# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
MASTODON gitaristi heavy metalden nefret ediyor
24.06.2015

Metalden TİSKİNİYORUM…

Sene içerisinde Grammy’den kovulması ve Game of Thrones’ta rol almasıyla gündemden düşmeyen MASTODON gitaristi Brent Hinds, ABD’li Guitar Player dergisine verdiği röportajda heavy metal’den nefret ettiğini belirtmiş. Hatta tam olarak şunları söylemiş:

“Zaten heavy metalden hiç hoşlanmıyordum. Ben Alabama’da country, surf rock tarzı şeyler çalan biriydim, sadece 20′li yaşlarımda heavy metal çalmanın asi bir şey olduğunu düşündüğüm bir evreden geçmiştim. Sonra Brann ve ve Bill’le tanıştım ve onlar heavy metal’e bayılıyorlardı. O zamandan beri MASTODON’un o kadar da metal olmaması için uğraşıyorum çünkü heavy metalden nefret ediyorum ve bir heavy metal grubunda olmak istemiyorum.”

  Yorum alanı

“MASTODON gitaristi heavy metalden nefret ediyor” yazısına 12 yorum var

  1. Mastodon’u Mastodon yapan cümle net şu: “O zamandan beri MASTODON’un o kadar da metal olmaması için uğraşıyorum.”

    Şarkı yazımına dev yansıyan bu grup içi tarz mücadelesi sayesinde Mastodon dünyanın en özgün sound’lu gruplarından biri. Ayrıca metal dünyası içinde böyle bir açıklamayı devasa bir shitstorm’la karşılaşmadan yapabilecek ender insanlardan biri Hinds.

  2. şeyh hulud says:

    Sen Mastodon’da kal da istediğin kadar tiksin, benim için fark etmez. Bu arada kendisinin surf rock insanı olduğunu öğrenmek kafamda pek çok şeyi yerine oturttu.

  3. Backbone says:

    Mastodon, 1999′da Atlanta, Georgia’da kurulmuş Amerikan heavy metal grubu.

    wikipedia.

    Mastodon bana göre zaten rock grubu. Brann dailor da tanrı gibi bi şi.

  4. deadskinmask says:

    Crack The Skye’dan itibaren gruptan soğumamın sebebi anlaşıldı.

  5. “…bir heavy metal grubunda olmak istemiyorum.”
    Ayrılmasın bu çılgın şimdi.

  6. saw you drown says:

    Gayet normal bir açıklama. Metal gruplarında çalıp da, popçu olanlar var metal camiasında. Bu arada bence de, Mastodon Heavy Metal değil. Tamam müzikal anlamda tartışılabilir belki hangi türde olduğu; ama Heavy Metal ruhuna sahip olmadığı konusunda birçok kişi hemfikirdir sanırım.

  7. “Peki biz ne yapıyoruz? Metal sevmeyen adamı %100 Metal festivalinin kapanışında sahne aldırıyoruz.”

    Dinlerde ilk çelişkisini bulan liseli ateist kıvamındaki tespiti bir kenara koyarsak; annelerin sevilmeyen yemeği çorbaya katması gibi, metal sevmeyen bir adamın bu özelliğini gruba artı yönde katmak Mastodon’un başarısıdır. Doğadaki metaller bile kendi aralarında alaşım harici bir halt yiyemiyor, adam gibi bir bileşik için ametallerin eline ihtiyaç duyuyorlar.

  8. mansonist says:

    Oksimoron ve moron beraber diyip geçeyim zaten leş gibi bir grup.

  9. owlbos says:

    Bu röportajın devamında röportaj vermekten duyduğu memnuniyetsizlikten de bahsediyor. Yıllarca aynı soruları cevaplamaktan nefret ettiğini flan söylüyor. Oysa Mastodon hakkında sorulacak orjinal sorular karşısında sabahlara kadar konuşabilirmiş. Brent Hinds bu müzik içerisinde benim için her anlamda çok özel bir insan. Keşke kankam flan olsaydı da beraber balık flan tutsaydık.

  10. zinhar says:

    Serj de bi ara “system bir müzik grubudur metal grubu değil” gibi bişeyler söylemişti. Metal hanzo mu duruyor acep. Bu direk nefret ediyormuş. Yazık lan üzüldüm adama. Pantera, in flames dinlemiyor yani. ne büyük keder!

  11. sefagn says:

    sie seni kim sevsin sakalını sittimin delisi “”I Fucking Hate Heavy Metal”" demiş bide dengesiz herif

  12. Lifelover says:

    Kafası güzeldir bunları söylerken hatırlamıyordur kesin

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.