# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
ANTHRAX’ten klip
28.08.2016

Monster at the End.

ANTHRAX, son albümü “For All Kings“den “Monster At The End”in klibini sundu.

“Blood Eagle Wings” klibi de aşağıda.

Kapak(lar) da şöyle:

CD 1
01. You Gotta Believe
02. Monster At The End
03. For All Kings
04. Breathing Lightning
05. Suzerain
06. Evil Twin
07. Blood Eagle Wings
08. Defend/Avenge
09. All Of Them Thieves
10. This Battle Chose Us
11. Zero Tolerance

CD 2 (Bonus Live CD)
01. Fight ‘Em ‘Til You Can’t
02. A.I.R.
03. Caught In A Mosh
04. Madhouse

Albümün ilk single’ı olan “Evil Twin”in şarkı sözü videosu da aşağıda.

 

  Yorum alanı

“ANTHRAX’ten klip” yazısına 23 yorum var

  1. Ediz Mudul says:

    BİR AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA da bu habere olsun bari… Son albümleriyle thrash köklerine çok da güzel dönmüşlerdi, şahaneydi. Bakalım bizi neler bekliyor bu sefer

  2. Cattle Bilmemne says:

    O değil bu gruba big four’da olmak yaramıyor bence, kendi hallerinde alelade bir grup olsalardı çok daha fazla saygı görürlerdi muhtemelen.

    Ahmet Arkun

    @Cattle Bilmemne, aynen katılıyorum.

    İbo

    @Cattle Bilmemne, Testament daha iyi bnce o big four olmalı

    deadhouse

    @Cattle Bilmemne, Çok doğru bir tespit. Diğer 3′lünün arasında sırıtıyorlar. Bu da onlara dezavantaj sağlıyor. Kendi halinde bir grup olsa eminim çok daha fazla yankı uyandıran bir grup olurdu Anthrax.

    THRASHHH

    @Cattle Bilmemne, Testament iyidir ama anthrax daha iyidir.30 yıl önce olup bitmiş olayları ergen ergen tartışmaya gerek yok.Sen önce kendi iradenle aç bi anthrax dinle,objektif olarak yorum yap.Onun bunun dediğinden internetteki ergen big4 tartışmalarından etkilenmeden dinlersen,+ sağır değilsen anthraxın iyi oldugunu anlarsın.Hade bana eyvallah bu kadar ergen kusmuğu görmek yeter.Slayer dinleyip iyi diyen adamlar anthraxa kötü dior,Sürü pskolojisi…..kendi iradenizle dinleyin bok atmadan önce

    deatheist

    @THRASHHH, kötü bi şey dememiş ki, hatta gayet doğruda demiş bence. bak anthrax hayranı biri olarak söylüyorum bunu. bi de adamı ergen diye yaftalamışsın ama ismin ve şu üslubunla nasıl ciddiye alınmayı beklemişsin acaba? bak ben de seni ciddiye aldığımdan yazmıyorum bunu da böyleyken böyle yani

    THRASHHH

    @deatheist, yanlıs kısıye cevap atmısm İbo nickliye yazdım onu.Ergen olmasa bile yorumu oyle

    Ashes of the Wake

    @THRASHHH, Yorumu tekrar oku, tanımadığın kişilere ergen demeden önce.

  3. OMustafar says:

    Worship Music harikulade bir albümdü, o zamanlar için tam da istediğim şeydi hatta. Bu albümde de beni sevindirseler de bu sene çıkan efsaneler arasına koysam albümlerini keşke.

    Ediz Mudul

    @OMustafar, ümitlerimiz o yönde

  4. Single kapağı aşırı kötü, umarım albümünki bu kadar sallamasyon olmaz.

  5. Kıvanç says:

    Umarım yanılırım ama Worship Music kadar olamayacak gibi albüm.

  6. deadhouse says:

    Anthrax’ın geri planda kalmasının, metal camiasında pek değer verilen bir grup olmamasının nedeni ne yazık ki bir ara giriştikleri rap metal olayları. Kabul etmeliyiz ki grupları gerçek kalitelerine göre değil de, yaptıkları müziğin türüne göre değerlendiren bir kesim var metal müzik dinleyicileri içerisnde. Anthrax’ın durumu bundan ibaret. Worship Music son yıllarda çıkan en iyi thrash metal albümlerinden biriydi. Ama nedense görmezden gelindi. Megadeth, Metallica veya Slayer yapsaydı ayıla bayıla dinlenir, yere göğe sığdırılamazdı.

