# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
NILE’dan yeni şarkı
17.08.2015

Evil To Cast Out Evil.

Son albümü “At the Gate of Sethu“yu 2012′de çıkaran NILE, 28 Ağustos’ta çıkaracağı yeni albümü “What Should Not Be Unearthed”dan ”Evil To Cast Out Evil”ı yayınladı.

Grup daha önce de ”Call To Destruction”ın şarkı sözü videosu yayınlamıştı.

Albümün kapağı ve şarkı listesi ise şöyle:

1. Call To Destruction
2. Negating The Abominable Coils Of Apep
3. Liber Stellae Rubeae
4. In The Name Of Amun
5. What Should Not Be Unearthed
6. Evil To Cast Out Evil
7. Age Of Famine
8. Ushabti Reanimator
9. Rape Of The Black Earth
10. To Walk Forth From Flames Unscathed

  Yorum alanı

“NILE’dan yeni şarkı” yazısına 35 yorum var

  1. Ufuk Kaya says:

    Tekbir!

  2. Batuhan Bekmen says:

    Lütfen iyi olsun, lütfen iyi olsun, lütfen iyi olsun.

    Ahmet Saraçoğlu

    @Batuhan Bekmen, çok istiyorum iyi olmasını ama içimden bir ses de çok ümitlenme diyor nedense. :/

    Batuhan Bekmen

    @Ahmet Saraçoğlu, Aynen ya. Nile’dan aynı şeyleri duymaktan o kadar sıkıldım ki o kadar olur. Bu albümlük davulları Fotis çalsa da ortalık biraz ferahlasa bari asgsdf.

    Ahmet Saraçoğlu

    @Batuhan Bekmen, valla açıkçası 10 yıldır (Annihilation of the Wicked’dan beri) cidden beğendiğim bir Nile albümü çıkmadığı için albüm süper olursa baya şaşırırım.

    Batuhan Bekmen

    @Ahmet Saraçoğlu, (Belki) Those Whom the Gods Detest haricinde ben de tamamen aynı fikirdeyim.

  3. saw you drown says:

    Ne Mısırmış arkadaş. Tabii grubun ismi Nile, normal karşılamak lazım da bence bir yere kadar.

  4. 12ParmakBağırsağı says:

    Karlın facebook sayfasında bi yoruma Anti-Teknik yeni nile şarkılarını tanımlamak için en doğru kelime demişti. Bi de amfi fotoğrafı vardı basla tizi köklemişler mid 0. Annihilation benzeri bi soundla döncekler bence. Ne olursa olsun nile en sevdiğim grup ve sevmediğim bi albümü bile yok. O zaman:
    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

  5. Her taraftan leşlik akıyor yine sdhfgs. Kapağı beğenmedim, ama birkaç şarkı bile olsa mutlaka sağlam bir şeyler çıkacağına eminim. Son albümü de genel olarak beğenmiştim zaten.

    Ayrıca Batu’nun dediği gibi Fotis gelse ne müthiş olur yalnız ya, direk uyum sağlar. Kollias kendi albümünün turnesine falan çıksın sdfs.

  6. Nile’ı çok seviyorum ama sanırım benim tarafımda da doğal sınırlarına ulaşalı epey oldu. Çok iyi bir şeyler gelmesini çok fazla istiyorum.

  7. Ali İhsan Balı says:

    En sevdiğim death metal grubunun yeni albümü beni pek fazla heyecanladırmıyor. Normalde şu an sevinçten delirmem lazımdı. Umarım devasa yanılırım da çok iyi bir şey gelir. Bunu o kadar istiyorum ki.

    Annihilation sonrası çıkan her yeni albümde biraz daha sıradan bir grup oldular. Bunun da en büyük sorumlusunun Kollias olduğunu düşünüyorum. Adam her şarkıya aynı davulu yazıyor sanki.

    Bu arada kapağı beğendim

  8. çoğunluğun aksine benim favori Nile albümüm Those Whom the Gods Detest. o albümdeki acımasızlık bambaşka. müzikal anlamda Nile çok daha iyi albümler yaptı ama o albümün eziciliği çok ayrı. At the Gate of Sethu kötü değildi ama sound olarak Those Whom the Gods Detest’e göre fazla cılızdı. umarım o ezici sound geri gelir.

    B U R Z U M

    @ismail vilehand, ilk orijinal sahip olduğum nile albümüdür o. En beğendiğim albümleri olduğu için ilk onu satın almıştım. Yeri ayrıdır benim için. T.w.t.g.d albümüne yakın buldum bu kapağı. Sound da ona benzerse ben iyi şeyler çıkacağına eminim. At the gate of sethu içinde dediklerine sonuna kadar katılıyorum. Ben gitarda perde merde muhabbeti bilmem, ilk dinlediğimde ‘ince’ demiştim a.t.g.o.s için.

  9. Kıvanç says:

    Kapak muhteşem be.

