# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
NECROPHAGIST’in bittiğini grubun davulcusu da doğruladı
21.04.2016

“Tabut hangi ağaçtan yapılsın ona karar veremedik.”

Son albümü “Epitaph“ı 12 yıl önce çıkaran NECROPHAGIST’in yeni bir albüm çıkarması konusu, metal dünyasını son 10 yıldır en çok meşgul eden konulardan biri. Aslında 10 yıl demek de abartı olacak; grubun hayranları uzun süredir NECROPHAGIST’ten ümidi kesmiş durumda. Sebebi her ne olursa olsun, Muhammed Suiçmez “Epitaph” sonrasında yeni albüm çıkarmayı bir şekilde istemedi, ya da istedi ama sonradan vazgeçti.

Yıllar boyunca çeşitli dedikodular, söylentiler dolandı durdu, yeni NECROPHAGIST albümü şakalara bile konu oldu. Aslında bu ümidi canlı tutan şey, grubun davulcusu Romain Goulon’un 3 yıl önce Facebook’ta yaptığı açıklamaydı. Şuradan detaylı şekilde görülebilecek olan açıklamada Goulon, NECROPHAGIST’in yeni albümünü mutlaka çıkaracağını söylüyordu.

3 sene geçti ve gruptan en ufak bir umut ışığı belirmedi. Ta ki geçtiğimiz günlerde Goulon’un bir Facebook yorumuna verdiği cevaba kadar.

Goulon, yeni NECROPHAGIST albümüne dair bir soruya önce büyük bir kahkaha attı, ardından da şöyle cevap verdi:

Ölümün yasını tutabilmek için bir tabut arıyoruz. Sadece tabutun hangi tür ağaçtan yapılması gerektiğine karar veremedik. Kırmızı böğürtlen ağacı ya da bambu kullanmak arasında kaldık.”

Dolayısıyla son umut ışığı olan Goulon da, 3 yıl önceki iddialı çıkışına rağmen, NECROPHAGIST’in her anlamda bittiğini, üstelik de durumun abesliğinden dolayı kahkaha atarak, hiçbir ümit kalmadığını açıklamış oldu.

Pasifagresif kurulduğundan beri çeşitli yollarla Muhammed Suiçmez’e ulaşıp bu duruma neyin sebep olduğunu sormaya çalıştıysak da, bir yere varamadık. Bugün bile, modern death metal tarihine adını kazımış bu aşırı yetenekli müzisyenin, “Epitaph” gibi bir başyapıtın ardından neden devam etmediğini, o albümü efsaneleştirmek adına zirvede bırakmayı seçtiyse de neden bu konuda bir açıklama yapmadığını ve bunca yıldır neden suskun kaldığını, hatta yeryüzünden silinmiş gibi davrandığını merak etmeye devam ediyoruz.

En çok da yeni bir NECROPHAGIST albümü çıksaydı bizi neler bekliyordu, onu merak ediyoruz.

  Yorum alanı

“NECROPHAGIST’in bittiğini grubun davulcusu da doğruladı” yazısına 28 yorum var

  1. Ufuk Sönmez says:

    leicester city’de drinkwater isminde bir futbolcu var, adam premier lig’de şampiyonluğa koşuyor. muhammed ise ısrarla doesn’t drinkwater. kendine gel muhammed, az feyz al biraz.

    Ahmet Saraçoğlu

    @Ufuk Sönmez, espri gibi espri ama lestır şampiyon olmazsa yansın bu dünya.

    Ufuk Sönmez

    @Ahmet Saraçoğlu, gary lineker de zamanında lestır’da epey oynamış ve şöyle diyor, eğer şampiyon olurlarsa gelmiş geçmiş en büyük takım sporları başarısını elde ederler. ki haksız da sayılmaz doğrusu.

