# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
ELUVEITIE 3 üyesiyle yollarını ayırdı
06.05.2016

“Konserler etkilenmeyecek.”

İsviçreli grup ELUVEITIE’de davulcu Merlin Sutter, vokalist Anna Murphy ve gitarist Ivo Henzi, hayatlarında aldıkları en zor kararı vermek zorunda kalarak, ELUVEITIE’den ayrıldıklarını açıkladılar.

Şu anki kadro ve hedefler doğrultusunda daha fazla devam edemeyeceklerini söyleyen üçlü, yeni müzikal projelerle kariyerlerine devam edecekmiş. ELUVEITIE ise yaptığı açıklamada, şu ana dek açıklanan konserlerin aynen gerçekleşeceğini ve bu yaz festivallerinde konuk müzisyenlerle devam ettikten sonra, gruba kalıcı yeni elemanlar alacağını belirtmiş.

Bu arada gruptan 3 kişi ayrılmasına rağmen grubun hâlâ 5 kişi olması da diğer bir ilginç ayrıntı.

  Yorum alanı

“ELUVEITIE 3 üyesiyle yollarını ayırdı” yazısına 5 yorum var

  1. ÖNCÜL says:

    Bir PA klasiği olarak ayrılan grup üyelerinin üstünü paintten kırmızı çarpıyla çizmek. Her gördüğümde gülüyorum. Bunun patenti alınmalı.

  2. motörizer says:

    eluveitie’de son zamanlarda ayrılık üstüne ayrılık yaşanıyor. son albümlerinin ardından fotoğraftaki kemancı ablayla en soldaki flütçü abi de ayrılmıştı. üstüne gelen yeni kemancı da bu son üçlüyle beraber ayrılacak. adamlar bir türlü kadro oturtamadılar. ya grup üyeleri arasında bir sıkıntı var, ya da grup bir değişiklik yapmayı planlıyor ve buna uymayan üyelerle de yolları ayırıyorlar. bilemiyorum ama bu gidişat açıkçası çok da tatmin edici değil. bir an önce bu işi çözmeleri lazım yoksa dağılmaları işten bile değil.

    wılwıl

    @motörizer, 4 kişilik gruplar geçim sıkıntısı çekerken 8 kişilik grup hayli hayli çeker. bence durum tamamen maddi problemler

  3. run run run says:

    son olarak inis mona klibinde gördüğümüz orijinal kadrodan bir tek brutal vokalci abimiz kaldığına göre, muhtemel sorun abimizin gereksiz egoları olsa gerek.

  4. Nox says:

    ULan sanki metal müzikte çığır açmışlar gibi ne bu havalar ne bu tripler? yapın müziğinizi oturun yerinize amk ergenleri.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.