# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
Pasifagresif 7. yılı şerefine 2 kişiye %100 Metal Fest Headbangers’ Weekend davetiyesi veriyor
08.06.2016

Bugün 21:00′de.

Pasifagresif bugün 7. yılını kutluyor!

7 yıldır hiç durmaksızın ve giderek artan bir istekle, ülkemizdeki metal kitlesine güzel şeyler sunmak için çalışıyoruz.

7 yılda 1 milyondan fazla kullanıcı, 11 milyona yaklaşan ziyaret, 3 bine yakın albüm incelemesi, 6 bine yakın haber, 100′den fazla konser incelemesi, 150′ye yakın röportaj, bir o kadar tartışma konusu ve Türkiye’deki başka bir müzik içerikli sitede örneği görülmemiş şekilde, 100 bine yaklaşan okur yorumuyla Pasifagresif; ilk günden beri artarak devam eden ilginiz sayesinde giderek büyümeye, çok sevdiğimiz bu müziği sizlerle paylaşmaya, sizlerle birlikte yeni gruplar keşfetmeye, bu ortak tutkuyu sizlerle birlikte yaşamaya devam ediyor.

Bugüne dek Pasifagresif’e verdiğiniz destek için hepinize çok teşekkürler. Şu ana dek size ne sunduysak, yaptıklarımız arasında hoşunuza giden ne varsa, daha fazlasıyla yapmaya devam edeceğiz. Hazırlıkları süren yeni Pasifagresif’te, bugüne dek bize dair sevdiğiniz her şey çok daha rahat, çok daha aktif, çok daha fazla fazla karşınıza çıkacak.

7 yılını geride bıraktığımız ancak daha yeni başlamış gibi hissettiğimiz yolculuğumuz boyunca içimizde yanan bu ateşi bizimle paylaştığınız için hepinize bir kez daha teşekkürler!

Ama hepsi bu kadar değil! 7. yılımızı hediyesiz kapatmayacağız elbet. Normalde doğum günü olana hediye verilir, ama biz tam tersini yapıyoruz ve 7. yılımızı geride bıraktığımız bugünün şerefine, 2 kişiye %100 Metal Fest Headbangers’ Weekend davetiyesi veriyoruz.

Davetiyelerden birini Instagram hesabımız üzerinden soracağımız soruya, diğerini de Twitter’dan soracağımız soruya doğru cevap veren kişiler arasından yapacağımız çekilişle vereceğiz. Soruları bu akşam saat 21:00′de Twitter ve Instagram hesabımızdan soracağız. Tek yapmanız gereken Instagram ve Twitter hesaplarımızı takip etmek ve saat 21:00′i beklemek. İlgilenebilecek arkadaşlarınıza haber vermeyi de unutmayın.

Şimdiden bol şanslar!

https://twitter.com/pasif_agresif

https://www.instagram.com/pasif.agresif/

  Yorum alanı

“Pasifagresif 7. yılı şerefine 2 kişiye %100 Metal Fest Headbangers’ Weekend davetiyesi veriyor” yazısına 15 yorum var

  1. northern says:

    sitenin yeni hali nasıl olacak cidden merakla bekliyorum.

  2. BlackWaltz says:

    Doğum gunun kutlu olsun kardeşım nıce yıllara

  3. deadhouse says:

    Umarım devam eder.

  4. Ugur says:

    Ben ilk kez 2010′da yorum yazmıştım buraya.6 yıldır buraya girip çıkıyorum vay be.Nice senelere.

  5. Ouz says:

    Burayı nasıl keşfettiğimi hatırlamıyorum ama sanırım 3-4 yıldır aralıklarla takip ediyorum. Uzun soluklu bir yayın olacağını düşünüyorum PA’nın.

    Nice yıllara.

  6. Southern Trendkiller says:

    Türkiye’de metal müziğin en önemli kalelerinden birisi burası iyi ki keşfetmişim. Nice yıllara PA.

  7. Mayhem says:

    Nıye rock off verilmiyor

    Ahmet Saraçoğlu

    @Mayhem, çünkü Headbangers’ Weekend’in basın sponsoruyuz.

    Mayhem

    @Ahmet Saraçoğlu, Sağolun bilgilendirdiğiniz için

  8. lecreepingdeath says:

    Metal müzik dinlemeye başladıktan sonra bir süre ilgili yabancı sitelerde takıldım. Daha sonra Türkiye’den benzer bir site arayışına girdim. Google’da “metal müzik blog”, “metal müzik forum”, “metal müzik siteleri” vs diye aramalar yapmıştım ama içerik olarak hiç tatmin etmeyen veya tümden alakasız siteler çıkmıştı karşıma. Türkiye’de bu işlerle uğraşan yok sanırım diye bırakmıştım aramayı. Yaklaşık 1 yıl sonra bir yerden denk geldim PasifAgresif’e, aradığım ve bulamadığım şey buymuş demiştim.
    Belki yeni sitenizle beraber internette görünürlüğünüzü de arttırmayı deneyebilirsiniz. Bu site kesinlikle google aramalarında üstlerde yer almayı hak ediyor.

  9. Sitenin ‘yenilenme’ mevzusu, Necrophagist’in ‘yeni albüm çıkarma’ mevzusunun ötesine geçti. Ha şimdi oldu ha şimdi olacak derken yıllar yılları kovaladı..

    Bu yenilenme geçtiğimiz yıllarda gerçekleşse idi, şu an verdiğiniz istatistiki bilgiler ikiye katlanmış olurdu.

    Verilen tüm emek için teşekkürler. Umarım para getiren reklamlar almaya başlar ve emeğinizin karşılığını alırsınız.

    Her ne kadar bu bir çeşit hobi, koşulsuz şekilde müziğe inanmak gibi görünse de her emek karşılığını bulmalı. Site ileride daha da büyüyüp para getirmeye başlarsa, burada bık bık ötecek tiplere şimdiden kendilerini becermelerini salık veriyorum.

  10. ruru says:

    yıllardır siteyi ziyaret eden, müdavimi olan ama instagram ve twitter kullanmayan arkadaşlara az da olsa haksızlık olmamış mı böyle ? :)

    ismail vilehand

    @ruru, günümüz şartlarına göre sosyal medya kullanmayan insan yarım insandır. ben mesela aynaya bakınca kendimi yarım görüyorum. çünkü sosyal medya hesaplarım yok.

    ruru

    @ismail vilehand, valla ben de öyle görmeye başlayacağım bu olaydan sonra.

    Ahmet Saraçoğlu

    @ruru, şu zaman dek (6 senedir) tüm çekiliş ve yarışmalarımızı site üzerinden yaptık ve Iron Maiden konser davetiyesi de dâhil baya bir şey verdik. Bu sene, Instagram ve Twitter hesaplarımıza olan ilgiyi artırmak için oralardan verdik. Festivalle ilgili başka şeyler de olacak, onları site üzerinden de vereceğiz.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.