# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
Tiflis’teki metal festivali Ortodoks aktivistlerin saldırısına uğradı
06.06.2016

Gürcistan’ın başkenti Tiflis’teki Tbilisi Jam Fest, aşırı dincilerin saldırı sonucunda tamamlanamadan bitti. TIAMAT’ın headliner olduğu festival, bazı radikal papazların önderlik ettiği ve Ortodoks Hristiyan aktivistlerden oluşan aşırı muhafazakâr kalabalık bir grubun saldırısına uğradı.

Cumartesi gecesi yaşanan olayda, festivalin başlamasından 30 dakika sonra papazların önderlik ettiği kalabalık bir grup konser alanına gelerek zorla konserin durdurulmasını söylemiş.

“Gelip bize bağırdılar ve burada büyük bir seks orjisi döndüğünü söylediler. Sonra birden elektrikler gitti. Duyduğuma göre mekânın sahibi kesmiş. Festivalin organizatörü Vladimir Unanyants, Zahesi bölgesindeki Ortodoks cemaatin, konser alanına yakın bir mezarlık olması sebebiyle festivalin iptalini talep ettiklerini söylemiş.

Festivalde yer alması planlanan gruplardan Ukraynalı JINJER, konuyla ilgili şunu söyledi:

“Performansımız radikal dincilerin saldırısı sonucu iptal edildi. 1 km uzaktaki manastır bu festivalin yapılmasını istememiş, bu yüzden de papazlar yanlarında öfkeli bir kalabalıkla festival alanını bastılar ve insanlara saldırdılar! Festival için gereken tüm izinler alınmış olsa da, dinciler gelip kafalarına göre elektriği kestiler. En inanılmaz olanı ise polisin tam dibimizde durup tüm bu olanları hiçbir şey yapmadan izlemesiydi. Sivil gibi görülen Gürcistan gibi bir ülkede, dinin kanundan daha güçlü olduğunu görmek çok üzücü.”

  Yorum alanı

“Tiflis’teki metal festivali Ortodoks aktivistlerin saldırısına uğradı” yazısına 7 yorum var

  1. Floyd says:

    Bu dincileri bi kafese kapatıp bütün yaz sağlam festivallerle kuduralım sonra çözer salarız hepsini bu bir değil iki değil!

  2. Korhan Tok says:

    Türkiye’ye gelmez de Gürcistan’lara gidersen böyle olur Tiamat.

  3. atilla says:

    müslüman veya hristiyan hiç farketmez dinciler (ve elbette ırkçılar, zaten bunlar kardeş sayılır) insanlık için en büyük tehlike!

    Duk

    @atilla, Dincilik, dinden bagimsiz, bu cografyanin heryerini sarmis.

  4. NewWorld says:

    Orospu çocuğu her yerde orospu çocuğudur. Din denen şey zaten pazarlamadır.
    Şunu anlayamıyorlar halen, Dua ederek herşeyi düzeltemezsin, İnsanın içinde olacak o güzellik değer bileceksin.

  5. TAAKE says:

    Varg vikernes in kilise kundaklama olayları için ya kilisede birileri bulunsaydı diye yorum yapanlar umarım şimdi hümanizmin ne sikindirik ve gereksiz bir ideoloji(diğer bir sikindirik ve gereksiz bir ideoloji için bkz>feminizm)zaten bıraksak iyi ve kaliteli insanlar bu radikalleri toplum içinde eritip yok edecek veya bunlar birbirlerini kesip biçicek ama maalesef bunlara yapılan her şeye hümanistler karşı çıkıyor,yada varg vikernes gibi bunların anladığı dilden konuşan adamlar canavar ilan ediliyor,umarım herkes duygularıyla değil aklıyla dünyaya bakar yoksa böyle olayları ve böyle tipleri daha çok görürüz

  6. Narcosynthesis says:

    Kafatası dinciliğinde ülkemizin başı çektiği yeni dünyadan bir kesit daha. Karşılık verilmediğinde daha çok cesaretleniyorlar ve bu dünyanın her yerinde geçerli. Ben dinciler benim dinim doğru seninki değil diyerek birbirlerine girerler biz de kenarda çekirdek çitleriz zannettim hep şimdi bunların hepsi aynı kafaya ulaştı bize saldırıyorlar.
    Ulan birde bunlar ışid’in yükselişinden sonra çıldırdı iyice. Sonra gel dünyadaki gidişatı yönlendiren güçler temalı ergenus komplo teorilerine inanma. Algılayamıyorum amk bu motivasyon nerden geliyor?

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.