    Ahmet Saraçoğlu

    @Ufuk Sönmez, kesin öyle canım hiç tartışmasız.

    ismail vilehand

    @Ahmet Saraçoğlu, @Ufuk Sönmez, lestırın son 4 maçı sırasıyla; Swansea ile içerde, United ile dışarda, Everton ile içerde ve son hafta Chelsea ile dışarda. Tottenham ile aralarında 5 puan fark var ve Tottenham’ın fikstürü çok daha kolay. heyecana kapılıp kazayla iki maç verseler Tottenham hata yapmaz alır ligi. hele iş son haftaya kalırsa Chelsea bu konularda çok ibnedir daha önce Liverpool’a yaptıklarını yaparlarsa hiç şaşırmam.

    bu arada böyle dedim diye Tottenham alsın istiyorum sanılmasın bende lestır alsın istiyorum. sonuna kadar hak ettiler çünkü.

    çaksu

    @ismail vilehand, Spurs’ün West Brom, Chelsea d, Southampton ve Newcastle d varmış. 4′te 4 yapar gibi geliyo ya müthiş oynuyolar. Lestır’a 7 yazarım dedim bakınca, olmuyo 8 lazımmış. Neyse olur olur bu havayla. Çok isterlerse atarlar. Zaten yemiyolar hepsinin gözü dönmüş.

    ismail vilehand

    @çaksu, ben nedense lestırın United deplasmanında kaybedeceğini düşünüyorum. eğer öyle bişi olursa son iki maçta elleri ayakları birbirlerine dolanır. ama United’ı kayıpsız geçerlerse lestır ŞAMPİ… derim ben.

    birde pek mümkün gözükmüyor ama sırf Benitez gitmesin diye Newcastle ligde kalsın istiyorum. eğer düşmezlerse Benitez, Mourinho, Guardiola, Wenger, Klopp, Conte aynı ligde birbirini yiyecek. hayal etmesi bile çok keyifli hahaha.

    Ahmet Saraçoğlu

    @ismail vilehand, Wenger’e yazık lan ahah. Gerçi karşı açıdan bakınca Arsenal’e de yazık.

    ismail vilehand

    @Ahmet Saraçoğlu, http://bit.ly/1VnVzh2

    Ahmet Saraçoğlu

    @ismail vilehand, ahah Mourinho ölse Wenger sevinçten 31 çeker, öyle nefret ediyor Mourinho’dan.

    ismail vilehand

    @Ahmet Saraçoğlu, adama “röntgenci”, “başarısızlık uzmanı” falan dedi ya. daha ne desin hahahaha. konu futbol olunca çok ağır laflar bunlar.

    markusulf

    @Ahmet Saraçoğlu, yanlız site baya baya futbol muhabbeti açlığı çekiyormuş hee..Ahmet hocam futbol tartışma başlığı adı altında aç bir başlık da iki muhabbetin belini kıralım :)

    Güzide Arslaner

    @markusulf, Dün burası uzamasın diye yönlendirmeye çalışmıştım ama nafile……..
    http://www.pasifagresif.com/2015/03/spor/

  2. Ouz says:

    Muhammed mükemmeliyetçi bir adam, yaptığı şarkılardan ve ilk albümde davul bölümlerini bile eni konu yazmasıyla bunu gösterdi. Tamam tek kişilik çok teknik grup var ama bu adamlar yazıda da bahsedildiği gibi efsane tadında materyallere imza attılar ki, kulvardaki nice babayaro grubun yanından zart diye yükselmek her adamın da harcı değildi. Muhammed’in seneler önce yaptığı açıklamayı unutmuyorum. Epitaph’ın yeni albümün yanında “kindergarten stuff” tadında kalacağını söylüyordu… İşin geçim kısmını da araştırmak lazım; bu adam ne yiyor, ne içiyor, ne iş yapıyor vs…

    Hem çok kızgınım hem de çok üzgünüm ya. Hakikaten tatsız bir haber. Dağılma konusunun da kendilerine yakışacak şekilde yapılmayıp da böyle abuk subuk sosyal medya mesajlarıyla gün yüzüne çıkması da öfkemi arttırıyor. Mahalle grubu değilsiniz lan siz, silkinin kendinize gelin ve adam gibi çıkın, BİTTİ deyin. Gruba yazık ettiğiniz yetmiyormuş gibi bir de saçma sapan tavırlarla hareket ediyorsunuz.

    wılwıl

    @Ouz, Makine mühendisi olarak biliyorum

    Ouz

    @wılwıl, Bilmiyordum, teşekkür ederim bilgilendirmen için.

