# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
James Hetfield, “Through the Never” filminin ticari başarısızlığından ders aldıklarını söyledi
28.11.2015

“Bizim işimiz değilmiş.”

James Hetfield, 20 milyon Dolar harcanan, ancak yalnızca 3,4 milyon Dolar hasılat elde eden “Metallica Through the Never” filmiyle ilgili konuşmuş. Sadece Vancouver’da verilen iki konserin sahne kurulumunun 5 milyon Dolar olduğu filmin ticari açıdan başarısız olmasına dair, Hetfield şunları söylemiş:

Hem acı hem tatlı bir durum. Çok fazla para, zaman ve emek harcadık. Filmin müthiş olduğunu düşünmemiz ve eşi benzeri olmadığına inanmamız, bu sürecin böyle bir hayal kırıklığı olmasının asıl sebebiydi. Bir konser filmi değildi, aksiyon filmi de değildi, arada kalmış bir şeydi ve bu yüzden de çok başarısız oldu. Yok olup gitti. Bunu görmek üzücüydü. Günümüzün eğlence dünyasında, özellikle de film sektöründe, iki yılın emeği gelip bir Cuma gecesine sıkışıyor. “Evet, sonunda çıktı!” diyorsunuz ve daha o günden filmin nasıl bir gişe başarısı yakalayacağını görebiliyorsunuz. Hollywood tamamen algıyla ilgili bir şey, dedikoduyla yürüyen bir yapısı var. Bİrisi “Harika bir film!” diye bir tweet atıyor ve bir şekilde yayılıp ilgiyi arttırıyor.

Filme daha fazla insanın gitmesini sağlayamamak can sıkıcıydı. Bir sürü gösterime gidiyoruz ve bir sürü insan geliyor, peki bir bu gösterimlere gitmesek yine de gelecekler miydi? Bilmiyorum. Bu bizim işimiz değilmiş, hepsi bu kadar basit. İyi müzik yapıyoruz, turlamayı seviyoruz, konser vermeyi seviyoruz, ancak tüm bunlar sinema salonlarına yansımadı.

  Yorum alanı

“James Hetfield, “Through the Never” filminin ticari başarısızlığından ders aldıklarını söyledi” yazısına 9 yorum var

  1. MetaLstorM says:

    James çok doğru konuşmuş ama film kötü değildi ben sevmiştim birkaç defa izledim hatta

  2. NeWWorld says:

    Yok ya, Yemezler böyle oyunları. Bir de ek olarak sinema’dan kazanç kazanmaya çalışın. Sert bir yorum ama öyle, insanları aptal yerine koyuyorlar yapın Fest’lere yollayın filmi saygı duyarım fakat sen hollywood filmlerine kafa tutacağım dersen böyle kapak olursun. Hem 8 yılda bir albüm yap 30 yıldan beri aynı şarkıları çal sonra haksız kazanç sağla ! Hadi s.e canım Master of puppets’e saygımdan dolayı daha fazla konuşmak istemiyorum.

  3. Nox says:

    Hay ticari başarı kadar kafanıza taş düşsün.

  4. mesut says:

    adamı o kadar çok seviyorum ki, birşey diyemiyorum. sürekli albüm çıkarmamaları eleştirilecexk bir konu dxeğildir bu arada.

  5. Buğra says:

    Bence gerçek James Hetfield’ın yerine yahudi iş adamı Yossi Kohen falan geçti. Bir insan geçmişten günümüze hem fiziksel, hem ruhsal, hem de düşünsel olarak bu kadar değişemez çünkü.

  6. burak35 says:

    ya abi bu zamana kadar milyon dolarlar kazandılar bundan sonrada kazanmayıversinler bi zahmet her zaman karlı çıkacaksın diye bir kural yok birazda suçu kendilerinde arasınlar

  7. Acomys says:

    Bu Lars James’i de zehirledi ya. Allahı kitabı para olmuş adamların. Yeter artık yeni bişeyler yapın, hep aynı şarkılar, aynı liste, aynı sıra valla yeter. Buda benim isyanım olsun buradan ;)

  8. Yunus says:

    Türkler olarak eleştirmeye çok meraklıyız, ayrıca bunun ticari amaçla yapıldığını ve başarısız olduğunu en çok öne süren biziz. Bence film bir başyapıt olma potansiyeline sahip çünkü daha önce böyle bir film yapılmadı. Zaten farklı olanlar tarih boyunca dönemin insanları tarafından sevilmemiş olabiliyorlar, bir sürü örneği var. Farklı olduğu için alışamıyoruz, alışamayınca sevmiyoruz, sevmeyince eleştiriyoruz. Belki ben abartıyorum ama para getirmesi demekte iyi demek olmuyor dimi? Herneyse, nede olsa Metallica her zaman Metallica.

    Yunus

    @Yunus, he birde, ticari amaçlar bu kadar ön planda olsa, daha sık albüm çıkarırlar dimi? 6-7 senede 1 değil.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.