  10. Ben de çoğunluk gibi Nile’ın AOTW sonrası giderek sıkıcı ve tekdüze bir hal aldığını düşünüyorum ama nedense içimde bu albümün iyi olacağına dair bir his var. Kapak, şarkı isimleri falan sanki daha uğraşılmış bir albüm geliyormuş gibi. Kollias da solo albüm yaptı zaten, belki içindeki dümdüz (D-Ü-M-D-Ü-Z) blast beat atma sevgisini orada harcayıp bu albümde daha müziğin hayvanlığına yaraşır bir davul yaklaşımı getirecektir. Yani lütfen öyle olsun.

  11. Şarkıda baya baya ALLAAAH diye bağırma geçmesi hahahgsfs. Baya iyi bu arada, RIFFLER BE KARDEŞİM.

  12. Zeynepp says:

    Grubu hatta bu müziği tam bilmeyen biri, dışarıdan der ki İlluminati müzik dünyasını sarıp sarmalıyor, kliplere, albüm kapaklarına piramitler, üçgen içinde gözler yerleştiriyor, illuminati sembollerini her yere koyup gençlerin beynini yıkıyorlar, Nile grubu da çaresiz kabul etmiş yoksa albümü basılmayacaktı filan.

  13. Rashid says:

    Mısırlılar şu adamlara bir onur ödülü filan vermeli :D İlginçtir şarkıyı beğendim. Umarım uzun aradan sonra bir Nile albümünü sıkılmadan dinlerim.

  14. B U R Z U M says:

    Parca tek kelime ile mukemmel. Beklentim cok yuksek bu album icin.

  15. gerekli says:

    Riffler muhtesem. Kollias yine aynı maalesef. Tamam iyi guzel de hyper blast beats ve kroslar..bu rifflerle neler yapılmaz be kardeşim..varyasyon getirmen gerek davullara

  16. OnurOnur says:

    Oğlum bulaşmayın şunlara..

  17. Dysplasia says:

    Ortadoğu ezgileri ve çalgılarının giderek azalması canımı sıkmıyor değil.

  18. ismail vilehand says:

    açık söyleyeyim, beklentilerimin çok çok üstünde bir şarkı. hem söz, hem müzik anlamında fazlasıyla sert bir şarkı olmuş. breakdownlar muhteşem. çok büyük hayvanlık söz konusu. bu şarkı tek başına At the Gate of Sethu’yu benim gözümde şimdiden geçti.

  19. Dilim damağım kurudu yeminle. ”TWTGD döneminde yazdık hiçbiriniz de anlamadınız deseler” inanırım, o derece sağlam şarkı.

  20. saw you drown says:

    Şarkı bomba olmuş.

  21. zombikids says:

    bana “in their…” dönemindeki kaotikliği hissettirdi. ne kadar kaos o kadar iyi. long live to Brutal Death!

  22. Şarkıyı çok beğendim, özellikle Karl Sanders’in vokalinin girdiği yerlerde ihtişamın tavan yapmasını ve sonradan gelen daha sade rifin olduğu kısmı eski dönem Nile şarkılarına benzettim. Tahminim daha da güçlenmiş oldu bu şarkıyla, NOLUR GÖT OLMAYAYIM.

  23. İlker says:

    Bir şarkıyla belli olmaz ama At the Gate of Sethu’yu çok rahat aşacak bir albüm geliyor gibi. Baya beğendim şarkıyı.

  24. Avcı says:

    Şarkı her anlamda olağanüstü.Öyleki George Kollias’ın takozluğu bile bu olağanüstülüğü bozmuyor.Sanırım “In their darkened shrines” albümünden sonra ilk defa bir Nile albümünü baştan sonra dinleyeceğim.

    Bu arada Nile’in “İslamafobi” olayına girmesine de çok sevindim.Death Metal grupları için çok ekmek çıkar buradan.Ama çok piyasa olmadan Türk grupları bu pastaya dalmalı ve öncülüğünü yapmalı.Ben Batuhan ve Ahmet’den umutluyum bu konuda. (:

  25. Ufuk Kaya says:

    Cayır cayır her iki parça da.

  26. Son yayınladıkları parça ile At Gates of Sethu’nun izlerini parçada bariz bi şekilde barındırırlarken. İlk yayınladıkları parça bildiğin başka bi dönemde yazılmış gibi yahu. Çok fark var aralarında. Albümün tamamı nasıl olacak acaba çok merak ettim.

  27. Dysplasia says:

    ‘evil to cast out evil’ sanki son üç dört albümden kolaj yapılmış gibi. nile hakkında olumsuz düşüneceğim günler de geldi demek.

  28. ismail vilehand says:

    At the Gate of Sethu en az sevdiğim (hatta pek sevmediğim bir) Nile albümüydü. ondan dolaylı bu albümle alakalı tedirgindim ancak Nile benim gibi tedirgin olanlara tokadı basmış resmen. şuan fazla övmüyorum daha çok dinlemem lazım ama özet geçmem gerekirse acayip manyak bişey olmuş.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.