# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
FLESHGOD APOCALYPSE yeni klibini sundu
03.02.2016

Cold as Perfection.

Son albümü “Labyrinth“i 2013′te çıkaran İtalyan senfonik death metal grubu FLESHGOD APOCALYPSE, yeni albümü “King”den “Cold as Perfection”ın klibini sundu.

“Gravity”nin şarkı sözü videosu da aşağıda.

“The Fool” da aşağıda.

Albümün Eliran Kantor imzalı kapağı da şöyle.

2016 başlarında çıkması beklenen albümle ilgili olarak Francesco Paoli’nin yaptığı açıklama şöyle:

“Yeni albümün adı King; konsept albüm olacak. Bu sefer daha fazla zaman aldı ama bence bu grup dâhilinde daha fazla olgunluğun ve kararlılığın göstergesi. Sadece bir şeyleri devam ettirecek diye vasat bir albüm çıkaramayız. Ben müzik dünyasının insanların materyalleri üzerinde daha sıkı çalışmalarını gerektirdiğine inanıyorum ve FLESHGOD APOCALYPSE’in bu “yeni orta çağ” döneminde yapmak istediği de tam olarak bu. En nihayetinde esas amaç kalite, öyle değil mi? Bu yüzden yeni bir albüm yaratma aşamasına her yaklaştığımızda müzik ve yazımdaki beklentilerimiz daha da artıyor. Her zaman duygularımızı takip etmeye ve müziğimiz üzerinden ruh hâlimizi aktarmaya çalışıyoruz ve şu an elimizde tuttuğumuz şey FLESHGOD APOCALYPSE’in bugüne kadarki en karanlık albümü. Albümün konsepti hakkında söyleyebileceğim tek şey ise iyi bir psikiyatriste ihtiyacımız olduğu!”

  Yorum alanı

“FLESHGOD APOCALYPSE yeni klibini sundu” yazısına 6 yorum var

  1. Rashid says:

    Son 2 albümü fazlasıyla beğenmiş biri olarak albümü merakla bekliyorum.

  2. Son albümü sonradan sevmiş olsam da yine de ondan çok daha iyi olmasını umuyorum. Onu da Agony’yi de beğeniyorum, ama senfonik öğeleri biraz daha kısmalarını ve TATATATATATA şarkıları biraz daha azaltıp daha farklı şarkı yapılarına da el atmalarını umuyorum.

  3. shinigamigrusumo says:

    şu senfonik sikkoluklardan vazgeçseler çok iyi olacak

  4. Eliran Kantor death metalle vakit kaybetmesin artık, adam kendi aştı resmen.

  5. Rashid says:

    Senfonik öğelerin Agony tarzında şarkıyı epicleşdirecek tonda olmasını çok istiyorum. Bu arada albüm kapağı fazla mükemmel olmuş. Yani umarım FA üyeleri albüm kapağının altında ezilmezler ve ona denk bir iş çıkarırlar ortaya.

  6. Koralp says:

    Agony ayarında bir albüm olmuş gibi duruyor ilk izlenimime göre. En azından Labyrinth’ten çok daha iyi bir iş olduğu kesin.

Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.