    THRASHHH

    @deadhouse, @deadhouse,Aynen öyle.Bizim metal dinleyicisine anthraxın yaptıgı bir şarkıyı megadeth adı altında dinlet süper yarmıs sarkı falan derler,adım kadar eminim.Ama anthrax adında yayınlanınca o zaman dinlemese bile kötü der adam.anthrax slayerden iyi grup, kulağı olan herkez bunu anlar,sokaktaki adama dinletsen gene anthrax iyi der:D ama bizim metal dinleyicisinde sürü pskolojisi var,özellkle slayer dinleyenler böyle neden bılmıorm sogudum o yüzden slayerden. anthraxa kötü diyene 5 6 tane anthrax şarkısı say de 3.cüyü sayamaz büyük ihtimalle.

  7. Albüm aşırı boktan, tek güzel yanı Charlie’nin davulları. Persistence of Time’dan sonra dağılıp S.O.D’a devam etselerdi aşırı müthiş olurdu.

    venom

    @Osman Gümüş, bu albume ‘aşırı boktan’ diyen birinden objektif yorum beklenemez heralde, vay be worship ten sonra adamlar gene saglam album cıkardı ama kimse takmıor:D

    Osman Gümüş

    @venom, Objektif olmak nedir, Beyaz TV’de tartışma proğramında konuk tartışmacı mıyım, ben? Albümü yeterince dinledim beğenmedim. Tamam sana şöyle söyleyim madem objektiflik istedin, 32 yıl önce çıkardıkları Fistful Of Metal’den Howling Furies’ın denginde, sevip sevmeme arasında kaldığım bi parça dahi yok bu albümde.
    Büyük thrash gruplarının alayının Thrash teranesi adı altında kakalayıp parayı bok gibi avuçlamalarına acayip tavım. Allah’tan ara ara keşfet şansına nail olduğum bal gibi yeni thrash grupları var. Son 10 yılda eski işler ile kıyasla Testament ve Kreatör’dan başka beyin uçuran grup yok.
    Albümü oturup dur bi şu açıdan dinleyim dur bi şu açıdan da dinleyim diyerek 75 kere dinlemenin mantığı yok. Anthrax en çok sevdiğim gruplardan biri ve sanırım öleceğim güne kadar da dinleyeceğim ama bu kadar da kıytırık bi Anthrax dinleyicisi değilim, kusura bakma.

  8. Osman says:

    Ben albümü çok beğendim single şarkısı Breathing Lightning harika bir şarkı bence ikinci favorim Defend/Avenge

  9. Raddor says:

    Vay be bu şarkıyı dinlerken acaba Vikinglerin Blood Eagle’ı mı diye merak etmiştim, cevabını kliple verdiler. İkinci merakım da albümün kritiğinin gelip gelmeyeceği. Ben albümü çok beğendim.

    Ayrıca bkz. Vikings dizisinden Wardruna’lı epik Blood Eagle sahnesi https://www.youtube.com/watch?v=Ug6Gez_kPHo

  10. junkman afatsum says:

    Sanırsın müziksiz klibi izlesen grind grubu zannedersin! Yalnız Anthrax’a bence hiç yakışmamış bu klip, popüler olma çabaları var gibi. Önceki albümde vurgunu yapamayınca (BANA GÖRE TAŞ GİBİ ALBÜM)big four içinde iyice güdük kaldılar yerleri tartışılır oldu sonunda saçmalamaları çok muhtemeldi ve öylede oldu. Yazık bence!!

  11. ismail vilehand says:

    Monster At The End gibi ilk dinlemede insanın aklına yapışıp kalan, müthiş catchy bir şarkı varken neden buna klip çekmişler cidden anlamadım.

  12. dancingbanana says:

    anthrax tan gene iyi bir album daha.Müthiş catchy monster at the end,3 4 dk klasik thrax şeklinde devam edip bir anda müthiş bir soloya giriş yapan klasik belladona vokalli you gotta believe,inanilmaz klibiyle günümüz dünyasını 8 dk da özetleyen harika nakaratıyla blood eagle wings, ve yine catchy breathing lightning,Suzerain ve Defend avenge gibi gaz şarkılar.Album 1/3 thrash 1/3 heavy 1/3 rock.Ve azda olsa progressive etki var.Albümle aynı adı taşıyan for all kings ve this battle choose us albümün mükemmel olmasını engelleyen şarkılar.2016 yılının albümü olmaya aday,kimse tırt dystopia dan bahsetmesin,sırf megadeth albümü diye yüceltmeye gerek yok.Ama ‘pure thrash’ takıntılı dinleyicileri memnun etmeyebilir.10 üzerinden 8.5

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.