    Bir tarafta makine mühendisi müzisyen Muhammed Suiçmez, öte tarafta makine mühendisi müzisyen Ajdar Anık. Birini müzik dünyasında tutmak için kıçımızı yırtıyoruz, öbürünü müzik dünyasına sokmamak için didiniyoruz.

  3. CİNSEL says:

    Christian Muenzner kendi yaptığı işlerin bile bu adama bağlanmasından bıktığını söylemişti bi ara,korkuyorum o günden beri acaba öldürdü mü mıhoyu diye.2010 da izleyen izledi valla çok iyiydi oh.

  4. ogz says:

    en son konserde görmüş fotoğraflar çekmiştik. Kimse ulaşıp bir cevap alamadı mı yani yıllardır? hiç mi bi yerde yok bu adam?

    Ouz

    @ogz, Acaba Muhammed’de depresyon durumları filan mı var, işkillenmeye başladım şimdi.

  5. Salata says:

    Üzüldüm lan sevdigim tek teknik death grubuydu o da sacma sapan bi sekilde sonup gitti Muhammed’in ortadan kaybolmasi onca hayrana rağmen hicbisey söylememesi de garip cidden

  6. dice says:

    muhendislikten kazandıgı para > muzikten kazandıgı para

  7. Oblomov says:

    Bu adamın hiç mi arkadaşı çevresi yok? Hiç mi olumlu ya da olumsuz bir bilgi sızmaz? İletişim çağında bu denli ıssız/ulaşılmaz olmak ayrı bir başarı olsa gerek.
    Müziği tamamen bırakıp mühendislik işlerinden yürümeyi mi düşünmekte yoksa? Çeşit türlü sorular..

    çaksu

    @Oblomov, Tam tersini yapacağını söylemişti bi zamanlar. 3 5 sene önce belki.

  8. Oldschooldeathmetal says:

    Muhammed Suiçmez yaşıyor mu lan? herif yeni albüm çıkacak diye bizi kekledi ve ortadan kayboldu. Diğer albümlere oranla Modernize edilmiş bir teknik death albümü tasarlamıştım Necro hakkında ama olmayan albüm sonrası ve Muhammed’in ruhani dünyasında kaybolup sosyal bir varlık olmadığını anlamam sonrası bu hayallerim suya düştü ne yazık ki.

  9. Alk says:

    bi insan neden bu kadar iyi olduğu bir şeyi bırakır anlayamıyorum

  10. hehe says:

    2.Türkiye konserlerindeki videoda albümlerinin o yıl çıkacağını söylüyordu eleman. Muhtemelen relapse ile mahkemelik oldular ve bu yüzden ne albüm çıkarabiliyorlar ne de konser verebiliyorlar. Doğal olarak adamın başı belada olduğu için bu boktan durumdan kurtulmanını hesabını yapıyor. Relapse adamın ümüğünü sıkar. Decapitatedında anlaşmalar gereği elemanları ölmesine rağmen devam etmek zorunda kaldı. Keza Brodequin dolandırıldığı için 10 sene hiç bir şey yapamadı ve şu an yeniden aktif olabildiler

    Tarz beni hiç ilgilendirmiyor açıkçası tdm umrumdada değil ama açıklaması bu şekilde olma ihtimali çok yüksek

  11. Alexis says:

    2010 unirock ta izlediğim için kendimi çok şanslı hissediyorum

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.