini bekliyorum sanırım. Gene de albüme dair heyecanımı kaybetmiş değilim ve muhtemelen çok çok fazla severek dinleyeceğim.

    Embers’a gelince Chino Moreno MUAZZAM eşlik etmiş ya. Tadı damakta bırakan harika bir vokal melodisi ve çok güzel bir ses rengi. Bir de, 51. saniyede başlayan riff baya PSYCROPTIC etkileşimli olmuş bunu da demeden geçemeyeceğim.

    Furkan Keskin

    @Furkan Keskin, Chino Moreno’nun girdiği yeri dinlerken sakin kalamıyorum, ne kadar güzel melodi öyle. Of Lamb of God’ı ne olursa olsun çok fazla seviyorum ya.

  22. Salih says:

    1. 512
    2. Overlord
    3. Embers
    4. Still Echoes
    5. Erase This

    Yayınlanan şarkılar arasında favorilerim, albümün tamamı iyi bir çizgide gitmiş ama yayınlanan şarkılardan bir tık daha aşağı gibi sanki.

  23. Dysplasia says:

    http://noisey.vice.com/blog/lamb-of-god-embers-morton-essay

    embers’ın hikayesini bilmiyordum. şu an şarkı seviye atladı gözümde.

  24. brutalyapankari says:

    kendileri düştüler kurturdular düldülü çıkaramıyolar

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.