# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
OCTOBER TIDE yeni albümünü halka açtı
19.04.2016

“Kayıtlarda baygınlık geçirdim.”

Efsane albüm “Rain Without End” ile çok canlar yakan İsveçli melodik death/doom metal grubu OCTOBER TIDE, “Winged Waltz” adlı yeni albümünü 22 Nisan’da çıkarıyor. İşte o albüm…

Grubun vokalisti Alexander Högbom, albümün muazzam bir duygu yoğunluğunda olduğunu ve bu yoğunluktan dolayı, vokal kayıtları sırasında böğürürken birkaç kez baygınlık geçirdiğini ve canını acıttığını ifade etmiş.

Winged Waltz” adlı albümün içeriği şöyle.

01. Swarm
02. Sleepless Sun
03. Reckless Abandon
04. A Question Ignite
05. Nursed By The Cold
06. Lost In Rapture
07. Perilous
08. Coffins Of November

  Yorum alanı

“OCTOBER TIDE yeni albümünü halka açtı” yazısına 11 yorum var

  1. Baya merak ediyorum bunu. Özellikle de baygınlık kısımlarını ahah

  2. Deathamphetamine says:

    Bu haber şerefine yıllardır dinlemediğim ‘Rain Without End’i bir kez daha dinleyerek Doom metal’in Doom metal olduğu yılları yad ettim.

  3. Ouz says:

    Rain Without End haricindeki albümlere aman aman bayılmıyorum ama mutlaka her albümde kafayı taktığım 2-3 şarkı da yakalıyorum. Bu albümde de 2-3 şarkı yakalarım umarım. Ayrıca örnek parça olarak konan Sweetnes Dies bahsettiğim “2-3″ şarkılardan biridir. :)

  4. şeyh hulud says:

    Bayılma anının görüntüsü olsa üç ay gülerim.

    Ahmet Saraçoğlu

    @şeyh hulud, of mükemmel olurdu.

  5. ismail vilehand says:

    doom metal gibi ciddi bir tarzda, binlerce insan tribe girmiş albümü beklerken bu kadar komik ve siktiriboktan bir demeç verilebilir mi ya. haberi okumamıştım, yutubta yeni şarkıyı dinledim ve beğendim, sonra buraya bakayım dedim, bakmaz olaydım.

    şarkıyı dinlemeden önce haberi okusam hiç dinlemezdim o ayrı konu da; ben bu grupta çalanlardan biri olsam, böyle demeç veren vokalisti lahmacuncu küreği ile döverek felç ederim. o zaman görür baygınlığı.

  6. deadhouse says:

    Gerçekten de saçma bir açıklama olmuş. İlk defa duyuyorum böyle bir şey. Madem baygınlık geçiriyorsun, bırak başkası yapsın vokali. Ölürsün falan arkadan ”rahmetli iyi böğüremedi” diyecekler daha kötü olur.

    Ouz

    @deadhouse, Valla ben ilk kez duymadım, 90′lı yıllarda Kadir Tapucu’nun “Gidişim Sessiz Olmuştu, Dönüşüm Muhteşem Olacak” şarkısını Kibariye de söylemek için stüdyoya girmiş, birkaç defada kaydı anca tamamlamıştı. Sebebi de söylerken fenalık geçirmesiydi. O zamanlar haberlere filan konu olmuştu bu olay.

    Böyle de çöplük bir hafızam var işte.

    deadhouse

    @Ouz, Metal dünyası için söylemiştim. Belirtmeyi unutmuşum.

  7. büyük hadron çarpiştiricisi says:

    Muazzam bir duygu yogunlugu yuzunden bayilmis adam o kadar da kizmayin :) doom metal neticede olacak o kadar duygu yogunlugu

  8. ismail vilehand says:

    şarkılar güzel ama dinlerken sürekli gözümün önüne vokalistin baygınlık geçirmesi, akabinde kolonyayla bileklerinin ovulması, tuzlu ayran içirilmesi gibi görüntüler geliyor. zaten hiçbir zaman İskandinav depresifliğini inandırıcı bulmazdım, adam iyice tüy dikti üstüne.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.