# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
Pasifagresif 6. yaşını ödüllü yarışmayla kutluyor!
08.06.2015

Sizlerle, daha iyiye.

2009 yılının Haziran ayında kurulan Pasifagresif, 6. yılını geride bırakmanın mutluluğunu yaşıyor. Bakın ilk logomuz. Çok tatlı değil mi? :D

Günde 20-30 kişiyle başladığı yolculuğunu bugün günde 5000-6000′lere çıkaran, bu zaman zarfında yaklaşık 1 milyon kullanıcı girişi ve 10 milyonu bulan sayfa görüntüleme sayısıyla giderek büyüyen ve sizlerin hiç bitmeyen desteğiyle her gün daha fazla kişiye ulaşan Pasifagresif olarak, hepinize çok teşekkür ediyoruz. Yüzlerce konuk albüm kritiğiyle, 100.000′i bulan yorumlarınızla ve bizi hiç yalnız bırakmamanızla, gerçekten de Pasifagresif’in bugünlere gelmesinde payınız çok büyük.

Biz de sizlere teşekkür etmek istedik ve daha önceden de yaptığımız gibi, hediye ödüllü bir yarışma yapmaya karar verdik. Yarın akşam saat 20:00′de sitede açacağımız yeni bir haber başlığından soracağımız sorulara doğru cevap veren ilk 2 kişiye, %100 Metal Fest Headbangers’ Weekend için kombine bilet hediye edeceğiz.

Tekrardan hepinize çok teşekkür ediyor, Pasifagresif’in daha uzun yıllar giderek büyüyerek burada olacağını hatırlatıyor ve yarınki yarışmada görüşmek üzere diyoruz!

  Yorum alanı

“Pasifagresif 6. yaşını ödüllü yarışmayla kutluyor!” yazısına 4 yorum var

  1. ali says:

    siteyi ilk keşfettiğimde okuduğum haberdir kendisi

    http://www.pasifagresif.com/2009/12/metalin-vardydhy-son-nokta/

  2. Nurhacı Çeri says:

    :””’)))))))))))))))))

    Siteyi ilk bulduğumda ”ehehhehehhe negzelmiş ya haftada bir okurum” diye sevindirik olmuştum, diğer gün şu kritik girildi ve hayatım değişti (cidden.) http://www.pasifagresif.com/2010/04/gojira-from-mars-to-sirius/

    O günden beri 5 yıldan fazla süre geçmiş, bu sürede çok güzel gruplar tanıdım, çok şahane arkadaşlıklar edindim, cidden hayatımın şu an olduğu gibi olmasında en çok borçlu olduğum yer burası sanırım, bir süredir de kadrodayım, daha çok uzun süre çok güzel şeyler yapmaya devam edeceğiz ve ben ilk gün yaşadığım sevindirikliği yaşamaya devam edeceğim, cidden çok teşekkürler her şey için.

    Ve eski logo <3333333

  3. PA’ya ilk girdiğim gün The Gallery’nin kritiği çıkalı üç gün falan olmuştu, kritiği görünce babamı görmüş gibi sevinip tıklamıştım. Yaklaşık 10 günde o zamana kadar yazılmış hemen hemen bütün kritikleri okumuştum ve artık günde on yirmi defa girdiğim bir site haline gelmişti.

    PA’ya yazdığım ilk yorum şuydu;
    http://www.pasifagresif.com/2010/05/dark-tranquillity-the-gallery/comment-page-1/#comment-9343

    Heyecan yapmışım yorumu yaparken belli hahahasdah, bu arada o zamanki düşüncelerim hala geçerli. The Gallery ve Skydancer’daki şarkı sözlerinin tamamı edebi eser niteliğindedir gözümde. Neyse konuyu dağıtmayalım.

    Siteyi keşfedeli beş sene olmuş, altıncı seneyi doldurmaya başlamışım ve kısalar hariç 40. kritiğimi yazdım birkaç gün önce. PA’nın gerek müzikal olarak gerekse sosyal çevre olarak bana kattıkları gerçekten çok büyük, bu sebeple her daim benim için bambaşka bir yeri olacak.

    İyi ki varsın PasifAgresif. :’) :’) :’)

  4. Bathory says:

    Siteyi ilk hangi baslik altinda oldugunu hatirlamadigim klasik black metal tartismasiyla kesfetmistim ve acik konusmak gerekirse site bi hazine gibi oldugundan gereksiz kisilerle paylasmaktan sakinmistim

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.