# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
DESTRUCTION vokalistinden LAMB OF GOD’a sataşma
21.11.2015

“Abartılmış Amerikalı grup…”

DESTRUCTION vokalist/bas gitaristi Schmier, Facebook’taki paylaşımında, geçtiğimiz günlerde güvenlik gerekçeleriyle CHILDREN OF BODOM ve SYLOSIS’le olan Avrupa turnesinden ayrılarak ülkesine dönen LAMB OF GOD’a göndermede bulunmuş.

Schmier, yorumunda “Şu abartılan Amerikalı grup güvenlik endişeleriyle Avrupa turnesini iptal etmiş? Korkunun özgürlüğü yenmesine izin vermek adına iyi bir yol!!!” diyerek isim vermeden LAMB OF GOD’a eleştiride bulunmuş.

LAMB OF GOD, her gece hayranlarını bu riske sokmamak ve her konserde bu stresi yaşamamak adına birkaç konserini tamamladığı Avrupa turnesini yarıda keserek ülkesine dönmüştü.

  Yorum alanı

“DESTRUCTION vokalistinden LAMB OF GOD’a sataşma” yazısına 7 yorum var

  1. soldierofthrash says:

    Schmier adamım ya, sırf şu haberi yayınlama şeklinizden bile belli adamın yine yerinde laf söylediği.

  2. Alper. says:

    En çok sevdiğim müzik gruplarından biri olan Lamb of God’a overrated denilmesine mi tepki vereyim, yoksa Eagles of Death Metal olayının bu kadar çabuk unutulmasına mı? Son derece gereksiz ve çocukça bir sataşma olduğu çok açık.

  3. Bende Saklı Kalsın says:

    “Overrated” sözcüğünden çok mesajın kalanına bakmalı. Bir grup benzer nedenle ülkemizde vereceği konserleri iptal edince biz ne hissediyoruz?

    Çağrı Tunç

    @Bende Saklı Kalsın, Bırak redneck imajıyla itlik müziği yapan bir metal grubu olmayı, kendime az saygım olsa ve x müziği yapan bir grubum olsa nüfusun %10′dan fazlasının müslüman olduğu bir yerde konser vermezdim. O yüzden ülkemizde verilen her konser = kerrrrriz konseri. Ha belki konser alanının girişine “müslümanlar ve Azis giremez” yazılı bir tabela olsa belki Türkiye’de konser verebilirdim, bilmiyorum.

    psylocke

    @Çağrı Tunç, bu ülkede bi tane “müslüman organizatör” olsa bugün bu grupların hicbirine kedinin cigere baktıgı gibi bakmazdık.

  4. NeWWorld says:

    Korkmalarına gerek yoktu aslında kendi vatandaşlarına zarar vermezler ;) uuu inceee !
    - Lamb of god candır ! Yine de devam etmelilerdi.

  5. burak35 says:

    adam haklı arkadaş lamb of god’u bende severim ama çok abartıyosunuz mk neyse bu arada alman thrash hastasıyız..

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.